2002/10/31


>>
Kraan verplettert auto en schampt huis
Een achttien meter hoge telescoopkraan is gisteren in de Jan Wildschutstraat in Den Bosch op een auto gevallen.
Met een enorme klap verpletterde de 48 ton zware machine de auto, raakte de zijkant van het huis en kwam terecht in de tuin.



En dat terwijl ze net bezig waren met het opruimen van de zooi van zondag..
Aldus Arno | Link |


>>
Rafeal rulez!!
YES!!! Het wordt nog spannend, 12 November in de Arena tegen Inter...
Het was een zwaarbevochten overwinning (link 1, link 2). Mijn indruk? De eerste 25 minuten waren voor Ajax, daarna schroefde Lyon de druk steeds verder op, zonder overigens ook maar 1 echte kans te krijgen. Pas vanaf de 75e minuut was het pompen of verzuipen. Chivu heeft wel een enorme kutweek, want hij werd er onterecht afgestuurd.. Voor de 2e keer in 5 dagen..

En dan.. Er zijn van die voetballers die met elke bal wat goeds doen. Litmanen kan dat bijvoorbeeld. Rafael vd Vaart is er ook zo één. 6 Weken niet gespeeld en elk balcontact en elke actie was bijna geniaal. Met een schitterende voorzet op Maxwell en later een perfecte goal liet hij die klasse een paar keer perfect zien.. Geweldig dat hij weer terug is, we hebben hem nodig tegen Inter..
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/30


>>
Nog ff dan.. voor Lyon-Ajax begint..
Bij de draadjeslogger vermeld Bicat in dit reactieding dat er o.a. door mij niks werd vermeld over het jammerlijke gelijkspel in Waalwijk.
Welnu, bij deze dan nog.. Op mijn eigen feestje Canal+ gekeken en 't was niet veel mag ik U melden. Genoten van de drumband die het begin van de 2e helft vernaaide en ik voelde mee met Chivu. Christian "Held" Chivu werd deze zaterdag 26 oktober namelijk 22 jaar (schept een band..) en kreeg van Temmink een rode verjaardagskaart. Na de hervatting was het feestvolk binnen dus alles wat volgde heb ik gemist.. Meer?? Lees hier een lekker objectief verslag en bekijk hier wat foto's...

So.. en dan nu voetbal kijken!
Aldus Arno | Link |


>>
Reageren? Altijd fijn!
Kan iemand de stekker er weer ff in doen bij YACCS??????
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/29


>>
JA GODVER
Bij het dagelijks bezoekje aan Nu.nl komen we weer heel wat tegen om je over op te winden.. Een bloemlezing..

- Wie heeft me aan de wouten verraden bij Dopewars??

- De Nederlandse regering heeft de Russische autoriteiten om opheldering gevraagd over de stoffen die zijn gebruikt bij de beëindiging van de gijzeling in Moskou.
"So!" zeg ik dan.. daar zal Rusland van schrikken. Kijk, dat de VS om opheldering vraagt, daar geven ze geen ene fuck om en dus laten ze alles mooi geheim.. Maar nu Nederland eist.. "Oei!! Straks zetten de Hollanders de export van bloembollen stop! Straks stort de markt voor goedkope-hoeren-export in!!"
Weer een hopeloze actie om net te doen alsof dit schijtlandje ook maar iets voorstelt, zeg ik! (copyright Trendwatcher)..

- Nou snap ik gelijk waarom die Dubbele Whopper met kaas zo duur is.. De sla is de grote boosdoener! Of sjopt de Burger King niet bij Appie (of de Super/C1000/Jumbo/Whatever)???
Niet dat het mij eigenlijk iets aangaat, mijn familie verbaast zich ook nog steeds dat ik van mijn groenteloze dieet (alles wat ongezond is..) kan leven...

- En tot slot: AH-personeel vervolgd voor geweld tegen gewapende dief
Een tyfuslijer zwaait met een gun, maakt geld afhandig van een cassiere die met een half trauma achterblijft, 2 collega's achterhalen de klojo en geven hem een aantal corrigerende tikken (mag toch van de LPF?).. EN DAN WORDT JE AANGEKLAAGD!?
Dus met een beetje pech mogen ze langer het zwart-wit gestreept aan dan "het slachtoffer"?????
Dus als iemand bijvoorbeeld mijn geld en gsm wil jatten op straat moet ik vriendelijk vragen of meneer deze alsjeblieft wil overhandigen aan de rechtmatige eigenaar??
Mijn stelling: een crimineel verliest tijdens zijn daad elk recht.. Pas bij het onder controle houden worden rechten weer slagsgewijs stapsgewijs teruggegeven!

HEEFT IEMAND NOG EEN LEUK HUISJE TE KOOP IN EEN WARM, RELAXED LANDJE??
(Een easy-living land zoals in de Malibu reclame's bijvoorbeeld?)
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/28


>>
Vuysten heerscht?
Misschien iets voor Roel en Roel?
Vuysters pakt brons met gescheurde pols
De derde Brabantse medaille ging naar Grim Vuysters. In de klasse boven de 100 kilogram moest de pas 19-jarige Tilburger alleen Dennis van der Geest en Sydney Carty voor laten gaan. "Hier had ik niet op gerekend, maar wel op gehoopt", vertelde Vuysters, die enkele weken geleden nog twee botjes in zijn pols scheurde. Daarom stond hij met een ingetapede pols op de mat. "Gelukkig hielp dat en heb ik er niet veel last van gehad tijdens mijn partijen."
Aldus Arno | Link |


>>
Ridin' rulez..
Het is weer tijd voor een lekkere-ouwe-dance-hit-van-toen-arno-nog-een-arnootje-was.

De Haagse producers Ferry Ridderhof en Peter Garnefski werden in 1994 bekend als Doop, met de hitsingel Doop.
Doop stond voor lekker vrolijke easy-tune house.. (Dat was overigens ook de reden waarom zij al snel stopten met de naam Doop)

Doop was een lekker nummertje, maar wordt irritant omdat het net te lang blijft hangen. Wat voor mij wel een wereldplaat was, en nog steeds voorkomt in mijn house-top-25-ofzo is het in 1996 uitgebrachte RIDIN' (Klik voor de extragratis downloadservice!).



Ik heb trouwens geen idee of de gebruikte tekst gesampled is uit een ander nummer, of dat de heren makers het zelf in hebben gezongen.

Ferry & Garnefski zijn verder nog verantwoordelijk voor een ander cool housenummer; onder de naam Boobytrax produceerden zij Don't Go, een remix van het oude nummer van Yazoo. Nergens te downloaden, dus bij deze een oproep: HEEFT IEMAND DIT? En zo ja, zet het ff in mp3 online, dan kan ik het downloaden :-)

Tegenwoordig maken de heren o.a. muziek onder de naam Peblab. (Geinige site trouwens, met frustrerend spelletje erbij..) Een ander lid van Peblab is Hans Weekhout ("Capricorn"), die eerder een aantal remixen maakte voor Doop.
Aldus Arno | Link |


>>
Dank U + Weekendlog
Dank U, dank U voor de felicitaties en kado's (...)
Aan iedereen die nu hard aan het werken is in de baas zijn tijd internetsites zit te lezen: ondergetekende heeft vandaag vrij om uit te rusten van weer een geweldige stap-4-daagse.
[lifelog]
Een korte samenvatting:
Do: E'Hoven (Stratumseind, o.a. hier, hier en hier)
Vr: Brabants Gat (#Stamkroeg, Shoarmatoko, Rotzooi op straat)
Za: FEEST!!!! En dan na 1 uur naar deze tent.
Zo: Brabants Gat (#Stamkroeg 2)
[lifelog]
Tot zover de uitleg, als er de komende dagen weer niks fatsoenlijks gelogd wordt weet U waarom: de restjes van het feest moeten op..
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/26


>>
GEFELICITEERD!!! DANKJEWEL!!!
Waarde bezoeker, U mag mij feliciteren met het feit dat ik alweer een jaar minder jong ben geworden.
Komt'erin en vat un zit
Het bier is van het huis, extragratis op vertoon van een kado...

Aldus Arno | Link |

 

2002/10/25


>>
Alleen voor de aller-, aller-, allerbeste clubs..
VET!!! Spelletjesbrouwer CodemastersTM komt binnenkort met een nieuwe voetbalgame, Club Football.. Dit werd begin dit jaar al bekend gemaakt en gepresenteerd maar zoals altijd kom ik hier nu pas achter. En waarom is dit dan zo mooi?? Nou, omdat dit spel in 15 versies wordt uitgebracht, elke versie speciaal toegespitst op 1 Europese topclub.
En uiteraard is AJAX één van die clubs!!

De overige clubs (en dus versies) zijn: Arsenal, Aston Villa, Chelsea, Leeds United, Liverpool, Manchester United, Rangers, Borussia Dortmund, Hamburg SV, FC Bayern München, FC Barcelona, AC Milan, Inter Milan en Juventus.

Aldus Arno | Link |

 

2002/10/24


>>
Geil klikding!
Via één of andere link kwam ik op de site van de NL's Talibankrant, waar onder andere wat staat over Halloween..
Achter het ogenschijnlijk onschuldige kinderfeest Halloween steken „boosaardige geestelijke machten”. Kerkmensen moeten daar door gebed weerstand aan bieden...
Ja..
Maar wat nou dus wél enorm geil is: Scrollen is uit!! Via de muis de kolommetjes naar links of rechts klikken is in! (Ik de Trend Watcher zeg gangster en zwaar onder nul!)
Aldus Arno | Link |


>>
De Nu.nl berichten die U zelf ook al had gelezen..
Heb ik vandaag in Amsterdam mijn pakketje opgehaald (besteld via hiero), wordt het door een junk gejat. Blijkt dat de wouten het intussen alweer gevonden hebben...

Verder heeft "het volk" (gebruik eens een populair woord..) gesproken.. Nou ja, 400 ervan.. En Sinterklaas blijkt de populairste heiligman, hij wint op punten van die andere baardmans, Santa Claus. Ik betwist de uitslag (hoewel ik Sint-supporter ben) en stel een tweede ronde voor, met een man-tot-man gevecht in de ring volgens de WWF regels.
Aldus Arno | Link |


>>
In den Inbox
V O O R B E H O U D
Dit bericht is van persoonlijke aard en uitsluitend bedoeld voor de
geadresseerde. De Politie Twente is derhalve niet verantwoordelijk voor de
inhoud en wijst bij voorbaat elke vorm van aansprakelijkheid als gevolg van
geleden schade door dit bericht af.

D I S C L A I M E R
This message is personal and is intended solely for use by the individual or
entity to whom it is addressed. Politie Twente takes no responsibility for
its content and shall not accept any liability whatsoever for damage
resulting from the use of this message.

Aldus Arno | Link |

 

2002/10/23


>>
Klagen over kwaliteit mag!
Weer een vette satire bij de Duitsche Nietjes..
Aldus Arno | Link |


>>
Pissig


KUT, KUT en nog eens KUT... En de scheids: Hijo de Puta! (Maar Ajax had het natuurlijk binnen een uur al gewoon beslist moeten hebben..)
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/22


>>
Als u me zoekt..
Ik zit hier voor dit
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/21


>>
Geil Sterrenbeeld

Gezien bij Belg Polskaya: deze vette body-art. Kies je eigen sterrenbeeld hier..
Aldus Arno | Link |


>>
Overdenking van de dag
De koeienmelkers van Friesche Vlag zijn eigenlijk geniaal.
Let op: je bedenkt een nieuw toetje.. Wat doe je dan? Je pakt gewoon dezelfde vla-zooi als normaal, misschien wat andere smaakjes erbij. Vervolgens jaag je hier een lading lucht doorheen en dat stop je in een pak.. Voilá: Luchtig Toetje is geboren..
En het mooie? De helft minder vla, de helft meer lucht, en nog duurder ook!!!
Gewoon geniaal...
Aldus Arno | Link |


>>
WHAT THE F#CK???

Je kijkt eens op een log, opent ff 5 links tegelijk en vervolgens komt dit opeens naar voren...
Dan denk je dus: WHAT THE F#CK??? Is dit voortaan normaal? Gebeurt dit strax bij elke site?

En nog belangrijker: wie kan ik hiervoor aanklagen in verband met zware emotionele en hieruit volgende psychische en fysieke problemen. En wat gaat dat me opleveren?? Heeft dit met Al-Qaeda te maken en wat is het standpunt van het Nederlandse Circus demissionaire Kabinet in deze?
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/20


>>
JA GODVER!!!!
Wie heeft de drugsoorlog gestopt?? Nou nou nou?? Wat moet ik nou op een vrije zondagmiddag?

Update: Hehe.. het werkt weer.. enneh: We rule tha nite in the backstreets of Rotjeknor..

Update 2: Zo 20-10 23:42 OhDasMooi op 28 in de Highscores. Van het internetvolk waar ik ooit van gehoord heb staat alleen Dreknek nu hoger (25). Als member of the [PIMP] clan
gaat het helaas wat minder... Plaats 68 voor [PIMP]OhDasMooi
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/18


>>
Identified Flying Object
Hehe.. Man getroffen door vliegend bankstel

Aldus Arno | Link |


>>
2054

Gisteren de coole film Minority Report gezien.. Leuke film, lekker wazig verhaal, vette science-fiction enzo.. Maar 1 ding rulez echt...
James Bond, rot maar op met je playmobiel auotootjes.. Fuck de Podracers.. Lexus maakte de VETSTE filmwagen OOIT!!

En hier nog een hele zooi foto's...

De bolide heeft dit jaar in Chicago als conceptcar gestaan. Maar of deze ooit in productie genomen zal worden? Zal wel niet, maar ik hoop het wel. Ik begin al vast te sparen (of real-life DopeWars...)

Op de Lexus-site nog een flase-dingetje.. Beetje duf maar het filmpje op het einde maakt wat goed..
Op de Europese Lexus-site nog wat meer over deze wagen, en hier onder andere wat pers-informatie

Heel cool: De Lexus Minority Report is ook als speelgoed verkrijgbaar! (maar helaas: "This product is not available at this time"

Wat overigens wel weer bedreigend is uit de film: de manier van reclame maken van de toekomst. Door iris-scans weten alle reclameborden enzo wie je bent, wat je koopt en waar je van houdt.. Vervolgens krijg je overal waar je komt (sprekende) reclame op maat (Hi John Anderton, you want some of your favorite beer?).
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/16


>>
Toch ff dan..
Eigenlijk wilde ik het hier helemaal niet over hebben, maar toch ff snel dan:

1. De uitvaart van Claus
Ja, ik ben koningsgezind (joh.. echt waar? ja..) en heb altijd veel respect gehad voor deze man. Wat ik gezien heb van de uitvaart vond ik schitterend. De koninging leek trouwens jaren ouder geworden in 9 dagen...
Heb me wel geërgerd aan SBS6 met domme uitspraken als "De koningin durfde haar gevoelens te uiten en was heel menselijk".. JA NATUURLIJK DOMBO'S!!! Haar man is dood, wat zou je zelf doen... Idioten.

2. Staatscircus
Het Hollands Staatscircus is failliet. De waardeloze clown, de baardaap, de kameel, de gedresseerde poedel en het nijlpaard-met-visstick-verstand krijgen echter nog 2 jaar doorbetaald door het rijk. (Maak eens een seth-grap: dat zo behoorlijk arm wordt..)
Werd tijd. Oké, het speelkwartier is voorbij, nou gaan we weer serieus doen.

3. Speuleh!
Als al die mensen eens opzouten bij dopewars, dan kan ik inloggen... Sluit me aan bij de Bastard (zie hier): GA EENS WERKEN< IN PLAATS VAN DE BAAS Z'N TIJD TE VERDOEN!
Dan kan ik tenminste spelen..


Aldus Arno | Link |

 

2002/10/15


>>
Big Pimpin'
Uiteraard heeft iedereen dit gezien via Tonie en Reet..
Dit rulez.. dit rulez zwaar...
Aldus Arno | Link |


>>
Splaakgeblek
Via Thrak:
What happens when an English phrase is translated (by computer) back and forth between 5 different languages?
Dat gaan we dus even uitproberen!! Natuurlijk eerst met wat ranzigs (hehe).. Daarna ff met de spreuk aan uw linkerzijde: Move along people, there's nothing to see here

Na wat vertalen wordt dat:
The length of the people who if the movement, they is not nothing to consider here here
In het Spaanies ziet dat er trouwens nog best geil uit: El largo de la gente que si el movimiento, ellos no es nada considerar aquí aquí..

Update: hehe.. wat zou hiervan het origineel zijn??? Come in the female to, the mines burned by frequent and me you this dò in the left the good hard kisses :-)
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/14


>>
Duidelijkheid is het devies!



Ik pleit ervoor dat er een regel moet komen in discotheken dat alle mooie meiden, waarover bij het mannelijk deel van de bezoekers ook maar het kleinste beetje twijfel kan ontstaan of ze wel 18 of ouder zijn, voorzien worden van een sticker met daarop 18- of 18+.
Dit voorkomt een hele hoop gezeik achteraf, dus het is ook voor je eigen bestwil..
Alvast bedankt.
Aldus Arno | Link |


>>
GEIL!
Voor het beter vingerwerk neem ik U even mee naar Delaware in de VS (via een webwereld-omweggetje).
FingerWorks heeft geile keyboard-muis-dingen ontwikkeld waarmee je alleen door aanraking alles met de computer kunt doen waarvoor je normaal een keyboard en zo'n klote-muis voor nodig hebt.
Bijvoorbeeld deze TouchStream ST.



Kost een paar centen, maar dan heb je ook wat..
Hoe dat werkt ?? Kijk hier maar.. En hier nog meer..
Vraag me alleen af of dat ding ook geschikt is voor het lekker hard op de toetsen rammen als er weer eens iets niet lukt...

Het schijnt dat je er in een paar weken helemaal aan gewend bent. Misschien dat door veel oefenen deze tijd wat ingekort kan worden? [lifelog] Zal me maar weer eens op eh.. vingeroefeningen gaan concentreren. Was een goed weekend overigens.. dank u..[/lifelog]
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/12


>>
Crazy Words
Crazy Words?? Klinkt goed toch??
Hersenspinsels, teksten, gedachten, verhalen.. Allemaal terug te vinden in Crazy Words zoals het begon.. Met ook nog als extra bonus extreem leuke grappen over kaalheid.
Maar deze site biedt ons nog meer!
Het Sociaal Door Roken Weblog. Schitterend Lijflog, met een Gaby-achtige tweedeling... Voor de overzichtelijkheid zeg maar.. Ik kan helaas geen voorbeelden van het geschrevene aanhalen. want alle teksten zijn © SDR 2002. Oppassen dus..

Dit alles wordt mogelijk gemaakt door Crazy Words’ Webdesign, hét adres voor GRATIS webdesign. Verbazingwekkend is het wel dat de portfolio vrij leeg is.. en dat voor een GRATIS service..

(Gezien via reactie ding van Nimo en ook al ooit bij Gaby)
Aldus Arno | Link |


>>
NEEE!!!
In het kader van klik eens raak in de loglijst, kwam ik terecht op de site van Stip de Poes..
MAG DAAR VOLGENDE KEER EEN WAARSCHUWING BIJ A.U.B.????????????
Schrok me kapot man.. een weblog gemaakt door een typende en pratende kat (zie onder andere het interview met dit mormel)..
Het wordt nog beter: dit beest heeft zelfs vrienden! Joh.. En wie staan daar bij?? Juist!!! De beroemde krengen Spock en Spot van de bloggende huisdichter (NEE GEEN LINK)..
Nou vond ik de hij-stijl (PB dit, Suffie dat) al niet echt geweldig, van deze "ik log mijn baasjes leven door de ogen van zijn kat" stijl krijg ik helemaal jeuk...
Aldus Arno | Link |


>>
Callgirl
Een zakenman uit Israel zal zich zijn bestelling van een call-girl nog lang heugen. Tijdens een verblijf in het vakantie oord Eilat bestelde hij een escort-dame, maar bij aankomst bleek deze zijn eigen dochter te zijn. De zakenman kreeg van schrik een hartaanval, die hij wel overleefde.
Uiteraard via Nu.nl...

Aldus Arno | Link |

 

2002/10/11


>>
Huh???
Heeft er iemand ook maar ENIG idee wat het idee is achter deze site??
Klik maar eens door naar bijv. inhoudsopgave2 en je krijgt een waslijst aan bij elkaar verzamelde teksten, reacties en slap gelul van een hele hoop nederlandse sites...
Snap er geen zak van!?
Aldus Arno | Link |


>>
You and me babe how about it?

I can't do the talk like they talk on TV
And I can't do a love song like the way it's meant to be
I can't do everything but I'd do anything for you
I can't do anything except be in love with you

And all I do is miss you and the way we used to be
All do is keep the beat and bad company
All I do is kiss you through the bars of a rhyme
Julie I'd do the stars with you any time

Juliet when we made love you used to cry
You said I love you like the stars above I'll love you till I die
There's a place for us you know the movie song
When you gonna realise it was just that the time was wrong Juliet ?

Aldus Arno | Link |


>>
Product Ideas!
Via de Poltergeist:
OhDasMooi is an alcoholic drink that's biodegradable!
Ah.. Das mooi dus.. Kan iemand me vertellen wat biodegradable is?
Overigens is Arno a soft-drink can that wears a waistcoat and tie and bounces up and down.
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/10


>>
TOEEEEEEEEEEET
Zag vandaag pas de songtekst op de site van T-Jo (28/09), maar wat een wereldfeestnummer weer!!!! Ik heb een toe-toe-toeter op mijn waterscooter, schitterende opvolger van Boswandeling..
Conclusie: De Gebroeders Ko hebben definitief de heldenstatus bereikt!
Aldus Arno | Link |


>>
De mazzel Joost
Zojuist maakte Joost van V. bekend Zijn Computertje bij het grof vuil te zetten. Voor hoe lang, vraag ik me af, maar goed... Definitief dus... ?
Om de herinnering aan Joost levendig te houden, presenteer ik u hierbij Oh.. Das Mooi.. door de 100% Joost-O-Nizer..
Aldus Arno | Link |


>>
Astro-shit
Ik weet niet wanneer deze astro-kalender gemaakt is, maar veel klopt er achteraf niet van..
Maar misschien dat de voorspelling voor mij nog uitkomt? Dikke kans op promotie (wel eerst ff baan zoeken) en ik loop de ideale persoon tegen het lijf!! YEAH!! Iets met lekker koppie, intelligent, humorvol en meer van die innerlijke dingen en uiteraard met schitterende ogen / bos hout. Dus.. Bring on the Bit****.. :-)
Oh ja: via KidV
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/09


>>
Brekend Nieuws!!!!!
van een verslaggever
Zojuist is bekend geworden dat de welbekende Bastard NV in zijn vrije tijd mieren neukt!
Aldus Arno | Link |


>>
JA GODVER!!
HEE!!! Wie heeft mijn Netscape-bookmarks gejat?? Nou?? Kom maar... ik sla heus niet.. echt niet..
WEL DUS!!
Ben ik dus ff alles kwijt wat ik in 23 jaar verzameld heb. Sodeju.. En nou? Kan helemaal opnieuw alle paden en steegjes van het internet gaan ontdekken. Iemand nog een tweedehandsje over???

Dus bij deze een opsporingsbericht: wie heeft zondag 6 of maandag 7 oktober een verdacht sujet waargenomen in de buurt van Oh..Das mooi.. of Arno's computer? Is er iemand die een setje netscape bookmarks aangeboden heeft gekregen? Heeft u tips in deze zaak, mail dan naar Arno of bel de lokale politie, 0800-TUIG
Aldus Arno | Link |


>>
The United States of Idiots
Het is weer raak in de VS.. nu weer een idioot die schoolkinderen van een afstandje beschiet. Oké die rotjochies zijn irritant als ze je kliko weer eens omkicken, en dan denk je ook wel eens wat, maar dat ga je toch niet doen??
Na zes van deze moorden en wat gewonden zit de schrik er goed in daar in Washington. Begrijpelijk ook.. Weer een goede reden om dat wapenbezit af te schaffen?? Of hoeveel redenen wil je nog hebben meneer Boesj?
Nu hebben ze op 150 meter van het slachtoffer in de bosjes platgetrapt gras, een kogelhuls en een tarotkaart van de dood (met als opschrift "Dear Policeman: I am God") gevonden. Trouwens nog best knap om iemand vanaf 150 meter te vermoorden..
Update:Doet me ff denken aan een nooit-grappig-grap van Stenders: Het is nooit grappig als een sluipschutter bij thuiskomst van zijn werk tegen zijn vrouw zegt: "Schat, ik heb je gemist vandaag"...........
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/08


>>
Muziek om te voelen..
Als muziekliefhebber kan ik u een hele verhandeling voorleggen over waarom ik van welke muzieksoorten houd, waarom ik een enorme diversiteit aan genre's kan waarderen, maar vooral wat muziek voor mij betekent.
Dit zal ik ook echt doen.. een andere keer..
Nu wil ik alleen even wat nummers laten horen waarbij ik helemaal ga flippen. Ik daag U uit om via legale of minder legale (o.a. via KaZaA of www.HardBeats.tk) weg de volgende nieuwe nummers te beluisteren:

Cosmic Gate - The Truth (Cosmic Gate mix) (7:22)
Cosmic Gate - The Truth (DJ Isaac remix) (7:34) (inderdaad volkomen anders!)
Hardstyle Masterz - Age Of Reverse Bass (7:12)

Okay, ik zal het nog makkelijker maken: speciaal voor u heb ik het heerlijke Marc Et Claude - Loving You 2002 [DJ Isaac Rmx] online geplaatst, een enkele klik is voldoende. Schrik niet, intro's duren altijd lang bij de originele 6:43 minuten mixen.. Verder is tekst ondergeschikt aan gevoel, dus de speakers moeten vol open. En nee, geen gezeik, ik heb ook altijd aan moeten horen dat je Jazz moet leren voelen en dat je het hart van Gradje Damen in zijn muziek terug kunt vinden als je je openstelt. En ik ben het ALLEMAAL gaan waarderen, ik heb zelfs via Tonie (u weet wel) Spinvis en The Strokes in de winamp hangen. Nu u nog..
(Bas-)Speakers vol open, ogen dicht en stel u een grote zaal voor met heel veel feestgangers en veel licht/laser/rook. Meestuiteren mag..

Dus downloaden die hap en voel die beat! Reacties welkom :-)
(mijn verwachting: 1 of 2 iemanden nemen de moeite om slechts 1 nummer te beluisteren en haken na 15 seconden af.. en das nog optimistisch..)
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/07


>>
MSN
Ook mooi.. de profielen van je vrienden bekijken die ze bij MSN ingevuld hebben.. Zo kwam ik er net achter dat 1 van hen Dolfijnentrainer is.

Dolfijnen zijn zeer intelligent. Al na een paar uur gevangenschap weten ze een mens zo te dresseren dat hij drie keer per dag vis naar ze gooit..

Dus..
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/06


>>
1-2!!!!!
Net als vorig jaar: JODEN ZIJN DE BAAS IN ROTTERDAM!!
Wat een manier om weer een heerlijke weekend-dag te beginnen..
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/05


>>
Kutwijf
Vrouw deelt kopstoot uit aan motoragent
Een wilde gok: deze vrouw is ontvreden over het werk van de politie: de vrouwelijke snor moet boeven vangen en geen hardrijders bekeuren (zou deze 19 jarige ook Bentley rijden?). En dus staat daar als straf een kopstoot op, logisch. Met een beetje inlevingsvermogen kan ik me voorstellen dat dit vrouwke ook om het hardst de Idiotenpartij naroept dat het goed mis is in Nederland en dat de normen en waarden terug moeten komen..
Fijn zo'n trogspot waar je naar hartelust conclusies kunt trekken.. :-)
Aldus Arno | Link |


>>
Andere logs en links
Zo af en toe klik je uit verveling op een log in de Loglijst dat je nog niet kent. Zo ook deze druilerige 5e oktober. De link heette Lulderij en blijkt door een Nederlander in Michigan, USA onderhouden te worden.
Nix spectaculairs, maar wel twee leuke links:

Candidate turned himself blue Montana's Libertarian candidate for Senate has turned blue from drinking a silver solution that he believed would protect him from disease.

In deze open directory een aantal wazige fotosjops, een aantal hele mooie, maar ook ranzige.. Maar allemaal erg goed!
Aldus Arno | Link |


>>
De aller- allerbeste.. dus..
A couple of New Jersey hunters are out in the woods when one of them falls to the ground. He doesn't seem to be breathing, his eyes are rolled back in his head. The other guy whips out his cell phone and calls the emergency services. He gasps to the operator: “My friend is dead! What can I do?” The operator, in a calm soothing voice says: “Just take it easy. I can help. First, let's make sure he's dead.” There is a silence, then a shot is heard. The guy's voice comes back on the line. He says: “OK, now what?"

Dit is dus de beste grap ter wereld.. Tenminste, dat blijkt uit een engels onderzoek.

De nummer 2 mag er ook wezen:
Sherlock Holmes and Dr Watson go on a camping trip. After a good dinner and a bottle of wine, they retire for the night, and go to sleep.
Some hours later, Holmes wakes up and nudges his faithful friend. "Watson, look up at the sky and tell me what you see."
"I see millions and millions of stars, Holmes" replies Watson.
"And what do you deduce from that?"
Watson ponders for a minute.
"Well, astronomically, it tells me that there are millions of galaxies and potentially billions of planets. Astrologically, I observe that Saturn is in Leo. Horologically, I deduce that the time is approximately a quarter past three. Meteorologically, I suspect that we will have a beautiful day tomorrow. Theologically, I can see that God is all powerful, and that we are a small and insignificant part of the universe. What does it tell you, Holmes?"
Holmes is silent for a moment. "Watson, you idiot!" he says. "Someone has stolen our tent!"


Als ik trouwens ergens een tyfushekel aan heb is het wel aan mensen die op een feestje de halve avond moppen tappen die ze in de baas zijn tijd op lachvandedag.nl hebben gelezen..
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/04


>>
Kipfeest
En wederom een bijzonder grappige update van de zieke geesten Kippfest en Marhime.
Aldus Arno | Link |


>>
RFFV
Deze week eindelijk weer een leuk RFFV, met als thema 'Product Replacement'.. Dit is mijn bijdrage:

Aldus Arno | Link |


>>
Zo.. nu eerst een blogspot..
Schuimpieper snapt het: Ook hij drinkt bier voor echte mensen..
En oh oh wat kunnen die 12-kratjes toch makkelijk mee op de fiets!!
Aldus Arno | Link |


>>
Om het niveau weer wat verder op te krikken..
Kijk daar.. nee, daar aan uw linkerzijde.. Ietsjes scrollen, ja goed zo.. HEE!! Scrollen zei ik.. Zo ja..
Daar onder aan de linkerkant, helemaal spiksplinternieuw... Ziet u dat? Mooi he..
Helemaal nieuw: Arno luistert: en Arno leest:.. Om het artistieke, culturele en vooral intellectuele niveau van dit trogspotje nog wat verder te doen stijgen.. En dat allemaal in het kader van Oh.. Das mooi..

Voor meer diepgang in het lees- en luisterplezier beveel ik U de lijstjes bij heel andere logs aan, want Arno luistert en leest dit:


DJ DANA (of voor de oude gabbers: Lady DANA)       Vet..
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/02


>>
Dichtelarij
Nederlandse Literatuurgeschiedenis.. Ik weet nog dat ik het niet echt geweldig vond. Oke, qua docent hadden we het goed getroffen, die vent kon uren lullen over zijn studentenleven. Een van de dingen die ik wél erg leuk vond waren de korte stukjes in het boek met fragementen van schrijvers. Zo schoot me vandaag de naam Coos Neetebeem te binnen..
Dit pseudoniem van Drs. P. (wat weer een pseudoniem is van Heinz Polzer) bewerkte op een hilarische manier bekende gedichten.
Voorbeeld?
Pruimejantje
Jantje zag eens pruimen hangen
O, als eieren zo groot
De tuinman zag zijn bolle wangen
En sloeg de vuile gapper dood


Bij het zoeken vond ik deze pagina met dezelfde gedichten uit dat boek dat ik ooit had.. Leuk om te lezen, bijvoorbeeld:
Rot Young (John O'Mill)
A terrible infant called Peter
Sprinkled his bed with a gheter
His father got woost
Took hold of a cnoost
And gave him a pack on his meter


Lees hier ook Chanson d'enfant (John O'Mill) en Sint Dracus en de Joor (John O'Mill).

Ik moet dat boek echt nog eens gaan zoeken, want ook op deze pagina vond ik meer leuke, bekende gedichten..

Meer leuks? Zoek bij Google eens naar John O'Mill en Levi Weemoedt....

Tot zover een klein stukje cultuur dat ik dus wél leuk vind..

UPDATE: De Dr. laat ff zien dat ik weer niks weet van cultuur. "Pruimejantje" is van John O'Mill.. Wat wel van Coos Neetebeem is:
Het daghet in het oosten
Het lichtet overal
Dat is hier nu al eeuwenlang
Geregeld het geval

Aldus Arno | Link |


>>
Tis weer zover..
Het is weer bijna Sinterklaas
Aldus Arno | Link |

 

2002/10/01


>>
YEAH!!! IK HEB EEN PRIJS GEWONNEN!!
Door een vakjury uit de Brabantse Internetwereld is het weblog Oh.. Das Mooi.. (http://ohdasmooi.blogspot.com) gekozen tot het beste mannelijke weblog van Noord-Brabant en omstreken.
Gaaf hé???
LEES HIER MEER!!
Aldus Arno | Link |


>>
Yeah.. lang leve Blogger en de Templates
Huh? Ik dacht dat mijn visie op de trogspot van Schuimpiep al beroerd was, nou blijkt dat bij Polter Oh.. Das mooi niet helemaal lekker verschijnt.... Gelukkig een tijdelijke mislukking...
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >