2003/10/31


>>
Zlatan
Ja! Lezen!
Aldus Arno | Link |


>>
Hee, verrek..
Sta ik hier ook tussen?
Blijkbaar..
Nu moet ik hier dus een fijn obligaat stukje schrijven waaruit blijkt dat wij stoere mannen zijn en u een eenzame zoutzak en dat u dan via dat soundboardding onze extreme gezelligheid in uw eigen leefwereld kunt loaden. Een soort gezelligheidsprostitutie door vrijwilligers.
En dan moet dat stukje ook nog eens leuk zijn.

Bekijk het ff.. Voor iets leuks ga je maar naar die andere wereldvreemde low-lifes die ook te horen zijn en die ik nu niet link omdat er alweer genoeg log-inteelt in de laatste postjes zat.

Zo.. Verder wens ik u nog een prettige vrijdagavond, ik en mijn bavaria/malibu zullen er in ieder geval het beste van proberen te maken.

Heerlijk nietwaar? Die vervlogen illusies? Of dacht u werkelijk dat wij in het echt net zo cool klinken als ons toetsenbord?
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/30


>>
Honden

Bliep-Bliep

Bastard: Goedemorgen. Werk niet te hard vandaag he, jongen..

Bliep-Bliep

Owen: Bakkie koffie heer arneau?

Mijn wekservice was vroeg vandaag. Heren, ik prefereer een wektijd van 07:10 in plaats van 05:31.

Heaumeaux..
Aldus Arno | Link |


>>
Halloween
Vrijdagavond is het Halloween, zoals u wellicht weet. De avond bij uitstek om je vrienden, bekenden of vage kennissen eens fijn op een hartverzakking te trakteren en tevens een goede aangelegenheid om jezelf een ouderwets delirium kado te doen.
Nu is elk willekeurig moment van de dag een goed moment om een drinkgelag te starten, maar het leuke van Halloween is dat je ook nog eens vekleed mag gaan! Ideaal voor de hedendaagse ver-amerikaniseerde proleet. (Schitterend woord, ver-amerikaniseerd. Geen idee of het correct Nederlands is maar ziet u hier Philip Freriks? Ik niet!)
Maar goed, het is dus een ideaal feest voor u, de Proleet-in-Opleiding.

Hoewel recent onderzoek heeft uitgewezen dat de gemiddelde weblogger en webloglezer het plebs in de straat regelmatig de stuipen op het lijf jaagt door de wereldvreemde, ongewassen en buitengewoon botte uitstraling, is het misschien toch een idee om een kostuum aan te schaffen dit jaar. Dat hele Halloween gebeuren moet natuurlijk wel leuk blijven. Mijn familie schrikt zich elk jaar al de tering als ik eens uit mijn computerhok kom en die kennen mij, dat wil ik de doorsnee feestvierder niet aandoen.

Daarom, beste cursisten, raad ik u aan een pak te kopen.. Kijk bijvoorbeeld eens hier!
En als u niet in zo'n pak past (vanwege die bochel of uw vetpens bijvoorbeeld), dan heeft men ook nog poppen en andere zooi te verpatsen.
Aldus Arno | Link |


>>
Kreatief met ehm.. beeld.. ofzo
Klein linkje naar een creatief iemand.. Jochem!
Aldus Arno | Link |


>>
Bakkie..
En om het gebrek aan updates te verbloemen: zie hier plaatjes van een snel Golfje..
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/29


>>
Nivo (Deel 2)
Als nieuwbakken proleet is het wel stevig aanpoten. De tijden dat je zittend op een krat bavaria aan de rand van een drassig weiland straalbezopen je favoriete café-elftal aanmoedigde op zondagochtend zijn definitief voorbij.
Nee, vanaf nu is dat helemaal anders. Vanuit een luxe skybox bekijk je staand met je nieuwe vrinden naar de TV om te zien wat er enkele meters verderop gebeurt.
En nu niet met een overheerlijk biertje, nee het is de bedoeling dat we iets drinken waar meer klasse vanaf straalt.

Cognac dus!

Alleen het vasthouden van een glas cognac laat je aandelen in de lokale sterrenbeurs al stijgen.

Dankzij de Oh.. Das mooi..-webshop kunt u nu uw proleten-pakket uitbreiden met heerlijke cognac, exclusief voor u thuisgestookt!

Oh.. Das mooie cognac

Mocht u nog culinaire aspiraties koesteren, denk dan eens aan een overheerlijke zalm met cognac.. Meer recepten nodig? Hier!
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/28


>>
Nivo (Deel 1)
Een beetje proleet rookt. En dan niet van die kleine kankerstaafjes zoals Marlboro of Camel of god-weet-wat-voor-troep.
Nee, een echte proleet rookt de dikste sigaren die er te krijgen zijn. Zo dik dat de Goatse knakker ze niet eens weggewerkt krijgt (nee geen link, u weet wel..).
Nou, zo'n sigaren zijn NÚ bij uw lokale weblogboer te verkrijgen. Uw bod graag voor een Xtra-Xclusief doosje Oh.. Das mooi..-sigaren.


Aldus Arno | Link |

 

2003/10/27


>>
Nivo (Prelude)
Na het sterke staaltje lifeloggen wat ik en de overige Muffe Mannen hier weggaven is het tijd voor wat nivo op deez' weblog. Nivo met een hoofdletter N.
Nu ik zelf te zwakzinnig ben om op nivo mee te discussiëren in bijvoorbeeld de Sargasso-panelen (waar alle slimme mensen vertoeven), zal ik een andere manier moeten vinden om u te overtuigen van mijn genialiteit.

Hoe doen we dat?? Nou, op de manier waarop de meeste omhooggevallen proleten dat doen: met geldverslindend uiterlijk vertoon. Vanaf heden verschijnen op onregelmatige basis daarom producten in de Oh.. Das mooi..-webshop die onontbeerlijk zijn voor de moderne proleet.
Koopt allen en maak mij weerzinwekkend rijk verzamel alle Oh.. Das mooi.. Proleten-Prullaria!
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/26


>>
Tsjeemig, ik word al oud!Toen ik me zojuist suf had gerukt boven het toilet vond ik in de wasbak een grijs haartje. Ik keek in de spiegel en besefte dat ik al bijna oud was.
Dit was mijn verhaardag.
Aldus Arno | Link |


>>
Wat een dag.. Wat een dagen!Lieve lezertjes, het was echt dolletjes vandaag. De hele dag allemaal andere lieve mensen over de vloer die allemaal kado's voor mij meenamen, want...

IK WERD VANDAAG WEDEROM EEN JAAR OUDER!!!

Goed he..
Kijk, vrijdag had ik dus al een feestje gegeven voor mijn allerbeste vriendjes en vriendinnetjes en dat was dus keigezellig, echt een dolle boel.
De reden waarom ik mijn feestje vrijdag vierde was omdat zaterdag er in BrabantsGat een groot feest gegeven werd in een tent. Met o.a. een fijn rockbandje en grote hoeveelheden gratis drank. Gelukkig lust ik geen drank!

Dus.. En vandaag dan de verjaardag. Gezellig man! We deden leuke spelletjes en wisselden krea-doe ideeën uit.
Het is nu bijna middernacht en ik heb meer alcohol achter mijn kiezen dan goed voor me is. Misschien moet ik maar eens gaan slapen, dat zal me goed doen...
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/25


>>
TelefoonZojuist had ik X aan de telefoon. Huilend, boos. Jankend dat K de relatie had verbroken.
Zwijgend heb ik maar opgehangen.
Ik ken geen X.
Ook geen K trouwens.
Aldus Arno | Link |


>>
Ze hebben me eindelijk om kunnen pratenNormaal hou ik niet zo van koken. Ja ziet u, ik kom pas laat thuis van werken enzo en dus vind ik het niet minder dan normaal dat mijn kostje gekookt en wel klaar staat om verorberd te worden.
Ik bedoel, de thuispersoon heeft verder toch niks te doen, toch? Nuja, diegene zegt wel dat ook zij het zo druk heeft enzo maar dat gelooft toch niemand. Nee, het is hier in BrabantsGat heel simpel.. Ik verdien de bakken met geld, zij geeft mij vreten.

Maar vandaag was dat weer eens anders. Zoals wel vaker in het weekend zorg IK deze keer voor het avondeten. Ik heb nog zitten denken om iets met kip te doen maar ik kan het niet over mijn hartje verkrijgen zo'n lief klein onschuldig kippetje te laten slachten. Het is zooo onmenselijk! Bah, de slagers zijn allemaal moordenaars vind ik.

Maar goed, ik moest dus voor het eten zorgen. En ik deed dat dus ook, met liefde en plezier zelfs.

Genoten... Enig genoten zelfs. Zij ook trouwens.
Mocht u geïnteresseerd zijn, ik had een groot supertje-oorlog (met uitjes), een kroket en een bamischijf.

Bent u ook zo benieuwd wat Bas Taartje, Owentje en Draadhaartje vandaag naar binnen gewerkt hebben?
Aldus Arno | Link |


>>
Goh wat moeten we toch allemaal veel keuzes maken in het leven enzo


Ik weet het niet meer lieve lezertjes, ik weet het echt niet meer. Het is soms allemaal zo ingewikkeld en zo moeilijk te bevatten..
Je doet de hele tijd je eigen dingen en probeert het zo goed mogelijk te doen zodat je niemand voor het gezicht stoot en altijd hou ik rekening met de gevoelens van de mensen om me heen. En toch gaat het dan nog fout.

Laatst ook, ik wilde eigenlijk niet maar ging toch met P mee naar L en dat bleek dus weer helemaal verkeerd gevallen te zijn bij mijn andere vrienden. Echt raar. Waar bemoeien ze zich mee!

Maar nu zit ik dus met een dilemma. Morgen komt een deel van hen weer hierheen en ik moet dus keuzes maken. Kies ik optie A (mijn favoriet), dan zijn er zeker weten een aantal personen die daar echt niet gelukkig mee zullen zijn en gewoon niet mee willen doen. Maar als ik optie B kies, stel ik iedereen tevreden maar walg ik van mezelf.

Lieve lezers, wat moet ik doen?? Koop ik appeltaart of rijstevlaai?
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/24


>>
Lief he!Ik zag dat Bastard het ook al gedaan heeft, maar ook ik heb een keileuke kat enzo die keilief is. Kijk, dit is 'm . Naja, hij is een haar eigenlijk maar ik noem 'm altijd hem.. hahaha..
Aldus Arno | Link |


>>
Jaja het is weer zover en nu moet ik nog zooooveeeeel doen enzoWant vrijdagavond komen er allemaal vrienden enzo en die komen mij dan kado's geven. Niet omdat ik vrijdag (vandaag dus, duh) jarig ben maar omdat ik wel mijn verjaardag vier. Want ik ben zondag jarig en zaterdag wilde ik feest geven maar dat kon niet dus dat doen we maar vanavond dan.

Ik moet dus geld geven aan den frau en die gaat dan winkelen, want ik moet natuurlijk werken. (Ik wel.)
Het zou natuurlijk ontzettend idioot zijn om hier mijn boodschappenlijst te publiceren (tsskk.. welke gek doet dat nou) dus ik maak een samenvatting van de belangrijkste dingen.

Verwacht worden een mannetje of 20, qua beste vrienden en aanhang, en wij zijn allemaal nog jongeren dus dat wordt geen duurdoenerij met wijn en rosé enzo. Dus dat zijn 5 kratten Bavaria (van 24), 3 flessen Malibu, 3 Pasoa en Safari (frauen). Verder een wagonlading chips en worst en kaas en uitjes en augurkjes. Dat was het wel.

Nou, doei en tot laters!
Aldus Arno | Link |


>>
Muf Met Mannen, een feest van herkenning!
Volgens een recent internetonderzoek, uitgevoerd door Maurice de Hond en de verder totaal anonieme Francisco van J., is het lifelog wereldwijd aan een enorme, niet te stuiten opmars bezig.
En wij als stoere mannen van de moderne wereld zullen daar uiteindelijk voor moeten zwichten. In samenwerking met Owen en B. Gebak (en misschien Dread) presenteert deez' weblog u daarom:
Muf Met Mannen, een feest van herkenning.

Muf Met Mannen Mweekend!

Dit GEHELE weekend zullen wij, als echte mannen zijnde, u verblijden met heerlijke lifelogs. Voor het eerst zult u daadwerkelijk kunnen lezen welke interessante dingen wij beleven, kunt u even in de huid van uw koene helden kruipen, kijken door onze hippe bril.

Ik gun u veel leesgenot!
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/23


>>
Ajax!
Omdat mobloggen het zelfs in BrabantsGat ooit zal gaan maken:

Ajax - Celta de Vigo

Sollicitatie: Iemand nog een moblog dat gevuld dient te worden??

Links enzo:
- Kijk! De Ajaxfotoside heeft al feauteaux, en dat om 1:45 des nachts..
- UEFA
- AD: De Koeman-factor
- Parool: Koeman en Zlatan
- Steerpike
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/20


>>
Update gedoe!
Het oh zo belangrijke "Arno luistert" is weer eens verfrist met 2 elpees die ik zaterdag kocht.
Dido? Dido ja.. Uiteraard bestemd voor de momenten dat je rustige muziek nodig hebt om het doel te bereiken dat jij als man zijnde altijd voor ogen hebt. En dan nog wat knallen voor de broodnodige ontspanning..

Zoekend bij Bol.com viel het me overigens op dat Scooter (u weet wel, die duytschers met die typische vierkante rotkoppen) niet alleen een ode aan de vermaarde KLF brengt door in een nummer te roepen "Respect to the man in the ice-cream-van!" (Luister bijvoorbeeld eens naar The KLF - Justified and Ancient), maar dat de cover van hun nieuwe cd toch wel enkele verdachte trekjes vertoont met "The White room"... [edit: Het was anderen ook al, en veel eerder, opgevallen]

Maar dat terzijde.
Aldus Arno | Link |


>>
Blair witch ding maar dan anders
Takken. Bladeren. Kutbeesten. Een gat en een rotte boomstronk.
Mijn slalom-, duik- en hordelooptalenten komen massal bovendrijven. Rennen moet ik, vluchten voor het dreigende gevaar dat me op de hielen zit.
Een zwiepende tak raakt me vol op mijn bakkes en verdwaasd tol ik rond. Slechts 3 stappen verder rol ik met veel gekraak door een braamstruik in een droogstaande greppel.

Stilte.
Loerend door dor hout probeer ik de omgeving in me op te nemen. Waar is een nachtkijker als je hem nodig hebt. Verbazingwekkend hoe het nachtelijk geraas waarmee we door de brabantsche bossen snelden zo rap kan verstommen tot absolute stilte. Gejaagde ademhaling klinkt als een allesverradende orkaan, mijn hartslag brengt een kudde gabbers in extase.

Hij moet hier zijn.. Het kan nooit zijn dat ik hem zo snel af heb kunnen schudden, daar ken ik hem te goed voor. Jarenlang hadden we alles samen gedeeld. ALLES.. Als kind deelden we onze lego en onze knikkers, als tieners onze drank en tsjikkies.
En nu zit hij me achterna. Maar hij zal me niet krijgen, ik ken al zijn slinkse trucjes. Zoals ik met voetballen altijd zijn tackles van achter aan voelde komen, weet ik ook nu vanwaar hij zal komen. Hij is sneller, hij is sterker. Maar ik beschik in deze over meer informatie. Ik ken de identiteit van mijn opponent en met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid heeft hij totaal geen vermoeden met wie hij te maken heeft. Mijn tacktiek zal werken. Falen is geen optie.

Pas als ik me voorzichtig opricht uit de greppel bemerk ik mijn verwondingen. De braamstruik heeft mijn shirt aan gort getrokken en diepe sporen in de armen achtergelaten. Met mijn vingers voel ik een gapend gat boven mijn rechteroog. Oja, die kuttak van zojuist.
Geritsel op 10 meter afstand. Met een boogje loop ik er op af, mijn rivaal zal denken dat ik zijn positie niet heb bemerkt. 'Mijn tacktiek zal werken, falen is geen optie' dreunt in mijn hoofd.
Nog 1 meter. Hij zal op mij wachten achter die stapel sprokkelhout.
Nog een paar stappen.

'Ho!' blaft hij door de nacht.

Zo rustig als mogelijk pers ik 'Wie is daar' over mijn lippen.

Even is het stil. 'Kolonel Michels', klinkt het vervolgens zelfvoldaan..

"BOEM" antwoord ik met een grote sarcastische grijns.
Aldus Arno | Link |


>>
Seth but True
Het is weer maandag en u weet het: zoals elke maandag is het weer Seth but True Maandag!

Op nu.nl: Doden bij neerstorten wagentjes van kabelbaan
Seth: Dat zal me een kabaalbaan zijn geweest!

Whahahaha! Zuster, kom hier met die beademing. ik hou het niet meer!

Dus..

U leest het, elke vorm van schaamte is mij vreemd.. Het is dan ook niet voor niets Seth but True Maandag!U mag weer Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!
Dump je slechtste grappen in het reactiegeval.

(Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo.. Qua dan is het nog een beetje leuk..)
Aldus Arno | Link |


>>
Tekeningetjes
Van een Amerikanisch Botermonster
Best mooi, eigenlijk.
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/17


>>
Foto geneuk enzo
Wederom doe ik niet mee aan de wekelijkse Foto Fick Freitag bij D'n Aarsch wegens een gebrek aan zin. Nuja, meer uit een gevoel van "vroeger was het leuker", maar laat ik u daar niet lastig mee vallen.

Neen, dan bak ik zelf maar iets met Fireworks. Een AT-ST Gatso bijvoorbeeld!

AT-ST Gatso
Aldus Arno | Link |


>>
Ah, kijk.. Een prijsvraag op Oh.. Das mooi..
Met echt werkelijk waar niet te geloven schitterende prijzen!!

Je moet mij alleen even het merk en type vertellen van onderstaande 3-zits bolide..

Rooje woage
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/15


>>
Multi-talent
En dan probeer ik nog te dichten ook! (hier, halverwege in het commentaar)
Wat een ramp..
Aldus Arno | Link |


>>
Ach.. U kent me wel..
*Trrrrriiiinnnggggggggg*

Typhus..
Het is verdomme ook ALTIJD hetzelfde verhaal. Zit je even in de kantine te genieten van een heerlijke eigengestookte whiskey, begint het gelazer weer van voor af aan.
Om me heen vermaken mijn collega's zich kostelijk. Gezamelijk met een kaartspel, alleen met de Chick.

Waarom ik? Waarom altijd ik?? Zij zitten toch ook de hele dag op hun lamme reet niks te doen? En ik maar werken, bijna iedere dag is het raak. Sterker nog: ik draai in de avonddienst meer uren dan zij in een compleet kwartaal!
Maar nee, ik moest weer kiezen voor de uitdaging, de baan met verantwoordelijkheid, de baan die niet voor mietjes was weggelegd. Oke, de beloning van wekelijks 10 verse maagden was een fijn lokkertje geweest bij de sollicitatie maar hoe kan ik daar in vredesnaam gebruik van maken als ik continu aan het werk ben? Leg me dat maar eens uit, klotechef!
Maar nee, ik mag niet klagen. Vooral niet tegen de chef. De Alwetende wordt hij wel genoemd. En terecht, zo vindt hij..

*Trrrrrrrrrrrriiinngg*

Jajajaja ik kom al. Nog een flinke slok en hup, aan den arbeid.
Niemand hoeft me te vertellen wat ik moet doen. Ik weet de locatie, ik weet het tijdstip, en ik ken de betrokkenen. En bovenal ken ik de afloop. De enige, overigens zeer aangename, verrassing is datgene wat er tussenin plaatsvindt.

Daar loopt hij. Ik volg hem over het grindpad, ik ga met hem door de voordeur en betreed gelijktijdig met hem de woonkamer. Ik hoor bij hem, hij hoort bij mij.
Ik zie zijn lachwekkende mannelijkheid verdwijnen in de dorstige keel van wat waarschijnlijk een hopeloze fan is. En ik doe niets. Ik sta, observeer, walg van de totale respectloosheid voor eenieder die van hem afstraalt.
De stille weerkaatsing van de zon op blank staal verscherpt mijn aandacht, een bijzonder luide verstoring van de stilte is voor mij een teken dat er gewerkt moet worden.

Ik trek mijn werkkleding recht, trek mijn kap over mijn hoofd en ruim de rotzooi op.
Amper 20 minuten later kan ik weer aan de bak. Wat een enorme zak zeg, dankzij de brute ongein van die idioot zit ik hier met stukken kristal in mijn klauwen schaamvlees van de grond te schrapen op zoek naar restjes ziel. Ondertussen denk ik aan de smachtende maagden die naar mijn terugkeer verlangen.

Als hij voor de vierde keer aanlegt en ik nu echt overuren kan gaan declareren besluit ik dat het genoeg is geweest.
Hij verlaat al bierdrinkend het pand en steekt nietsvermoedend de straat over.

Langzaam en zwijgend treed ik vanachter het transformatorhuisje tevoorschijn, kijk hem in de ogen en voor het eerst ziet hij mij. Een hevige 'spontane' kortsluiting maakt dit ook meteen zijn laatste aanblik van mij.
Aldus Arno | Link |


>>
Opmerkzaamheid is ook een deugd, toch?
Vandaag zag ik de onwijze kutfilm FLodder 3. Daarin speelt een kerel die juridisch zogenaamd weet hoe de familie het recht op de woning kan verliezen.
Niet interessant verder, ware het niet dat ik welhaast met zekerheid kan zeggen dat diezelfde knakker het introverhaaltje vertelde van de Snorkels.

Echt waar.. Denk ik..
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/14


>>
De maatschappij, dat ben ik!
Des morgens loop ik fris de badkamer uit, piekfijn in orde voor weer een prachtige dag met allemaal leuke uitdagingen op mijn werk. Ik kom beneden en zie mijn schitterende bloedjes van kinderen aan het ontbijt. Een hartverwarmend "goeiemorgeh pappie" schalt direct uit 3 kinderkeeltjes. Een welgemikte aai over 3 bolletjes is hun beloning.
Ik bak een ei, met gesmolten kaas, witte en zwarte peper, mexicaanse kruiden en nootmuskaat en maak vast een boterham met ham klaar waar deze delicatesse zometeen zorgvuldig overheen gedrapeerd zal worden. Een ei zoals een ei hoort te zijn. Zo bakte ik ze in mijn jeugd na een avondje stappen voor mijn vele, leuke vrienden en zo bak ik ze nog steeds.

Mijn vrouw slaapt nog als ik de voordeur achter me dichttrek, ze werkt in de zorg en had nachtdienst. Hop, de kinderen in de lease-bak om ze eerst nog snel naar school te brengen en dan aan de arbeid.
Een heerlijk leven, nietwaar? Het zou inderdaad ontzettend mooi kunnen zijn. Onder dit pitoreske plaatje gaat een ongelukkig huwelijk schuil. Alweer jaren geleden trouwde ik een bloedmooie vrouw, een eersteklas bitch maar de droom van iedere man. Ik wist het verdomme, ik wist dat het een eerstklas ranshoer was, maar ik ging voor de schoonheid zonder notie te nemen van haar innerlijk.

De kinderen die ze me schonk schenken me echter meer vreugde dan ik had kunnen vermoeden en ook in de liefde begin ik het geluk weer te vinden. Met een andere vrouw, dat wel.
25 is ze, 12 jaar jonger dan deze huisvader. Een mooie meid, maar 'gewoon' mooi. Eens zal ze in mijn leven zijn, zodra mijn kinderen oud genoeg zijn om de gevolgen van een scheiding te dragen. Ik heb geduld, ik heb veel geduld. Zij ook, want beiden weten we dat we eens gelukkig zullen zijn.

Deze middag ontmoet ik haar weer, in een klein bruin cafeetje in de stad. Zij zit achter in de hoek onder een grote baroke spiegel aan een klein, rond tafeltje en ik zat tegenover haar. Genietend van een dubbelfris voor haar en een biertje voor mij. Het is niet onze gewoonte in een café af te spreken; zij is licht astmatisch en mijdt het liefst rokerige ruimtes.
*Kuch*
Ze moet hoesten en ik kijk om me heen. Aan de oude eikenhouten bar zit een botte hork die overduidelijk niet met voldoende intelligentie is gezegend om het bordje "verboden te roken" te begrijpen.
Ik loop naar de bar, tik hem op zijn schouder en zeg "Sorry meneer, maar ik heb last van uw sigaret. Zou u die uit willen maken?"
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/13


>>
Werk
De godganse dag achter zo'n kutscherm zitten is ook geen pretje, daar weet jij als webloglezende IT-freak alles van, nietwaar? Nee, ik beledig mezelf nu niet want ik ben een technisch mannetje. Wel met dezelfde minimale sociale vaardigheden, en dus weet ik wat je voelt.
Ook jij zou graag een baan hebben waar je iedere dag van zou kunnen genieten. Waarbij je jezelf niet in de ochtend als een maniak aan je bed vastklampt, in een vruchteloze poging de wekker te negeren en jezelf verbeeldend dat het echt nog geen tijd is om op te staan. Waarbij je niet de halve dag tegen die grijnzende smoel van je chef aan hoeft te kijken als hij/zij weer een klotekarwei voor je heeft waarmee je zeker tot na het jeugdjournaal mee mag lopen worstelen.

Doe als ik! Uw webloggende constructeur heeft het helemaal gehad met AutoCad, Inventor en hopeloos falende beheerssystemen en gaat iets nieuws beginnen.
Iets wat elke mannelijke werkplichtige wel zou willen..

Iets met tieten!
Aldus Arno | Link |


>>
Duizend duizenpoten
PATTAYA, Thailand (AFP) - A professional Thai centipede-performer put his love of the critters to the test, moving into a glass room with 1,000 of them for a planned 28-day stay in a world record attempt.
Boontawee Siengwong, 26, coolly took up residence in a 12-square metre room kitted out with a bed, toilet, television, refrigerator and fan at a shopping mall in this southern seaside resort.

Deze beestjes zijn giftig, dat u het even weet. Rare hobby? Misschien niet als je weet dat zijn vriendin al eens een recordtijd van 32 dagen met duizenden schorpioenen doorbracht.
Dus zowel de man als de vrouw van dit stel brengt liever een maand door temidden van een duizendtal dodelijke klotebeesten dan bij de partner in bed?
Misschien dat het tijd is voor een relatietherapeut???

Aldus Arno | Link |


>>
Dobbelspel Tilburg eindigt met fatale afloop
TILBURG - Een 35-jarige man uit Tilburg is in de nacht van zaterdag op zondag overleden nadat hij kort ervoor bij een ruzie in een café aan de Zuid Oosterstraat in Tilburg was neergeschoten. De ruzie zou zijn ontstaan tijdens een dobbelspel.
..
Een groep van tien tot vijftien familieleden, vrienden en kennissen kwam zaterdagavond het café binnen. Een deel ervan ging dobbelen. Onder hen ontstond kort voor middernacht ruzie. Eén van de mannen pakte een pistool en schoot vermoedelijk één keer op het slachtoffer.

Doet u dat nou ook altijd? Gaat u ook lekker met wat familie en vrienden dobbelen in de kroeg met een doorgeladen pistool op zak?
Ik niet. Ik speel meestal Kolonisten. Gewapend, dat wel. Daarom win ik ook zo vaak.

Aldus Arno | Link |

 

2003/10/11


>>
Ja! Volgende maand toeslaan! En hard!
Gretta neemt plaats in kordon rond Arafat

Gretta Duisenberg wil deel uitmaken van het menselijk schild dat ter bescherming is opgetrokken rond het verblijf van de Palestijnse leider Arafat. Ze is van plan volgende maand naar de Palestijnse gebieden te reizen.
Mooi, mooi.. Nog een paar van die halven erbij en de wereld is met één welgeplaatste raket van een hoop psychoten af.

"Dat vinden mijn kinderen niet leuk en dat vindt mijn echtgenoot niet leuk, maar ik kan niet anders."
Ja raar eigenlijk he? Dat manlief en kinders liever hebben dat jij je leven met hen deelt, dan dat je deel neemt aan een menselijk schild om een gehandicapte (ex-)terrorist te beschermen?
Nuja, mocht zij in mijn leven een plaats hebben dan zou ik blij zijn als ik zo makkelijk van haar af kon komen.

Sinds ze de Palestijnse leider in januari bezocht, heeft Duisenberg geen contact meer met Arafat gehad.
Kijk, heeft die Arafat toch nog een beetje smaak. Die praat uiteraard liever met gesluierde mokkeltjes dan met zo'n afzichtelijke grafheks.

Samenvattend zeg ik: meteen je vlucht boeken schatje, dan ga ik hier zitten hopen dat Philip Freriks mij volgende maand mag vertellen dat jij samen met je trillende ridder aan stukken gereten bent.
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/10


>>
Laat zien dat kontje!
Heerlijk toch? Tennisvrouwtjes die hun jurkje net te hoog optillen?
Aldus Arno | Link |


>>
Schadeformulier
Zojuist liep ik door de imposante entree van mijn landhuis naar buiten, het pitoreske erf op. 'Ik liep d'n misse op', zoals dat in het Brabants gezegd wordt.
Maar goed, ik stond daar dus, genietend van een frisse late-avond-herfstbui.

Den frisse lucht opsnuivend zoefde er iets langs mijn hoofd. "Ach," dacht ik nog, "Das vast een tochtige vlieg!" en ik glimlachte om mijn bijzondere gevoel voor humor.
Het lachen verging me echter snel bij het aan gruzelementen vallen van getinte ramen van mijn zo goed als nieuwe John Deere.
"Wè zulle we godverdomme nou krège!"

Een snelle sprint naar mijn trots leverde een wonderbaarlijke ontdekking op: een half verkoold stuk hout met daaraan een briefje:

Lieve Arno. Bij deze doe ik je dit mooie stokje toekomen: vertel eens over de laatste DVD die je gezien hebt? En hou het wel netjes dus niet Ben Dover 32 ofzo. Hahaha!
Lieve groetjes, je vriendje Knoophaar


Dus..
Nou oke dan, de laatste DVD die ik zag was op vrijdag 3 Oktober, voor het stappen gaan. Een matige engelse film met een aantal leuke momenten, die de film toch wel enigszins de moeite waard maken. Large dus.. [ook hier, en een plaatje]

Zonde van je geld maar met het juiste vocht achter de kiezen goed te pruimen.

Met een fraaie boog mik ik het stuk hout naar westelijk Brabant, alweer de nieuwe Brabant Blogt collega Herr Lothar vertoeft. Aan u de eer. EN VAL ME NOU GODVERDOMME NIET MEER LASTIG MET DIE KUTSTOKJES!

En jou, stinkhaar, verwacht ik zaterdagavond hier om een schadeformulier in te vullen
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/09


>>
Spaan
geeft punten
Aldus Arno | Link |


>>
Lachen man!
De inentingen had ik gehaald gehaald, het paspoort verlengd en mijn moeder beloofd niet met vreemden te praten.
Vanavond was uw verslaggever in het hoofdstedelijke edoch pitoreske A.

Waarom in godsnaam? HIEROM!

En het was uiteraard de moeite meer dan waard. Een verslag leest u maar elders maar hier kan ik u vertellen dat deze uitvoering vast niet op TV komt.
En een lintje van de koningin kan H.T. de rest van zijn leven ook wel vergeten: nog nooit heb ik minutenlang het complete koningshuis zo afgebrand, vernederd en de grond in gestampt horen worden. Heerlijk!
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/08


>>
Ach, doe mij er ook één..
Gewoon, omdat Honda heerscht, qua auteaux. De nieuwe S2000.

Voor de Germaanofielen onder ons is er deze fijne pooierbak.
Aldus Arno | Link |


>>
Seth but True
Het is weer woensdag en u weet het: zoals elke woensdag (..) is het weer Seth but True Woensdag!

Op nu.nl: Marokkaanse lerares gooit leerlingen uit raam
Seth: Wees blij dat het een basischool was en geen Hoge School!

Whahahaha!

Dus..

Enorm slecht ja, ik weet het.. Het is dan ook niet voor niets Seth but True Woensdag!U mag weer Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!
Dump je slechtste grappen in het reactiegeval, als dat kreng het tenminste doet.

(Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo.. Qua dan is het nog een beetje leuk..)
Aldus Arno | Link |


>>
Geweld
Dat de maatschappij in en in rot is zoals vele doemdenkers ons voorhouden, daar geloof ik weinig van. Maar dat alle verhoudingen totaal zoek zijn, daar ben ik heilig van overtuigd.
Een eenvoudige dief verdient een klap op zijn smoel, maar daar moet het voor 'ons' burgers toch mee gedaan zijn? Laat de gerechterlijke macht zijn werk doen.
De beroemde AH-mannetjes speelden even voor eigen rechter en gingen hierbij misschien tot het randje. Algehele verontwaardiging in Nederland over het nieuws dat zij vervolgd werden was het gevolg. Maar dat kan en mag toch geen vrijbrief zijn om dan maar een dievege voor een paar euri dood te trappen??

Het zijn de verhoudingen die scheef zijn, zeg ik u.
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/07


>>
Carrots & Cheese
Vietnapanse stripjes over Chizu (Japanees voor Kaas) Mudaka en NinJin (Japanees voor wortel).
Het nivo van de grappen en grollen is niet zodanig hoog dat u vast aan de beademing moet gaan liggen maar een glimlach kon er bij mij wel af..


Klik eens rond, het wordt vast grappig!
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/06


>>
De meester spreekt
Johan over de functie van Technisch Directeur bij Ajax. Dé Johan dus. Niet die mongoloïde zeversigaar.
Aldus Arno | Link |


>>
Frod stripjes (haha)
Geen idee eigenlijk of het nieuws tot in Nederland is doorgedrongen maar bij de Ford vestiging in Gent worden 3000 zuiderburen de keien op gegooid.
Inspiratie genoeg dus voor de cartoonisten verenigd in e-zine balzak.

Ook de eerdere edities zijn trouwens hilarisch. Inschrijven op deze nieuwsbrief kan hier.

[via de nozzman zelf]
Aldus Arno | Link |


>>
Vraagje
Zou Tante Bea haar theezakjes en bananenschillen ook scheiden van het overige restafval?
Aldus Arno | Link |


>>
Da was ik nie! Da was de vis!
Tropische vissen zetten een huis in brand

Erg jammer natuurlijk, maar bij lange na niet zo schandalig als het in brand steken van een bus. Het daadwerkelijk in gevaar brengen van mensenlevens wegens een diepe haat tegen een bepaalde voetbalclub is uyteraerd te idioot om te beschrijven. Maar, vraag ik me dan af, waar gaat dit eindigen? Is dit een incident of een nieuwe verlegging van de toch al buitenproportionele grenzen?
Aldus Arno | Link |


>>
Herhaling ofzo
Nog al zo'n dolle
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/03


>>
Hmja


Iemand hier nog iets over te vertellen??
Aldus Arno | Link |


>>
Nogmaals voetbal
Ja ho! Nu even niet snel doorklikken. Dit stukje gaat niet helemaal over voetbal.
Nuja, het gaat niet over Ajax, niet over een wedstrijd.

Wel over supportersgeweld. Forumheld Steerpike klom wederom in de pen om zijn gedachten en bevindingen over dit trieste fenomeen op het digitale papier vast te leggen.
En dat is hem verdraaid goed gelukt.
Aldus Arno | Link |

 

2003/10/01


>>
Club Brugge
Hedenavond mag ik Ajax weer aanmoedigen in de Champions League wedstrijde tegen Club Brugge.
Mooi moment dus om even wat fansites te bezoeken..

Blue Army. Een mooie, uitgebreide fansite met veel foto's (altijd goed!), onder andere over wat vlaggetjes. Dat gebeurt in de Arena toch duidelijk beter!
Verder filmpjes, songteksten en wat over de korte history van de Blue Army.

En dat was het! Weinig interessante fansites te ontdekken over Club. Wel is er een klein aantal weblogs waar over Club geschreven wordt: hier bijvoorbeeld (met o.a. deze downloads) en het update-loze Chapo.

Matig, heren Belgen. Erg matig..

[Update]
Niets meegekregen van de gezelligheid rondom het stadion, de her en der verspreid liggende stenen gaven ons echter al een vermoeden dat de kinders weer gespeeld hadden.

- Hier nog een leuk belgisch verslagje.
- De UEFA heeft nog wat te vertellen.
- Sonck kan vliegen

[Update 2!]
- Wallpaper van de sterretjes in 410 [Meer!]
- Foto's van de wedstrijd, ongeregeldheden en natuurlijk de 410-actie.
- Objectief verslag en fotootjes
- De toekomst van Ajax?
- Steerpike

[Update 3]
- Bruggefans doen hun beklag over de ongeregeldheden.. (en foto's)
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >