2003/12/31


>>
Steerpike
Good shot, Charlie Brown!
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/25


>>
Ho, ho, ho.. Merry Fuckin' Christmas!


In deez' tijden van bezinning en veel drank; laat ons zingen..
Voor ik het vergeet, uyteraerd wens ik u in deze dagen vol vraatzucht, drankgebruik en onwaarschijnlijke kutfilms en dito programma's op TV een welgemeend "Merry Fuckin' Christmas"!
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/24


>>
Nice beaver in a wet Keaver


Ook nog bij de Deutsche Freunde: Busenmädchen nach der Operation
Aldus Arno | Link |


>>
Geil, nietwaar?
Een beetje logger geilt op de aandacht die hij danwel zij met zijn danwel haar weblog krijgt.
Ja, ook ik. Nee echt, u zou me hier eens moeten zien zitten. Naakt met slechts 1 hand om te typen en de real-time stats die genadeloos vastleggen dat U dit nu zit te lezen. Mooi beeld, nietwaar?

Maar het voelt allemaal een beetje eenzaam zo. Ik werk mezelf helemaal tot in de zevende hemel dankzij u, terwijl u schaapachtig naar wat haastig neergeplempte letters staart. Onze relatie blijft op deze wijze toch wat ehm.. afstandelijk, begrijpt u wel? Nee? Oh..
Maar goed, ik wil er dus wel aan werken. Aan onze relatie. Mijn zachte kant komt een beetje boven in deze donkere dagen voor kerst. Donkere nachten vooral, eigenlijk.

Niets weet ik van u. Niets, op wat tekens in een tellerlijstje of met enig geluk woorden in een reactieding na. Maar vanaf heden kunt u wel degelijk mij tot een deel van uw leven maken. Speciaal voor u, waarde bezoeker, heb ik het mooiste van mezelf gegeven in een waarlijk schitterende fotoreportage.

Ik presenteer u: Arno
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/23


>>
Druk ze kapot! Allemaal!
Ja! Eindelijk! Het ideaal voor iedereen die zich de tyfus verveelt, gruwelijk zenuwachtig is of normaliter compleet gestoord met zijn hoofd tegen de muur van de gesloten inrichting bonkt.
De hele godganse een bubbelplasticfoliegeval kapot knijpen!
[of heeft u liever de idiote variant?]
Aldus Arno | Link |


>>
Lezen!
Over het gezeik rond Tiësto, bij Punkey. Barbapapa BabyGrandpa spreekt..
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/22


>>
Flying Santa


Kerstman kan werkdruk niet meer aan
Aldus Arno | Link |


>>
Pavel
France Football heeft naar mij geluisterd...
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/21


>>
Inbox Experience
Tussen de enorme hoeveelheid spam die ook dagelijks mijn mailbox opsiert kom ik naast de 'young anal teenage sluts' en 'enlarge your penis and buy our viagra' regelmatig het wondermiddel (naar het schijnt..) Vicodin tegen.

Geen idee wat het is, mijn bezoekjes aan het ziekenhuis blijven vooralsnog beperkt tot de meest letterlijk zin van het woord. (Wat ook helpt is mijn algehele desinteresse in de medische wetenschap)

Maar goed, Vicodin dus..

Vicodin is a narcotic prescription drug, usually swallowed in pill form, which is used to treat pain and to reduce coughing. Within half an hour, user feels effects, which can include mild euphoria, drowsiness, dizziness, nausea, sedation. Higher doses can produce vomiting and loss of motor control. Vicodin, like any narcotic, is addictive when taken for longer periods. Overdose can be fatal, especially when combined with alcohol.

Ohja.. Het is naast verdovend en opwekker van een goed gevoel ook nog verslavend. Misschien iets voor bepaalde webloggers?

So.. Nu weten u en ik waarover wij gespamd worden en gaat ondergetekende weer übergeile Google-referrers bekijken..
Aldus Arno | Link |


>>
Beste 100 Weblogs 2003
Hoezee! Bij Joost v V. las ik dat de beste 100 weblogs van 2003 zijn gekozen.
De uyteraerd volledig terechte winnaar van dit nu al legendarisch stukje internetgebeuren is natuurlijk Peetje. En het is natuurlijk ook helemaal terecht dat de trogspot van uw verslag niet in de lijst der lijsten te vinden is.

Gelukkig staan we wél 2e in de "MijnComputertje.net weblog top 100", na de onvolprezen J. v. Velthuisen.
Aldus Arno | Link |


>>
Abknallen die Tukkers
Ehmm...
Het was terecht, 'wij' mochten (op de eerste 20 minuten na) de minste aanspraak maken op de overwinning.

(Maar hé, 'wij' speelden met een man minder, sikora stond in de basis)

Bij wijze van straf voor onderstaande postjes zal ik nu uw lokale vergif promoten. En weet u wat? Ik zal er ook een beugeltje op drinken.. Gefeliciteerd Tukkersch..

(Speel trouwens op de site van Grolsch ook eens het Ajax-spel of verstuur een Ajax E-card!)
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/18


>>
Bestel Saddam
Waar?
Bij Herobuilders natuurlijk!
Aldus Arno | Link |


>>
Kut
Dus..

Verzint u zelf maar een aantal originele scheldwoorden
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/17


>>
Metroverhalen enzo..
Bijna de aansluiting gemist? Ren, dier!
Aldus Arno | Link |


>>
En nu weet ik het zeker..
Abknallen die tukkers.. ALLEMAAL..


"De Amsterdammers overklasten de Tukkers gedurende het duel langdurig." - "FC Twente had de hulp van scheidsrechter Hugo Luijten nodig om de wedstrijd te beslissen. De arbiter legde het duel in de 73ste minuut stil na wangedrag van de Twente-supporters, die zich voortdurend bezondigden aan kwetsende spreekkoren en het gooien van voorwerpen op het speelveld.
Na een afkoelingsperiode hervatte Luijten de wedstrijd met een hoekschop, waar hij eigenlijk met een ingooi had moeten beginnen. Uit de corner tekende Collins John prompt voor de enige treffer, tot woede van het Ajax-kamp.
"

Vergaten de vrienden van de u welbekende tukkersche loggers soms dat zij tegen een veredeld jeugdteam aan het spelen waren? Is het nou echt nodig om als een stel neanderthalers tekeer te gaan omdat je cluppie bijkans overklast wordt door een stel tieners?
Gewonnen door een achterlijke dwaling van het scheidsrechterskwartet. Ik las een spandoek met daarop "TukkerPride". Maar toch niet deze avond hoop ik?

Nee.. Ik was er niet bij, zoals u weet ben ik een TV-supporter. Maar wel een bijzonder chagerijnige TV-supporter

[update na gekalmeerd teruglezen: eigenlijk zou er nog een scheutje nuance toegevoegd moeten worden en een wolkje objectiviteit. Neh.. Laat maar..]

[update 2: En dan ook nog dit: Een 47-jarige man uit Den Bosch is maandagavond in Almelo half doodgeschopt door twee Almeloërs. De politie Twente trof de Boschenaar tegen middernacht in een steegje aan de Ootmarsumsestraat. Hij lag bewusteloos badend in het bloed.]
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/16


>>
Twente - Ajax
De voetballers en supporters van Tukker FC mogen zich verheugen op de meest eervolle week uit het bestaan van hun cluppie. Deze week mag de lokale trots namelijk tot tweemaal toe aantreden tegen Ajax.

Om te beginnen hedenavond in de Amstelcup tegen de jonkies van Ajax. Hierin is Twente uyteraerd dé grote favoriet, vooral ook omdat er weinig selectiespelers van Ajax 1 (dat woensdag aantreedt tegen NAC) met het jeugdteam mee zullen spelen.

Zondag speelt Ajax vervolgens voor de competitie tegen de tukkers, wederom in het land der textielboeren.

Daarom graaf ik hier en nu de oude strijdbijl weer op en plaats het logo dat vele maanden terug emotionele reacties teweeg bracht: Weblog against tukkers
Aldus Arno | Link |


>>
Welke wachtlijsten?
A former nurse told prosecutors that he killed 30 to 40 patients since 1987 at several hospitals in New Jersey and Pennsylvania.

[thnx haida]
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/15


>>
Wheoi!
DJ Gertjan, hulplogger bij de alom gerespecteerde renesmurf, heeft ook een liedje ingezongen bij NetIdiots. Deze muzikale duizendpoot maakt trouwens ook zelf housetracks.
Aldus Arno | Link |


>>
En nu weer even normaal
Oke dan.. Maar even wat leuke autootjes jatten van autoweek.nl?
- Mercedes McLaren SLR - Maserati Quattroporte - TVR Sagaris - Baby-Hummer concept - BMW 645 Ci
Aldus Arno | Link |


>>
Saddam
Ach, kijkaan.. Ze hebben Saddam te pakken. Mooi!

En nu? Verdwijnt 'de kwestie Irak' nu van onze beeldbuis? Worden we net zo uitgebreid geïnformeerd over het verloop van de zogenaamde opbouw van Irak als we worden bijgepraat over de huidige situatie in Afghanistan?
En wat doen de VS, nu ze de grote boeman gegrepen hebben? Het lijkt me dat het kijkbuispubliek in de VS nu met grote kelen zal gaan roepen om de terugkeer van de Amerikaansche soldaten naar hun liefhebbende gezinnen. Om Irak in lichtelijke chaos achter te laten.

De oorlog in Irak is definitief voorbij. De 'kleine onlusten' die ongetwijfeld voortduren zullen over een paar weken het journaal niet meer halen, in navolging van Afghanistan.
Jammer eigenlijk dat het pentagon geen TV-agenda online heeft staan zodat ik nu al mijn videorecorder kan programmeren voor de volgende online te volgen wereldcrisis. Kleine gok? Ergens in een arm en makkelijk toegankelijk land in Afrika. Waar de kans op grote verliezen minimaal is, een regio die beschikt over natuurlijke rijkdommen of strategisch interessante punten.

Ach, het zal de wereld vast wel op een of andere manier verbeteren. Irak is hoe dan ook beter af zonder Saddam, zoals Afghanistan het nooit slechter zal krijgen dan tijdens het Taliban regime. Maar laten we hopen dat alle sluimerende onlusten in de door het westen gecontroleerde gebieden niet gelijktijdig oplaaien. Het zou weleens nare gevolgen kunnen hebben.

Een paar dagen geleden las ik de bevestiging dat de landen in de zogenaamde 'coalitie' bevoorrecht zullen worden bij het toewijzen van opbouwwerkzaamheden in Irak. Wat mij betreft verklaart dit voor100% de aanwezigheid van soldaten uit onze kleine grote handelsnatie.
Waarom onmachtig schreeuwen tegen je grote broer als je met een beetje medewerking lucratieve kruimels kunt oppikken en een fijne real-life training kunt houden? Principes zijn een naar overblijfsel uit vervlogen tijden.

[Excuses voor het ontbreken van enige samenhang. Het is immers al diep in de nacht...]
Aldus Arno | Link |


>>
Wat u ook al kon lezen op het immer zuyghende nu.nl:
Politieagenten hebben zondagmorgen een dood paard aangetroffen in een weiland aan de Bredaseweg in Tilburg. Het paard is door mishandeling om het leven gekomen.

Als u mij nu zou vragen om te gissen naar een verdachte, zou ik u toefluisteren: "Het is Hans T. Echt..
Aldus Arno | Link |


>>
Voetbal
Hoe kan ik na een aantal dagen zonder posting de draad nu beter oppakken dan door verder te gaan waar ik gebleven was? Juist. Voetbal dus..

Boca Juniors wint de wereldbeker door AC Milan te verslaan in de penaltyreeks. En u mag 1 maal raden welke Nederlander van Surinaamse afkomst een penalty miste..

En mag ik wederom een paar minuten van uw tijd voor Steerpike?

Verder nog wat over een wedstrijd waar eigenlijk helemaal niets interessants over te lezen valt: Ajax- Utreg.

Foto van de dag:


Update: Nog een foto van de dag: Antonio Cassano is een mongeaul
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/10


>>
Helaas..

Aldus Arno | Link |

 

2003/12/09


>>
Internetradio in de huiskamer
Philips brengt internetradio's op de markt, waarmee in het hele huis zenders kunnen worden beluisterd die via internet uitzenden. Het product wordt als eerste geïntroduceerd in Groot-Brittannië.
..
De Streamium MC-i200 kondigt een nieuw tijdperk aan op het gebied van amusement via het Internet. Het is het eerste microsysteem voor breedband-Internet dat meerdere on line muziekservices biedt. De MC-i200 biedt u de keuze uit duizenden on line muziekbronnen.
Aldus Arno | Link |


>>
John and John op Oh.. Das mooi..
Te vinden als bannert en in het rijtje aan de linkerzijde van uw scherm: John and John in de speciale Oh.. Das mooi..-versie..
Klikken op het plaatje voor het stripje dus..

John and John - Oh.. Das mooi..

(Thnx d!o dat ik dit mocht rippen)
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/08


>>
Zonder schaamte..
Schattig he?

Tot zover mijn zachte kant.
Aldus Arno | Link |


>>
Lectrr!
Hier! (Snel klikken dus...)
Aldus Arno | Link |


>>
Het lichaam van Christus
BERLIJN (Van onze correspondent ter plaatse) - A German vicar inadvertently supplied his parish with dozens of hard core porn films in an unsuccessful bid to teach people about the life of Christ.
Aldus Arno | Link |


>>
Emma
Maar pin me er niet op vast.

En anders dan veel abknallende, bruut moordende en anaalistische collegae, zeg ik: Gefeliciteerd!

[Aanvullende dienstmededeling]
Als andere multinationals het doen, kan 'Oh.. Das mooi..' natuurlijk niet achterblijven he!
Dus als u ook op zondag 7 December 2003 een krijsend mormel de aarde op heeft getrapt, stuur dan snel een foto van u en uw parasiet naar ohdasmooi-kringelding-hotmail en u ontvangt direct een extragratis jaarabonnement op deez' webzijde!
[Einde dienstmededeling]
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/07


>>
6:12 AM
Misschien moest ik maar eens gaan slapen..
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/05


>>
Surprise!

Aldus Arno | Link |

 

2003/12/03


>>
Ehmm..
Gierput?
Aldus Arno | Link |


>>
Inbox
1)
Hoi Arno,
Met een beetje vertraging stuur ik u de gevraagde foto's. U zal merken dat ik op alle foto's uw banner geplakt heb.
Ik wou u ook vragen of u deze foto's met een bijhorende tekst als reclame voor ons te wilt schrijven op uw site. Hoe meer volk we krijgen, hoe liever.
Geniet alvast van mijn foto's en tot weerziens in ons commentje...
Groeten Lily


Deze foto's dus: 01 - 02 en 03 (Je bent alleen w00t! vergeten! Maakt niet uit, want w00t is inmiddels zoooo november, dat kan eigenlijk niet meer.)

2)
Voormalig collega-logger Schuimpiep merkt naar aanleiding van mijn nieuwste bannert (verder natuurlijk bij niemand opgevallen he?) op dat bladeren wel degelijk paars kunnen zijn. Kijk maar!. Vanaf heden dus roterend met de 'normale' nieuwe bannert.
Aldus Arno | Link |


>>
Seth but True
Het is weer woensdag en u weet het: zoals elke woensdag is het weer Seth but True Woensdag!

Op telegraaf.nl: Stormloop op Aldi-kunst
Seth: Als dat maar geen beeldenstorm wordt!

Whahahaha! Draag mij maar weg!

Dus..

Ik schaam me kapot voor datgene wat ik hierboven schrijf, maar goed, het is dan ook niet voor niets Seth but True Woensdag!U mag weer Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!
Zet je schaamte opzij en dump je slechtste grappen in het reactiegeval.

(Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo.. Qua dan is het nog een beetje leuk.. Zoek bijvoorbeeld eens HIER voor wat inspiratie.)
Aldus Arno | Link |

 

2003/12/01


>>
Gezocht: Vertaler
Geen idee wat me te wachten staat. Misschien dat ik tijdens een vakantie in een ver land een kind heb verwekt wat me nu via internet in de gaten houdt. Of misschien ben ik wel de uitverkorene die de eer heeft een miljoen vaten ruwe olie voor een prikkie op de kop te tikken.
Meer waarschijnlijker is dat binnen nu en een paar dagen een vreemd pratende kerel met een doek om z'n kop en 5 rijen springstof om zijn middel hier aanbelt, zijn been in de deuropening slingert en mij een vreemd geloof aan probeert te smeren. Zoniet dan verwordt ik tot wijdverspreide kebab.

Tenminste, dat is wat ik begrijp uit deze pagina, die in mijn referrers opdook.
Aldus Arno | Link |


>>
Nog eenmaal Ajax, even snel tussendoor..
Steerpike

En Bogdan Lobont kan een bloemetje verwachten van de feyenoord-supporters voor zijn prachtige optreden tijdens de knock-out van Ono.
Aldus Arno | Link |


>>
Blote mannen!
Als u de heer Bas Taart eens zónder pet maar mét ontblote snikkel wil aanschouwen, dan zou je in principe hier kunnen klikken.
Maar ehm.. wie zou dat in godsnaam willen zien??
Aldus Arno | Link |


>>
Skône woage
Mitsubishi´s motorsportdivisie MMSP heeft de nieuwe Lancer WRC onthuld die in 2004 aan het FIA Wereld Rallykampioenschap zal deelnemen. De nieuwe rallywagen heeft zo´n 6000 nieuwe onderdelen.

En nog een aantal ontzettend geile feauteaux..
Aldus Arno | Link |


>>
Ben ik nou gek?
Of lijkt dit logo toch eigenlijk wel een beetje op dit?

Het viel me toen ik zaterdag in de Blokker op zoek was naar de 'Post & Publish' knop
Aldus Arno | Link |


>>
Bah, wat een lelijke tenen
Nozzman leest de Viva en schenkt ons dit prachtige plaatje. Mevrouw heeft lelijke tenen, zo laat zij ons weten.

Oh? Dus die tenen zijn nóg lelijker dan eh.. naja, kijk zelf even!
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >