2003/08/29


>>
Rust in vrede
Las het vannacht ergens op een forum en net voor ik dit wil posten zie ik dat VK er gisteren al over schreef.

Donderdag 28 Augustus is Peter Paul Pigmans overleden, beter bekend als 3 Steps Ahead. Hij was al langer ziek en in juli werd een nog een benefietfeest voor hem gegeven.

Ook hier gaan nog regelmatig de speakers vol open voor "Drop it, It's delicious, Gabbertime, Paint it Black, This is the Thunderdome" enz.. (meer)
"Drop it" is waarschijnlijk één van de grootste hardcore klassiekers. Jarenlang vaste prik op het einde van de avond in mijn vaste staptoko, enkele jaren terug.

Nog eenmaal dan: Drop it

rspct
Aldus Arno | Link |


>>
De avonturen van Mido in Marseille
Heerlijk weer om te trainen. Mido rijdt goedgemutst in zijn rode Ferrari richting het trainingscomplex van de plaatselijke club. Armpje losjes uit het raam, muziek uit de speakers, de ‘babes’ op de boulevard ‘checkend’. Ja, het leven is mooi. Dan rijdt hij met zijn Italiaanse droomauto de parkeerplaats op van Olympique Marseille. Hé, wat is dat nu? Welke dwaas durft zijn auto nou op de plek van de Egyptische zonnekoning te parkeren? Dit gaat zomaar niet. Straks moet de Ferrari in het felle zonlicht staan, in plaats van dat zorgvuldig uitgekozen plekje in de schaduw. Dat kan natuurlijk nooit goed zijn voor de lak! Mido beweegt hemel en aarde, maar dan blijkt ook dat hij maar mens is. Hij krijgt het niet voor elkaar de auto, die op de plek staat waar zijn Ferrari hoort te staan, weg te krijgen. Wat nu? Terwijl de zonnestralen de rode bolide geselen, ziet Mido maar één oplossing: terug naar huis, waar hij zijn auto veilig in de garage kan zetten. De training laat hij maar zitten. De trainer zal het wel begrijpen, hij is immers ook een autoliefhebber. Trainer Alain Perrin heeft toch niet zoveel met auto’s als Mido dacht. Wat denkt die rare Egyptenaar wel niet? Morgen moeten we tegen Austria Wien spelen voor de Champions League en hij komt niet trainen? Dus zat Mido gisteren op de bank tijdens Olympique Marseille-Austria Wien, waar oud-ploeggenoot Joey Didulica bij de Oostenrijkers op de bank zat. Marseille speelde 0-0, maar had in Oostenrijk gewonnen met 1-0, waardoor het zich plaatst voor de Champions League.
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/28


>>
Ajax!
Ja ik weet dat het half 2 's nachts is maar de stoptrein tussen Utreg en Den Bosch rijdt niet harder.. Het fijne van verlengingen is dat er dan geen intercity vanaf Amsterdam naar Den Bosch kachelt.

Maar afijn, voetbal: wat een kutwedstrijd. Enig voordeel is dat Ajax nu wél door is, daar waar 'vroeger' nog wel eens gestruikeld werd over bijvoorbeeld Hajduk Split of Kopenhagen..
Even wat opmerkingen en overdenkingen uit het stadion, waar alles uyteraerd volkomen objectief bekeken wordt:
- Misschien een goed idee om van der Vaart geen aanvoerder meer te laten zijn? Sinds hij die band heeft, heeft hij nog weinig van zijn klasse laten zien.
- Escude maakte wat foutjes (volledig mis bij de tegengoal en liep wel eens de verkeerde kant op), maar net als Sonck zal hij het zeker maken in Ajax 1.
- Wat een goede en bovenal consequente scheids! (..)
- Op een kwartier in de 1e en wat momenten in de verlenging na, speelde Ajax verre van goed. Zelfs Held Maxwell vond ik soms belabberd spelen. Ook Pienaar haalde nooit zijn nivo, hoewel hij in de 1e helft wel wat mooie acties maakte.
- Wil iedereen zijn smoel houden over Zlatan? Die jongen kreeg in >105 minuten slechts 1 goede bal aangespeeld en kopte deze dan ook maar meteen raak. Hij kopte raak ja, das al vrij uniek met zijn timing van springen.. Maar ik word doodziek van dat gezeik over hem. Laat hem lekker wat moois doen..
- Ajax aanmoedigen doe je niet door ze uit te fluiten en "voetballen, voetballen" te roepen als het ff wat minder gaat, idioten..
- Wat was het leeg op de F-Side?

Naja, 'we' zitten in de lotingsschalen voor de Champions League, dus wat zeik ik eigenlijk?

Foto's: Ajax Fotoside
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/27


>>
Hee! Kijk daar, post in den Inbox!
Je wil toch weten wat debiel nederland doet, dus ook ik krijg mail van de ultravetkeicoole flashmobbers.
En kijk, een agenda:

De mob agenda voor de komende tijd:
* 28 augustus Groningen
* 29 augustus Assen
* 30 augustus Leeuwarden
* 30 augustus Maastricht (?)
* 31 augustus Rotterdam
* 6 september Leiden
* 6/7 augustus Arnhem
* 13 september Zwolle
* 13 september Rotterdam-Zuid


Dat u dus weet waar u weg moet blijven. Valt wel op dat "wij" van het temperamentvolle zuiden van Nederland niet mee doen met idiote rages. Misschien omdat "wij" al aan carnaval doen?
En ja, ik weet dat Maastricht in het zuiden ligt, maar dat is vooral een mislukte genetisch kruising tussen afgedankte belgen en duytschers..

EN NOU WIL IK GODVERDOMME HELEMAAL NIKS MEER OVER DIE HERSENDODEN HOREN
Aldus Arno | Link |


>>
Seth but True
Op nu.nl: Drankenfabrikant Riedel zet de namen Goudappeltje, Fruitdruifje, Pompelmoentje, Tomatientje en Zontomaatje aan de dijk. Als dat maar geen nattigheid oplevert!

Whahahaha!

Dus..

Enorm slecht ja, ik weet het.. Het is dan ook niet voor niets Seth but True Woensdag!U mag weer Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!
Dump je slechtste grappen in het reactiegeval, als dat kreng het tenminste doet.

(Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo.. Qua dan is het nog een beetje leuk..)
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/26


>>
Druk bezig
Hier..
Help deze jongen aan 300 reacties, voelt hij zich ook weer gewaardeerd.
Aldus Arno | Link |


>>
Lifelog
Vanavond reed ik, onderweg van BrabantsGat richting de verderflijke randstad, over de schitterende Waalbrug bij Zaltbommel.
Een trekschuit in het water, vozende stelletjes in de uiterwaarden en de gouden schittering van de zich door het typisch hollandsche wolkendek vechtende avondzon. Een prachtig romantisch beeld, eerder vereeuwigd door de vaderlandse meesters in de schilderkunst.

En ik was er getuige van..
Het is alleen zo verrekte jammer dat je er met 180 km/h zo weinig van kunt zien..
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/24


>>
Krakende en piepende mp3's
Heb je ook steeds meer last van mp3's die opeens een irritant gekraak produceren? Het lijkt er op dat de platenmaatschappijen een methode hebben gevonden om het uitwisselen van muziek via KaZaA ernstig te frustreren. En het vervelendste is: Er is voorlopig niets tegen te beginnen! Elke perfecte mp3 kan door deze truc naar de knoppen worden geholpen.

De achilleshiel van KaZaA is gevonden!


Hoe werkt het?
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/23


>>
FotoFucken..
Hoe gevorderden dat doen.
[hier gezien]
Aldus Arno | Link |


>>
Leesvoer
Marjolein, Kees, Celeste, Punksmurf, Madd.

Lang leve de weblog. Dit zijn er nu 5; het hadden er ook zomaar 5000 kunnen zijn, ware het niet dat dat een beetje een zinloze besteding van de zaterdagmiddag is. Toch?
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/22


>>
Zwakzinnigen
Zeg nou eerlijk, beste flashmobber.. Zo wil je toch niet zijn??
[via]
Aldus Arno | Link |


>>
FotoFuck Vrijdag
Och ja, bijna mijn inzending hier vergeten te posten..

Zoals elke vrijdag Reet's Foto Fuck Vrijdag, met vandaag controversiele kandidaten voor Johan Friso!

Mijn inzending:

Aldus Arno | Link |

 

2003/08/20


>>
Zieke harses..
Pijn, vooral pijn krijg je als je dit ziet. Niet klikken, echt niet.. Ik zei niet klikken. Niet klik.. naja, NSFW trouwens.

Aldus Arno | Link |


>>
Leuk Wesly, zo'n goal..
Maar maak 'm de volgende keer in een ander shirt.
Aldus Arno | Link |


>>
Ah! U dacht dat ik niks meer over Ajax ging vertellen?
Mis..
Heertje heeft gelijk..
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/19


>>
Knalfuif!
A Norwegian accidentally shot and wounded six of his friends at a surprise party to celebrate his 40th birthday, police said on Sunday.
..
The party was canceled.
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/18


>>
Even bezig..
Als u zich afvraagt wat ik deze fijne maandagavond aan het doen ben..


Het resultaat van 2 weken je e-mail niet ophalen..
Aldus Arno | Link |


>>
Souveniers uit Auschwitz


Per definitie vind ik kunstenaars bosmongolen. Allemaal. Maar oke, ieder zijn liefhebberij dus ik zeik verder niet.
(Ja toch wel ff.. Waarom moet een onbelangrijke uithoek als BrabantsGat zo nodig een complete kunstroute hebben met 678 wanstaltelijke objecten? WEET JE WEL WAT DAT GODVERDOMME KOST??? En dat allemaal voor 8 toeristen per jaar die bij de lokale VVV een routekaartje kopen voor 1 euro.. Tot zover het gezeik)

Nu maakte een in Nederland wonende Poolse kunstsnol een aantal fijne kunstwerken over Auschwitz. Niks mis mee, de herinnering aan o.a. Auschwitz moet immers altijd levend blijven om herhaling van de geschiedenis te voorkomen.
Maar om als kunstuiting souvenirs te verkopen??
Oke.. Mijn minieme brein kan nog bevatten dat je bij wijze van shockerende kunst zo'n stalletje ter expositie inricht. Maar om nou ook nog echt souvenirs te verkopen, dat kan ik met mijn eenvoudige boerenverstand niet snappen.

Wat wil je hiermee bereiken vrouwke? Aandacht? Dat is je zeker gelukt! Een taboe doorbreken? Is je vast ook gelukt, wees maar trots..
Ik als volslagen leek op het gebied der edele kunsten zal de diepere betekenis wel niet snappen, de essentie van het object zal wel niet tot mijn botte harses doordringen omdat ik me waarschijnlijk afsluit voor vernieuwende invloeden van buitenaf en voor nieuwe inzichten in het hedendaagse Zijn. Whatever..
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/16


>>
FlashMobben
Doet u mee?? 6 September in het Vondelpark??
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/14


>>
Kijk!
Een neger!
Aldus Arno | Link |


>>
Seth but True!!
Ha! Lekker! Gebakken aardappeltjes!Seth but True ook zo gemist? Ik wel! Daarom mag u weer Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!

Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo.. Qua dan is het nog een beetje leuk..

Dump je slechtste grappen in het reactiegeval, als dat kreng het tenminste doet.
Aldus Arno | Link |


>>
Avondje DVD
Yogurt: Merchandising, merchandising, where the real money from the movie is made. Spaceballs the T-shirt. Spaceballs the lunchbox. Spaceballs the coloring book. Spaceballs... the flame thrower! Kids love this one. And my favorite, Spaceballs the Doll - me!(quotes - meer quotes - wav's - de introtekst - dom spel - script)
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/12


>>
BBAap?
In Tilburg is gistermorgen een makaak een BBA-bus in gesprongen. De aap is door de politie bij Beekse Bergen afgeleverd, als 'gevonden voorwerp'.
Het is iets na achten, maandagochtend. BBA-buschauffeur Ruud Wallaard zet zijn bus stil bij een halte aan de Heikantlaan in Tilburg-Noord. Drie vrouwen en twee mannen staan te wachten. Hij opent de deur. "En er springt een aap naar binnen", begint Wallaard (54) zijn verhaal, dat hijzelf ook te vreemd voor woorden vindt. Maar politiewoordvoerder Carel Bouman en zegsman Goof Lukken van Beekse Bergen bevestigen wat Wallaard lacherig uit de doeken doet. "En ik was heel goed wakker", benadrukt Wallaard wanneer wordt geopperd dat het wel maandagmorgen was en dat het heet was en zo meer... Vol verbazing keek hij toe hoe de aap --een makaak, zou later blijken-- rustig op een stoel achterin ging zitten en vervolgens, slingerend van handgreep naar stang, de bus verkende. Wallaard maakte gewoon zijn rit naar het -Centraal Station af. Mensen die instapten waarschuwde hij dat een aap meereed. -Die schijnen dat allemaal heel gewoon te hebben gevonden.
Aldus Arno | Link |


>>
Alleen nog maar door oude vrouwtjes bezocht.. Echt waar!

Aldus Arno | Link |


>>
Kwaliteit met een Grote K
Kan er weer wat meer kwalitijd op dit log?
Een pijnlijke vraag, zo op de vroege zaterdag. Wie bepaalt wat kwaliteit is? Wat ik enorme kei te gek gave topkwaliteit vind, kan een ander voor hersenloze bagger houden.
Dilemma's alom natuurlijk. Ook al vanwege dat woordje "weer". Ik daag u uit, ja U, waarde bezoeker; ik daag u uit om in de archieven van dit log een posting van daadwerkelijk enige kwaliteit te vinden.

Genoeg zelfverheerlijking, tijd voor een kwaliteitspost..
Wat dacht u van een extragratis mp3? Altijd fijn, nietwaar? Dacht ik ook..

KWALITEIT!

Ook speciaal voor mijn frau, helemaal idolaat van soortgelijke kampkwaliteitsmuziek. Niet dat zij dit log ooit leest, maar toch..
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/09


>>
Tempus Arti
Electricitijd

Gave kunst man!
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/07


>>
Vrienden voor het leven!
Sjakie ging op vakantie naar Curacao en maakte daar een zooi foto's van. Doen we allemaal, nietwaar?

Maar wat ziet mijn oog? Juist!
Sjakie in innige omhelzing met Dreadloki! Prachtig, ik schiet er helemaal van vol.. De pure, diepe doch platonische liefde spat gewoon van het scherm..
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/06


>>
Dat Scheveningen wordt nog eens groot..
Zelfsch in de VS..
Aldus Arno | Link |


>>
Dinsdag 5 augustus 2003 - EINDHOVEN - Een 18-jarige 'bromfietser' uit Valkenswaard is zondagavond in Eindhoven gepakt, omdat hij 130 kilometer per uur reed.
De man kon pas aangehouden worden, na een wilde achtervolging. Bij nadere inspectie bleek hij te rijden op een gestolen motorfiets uit Duitsland. De motor was listig 'verkleed' als bromfiets, compleet met geel bromfietsplaatje op het voorspatbord en een verzekeringsplaatje achterop.


Mijn puch van 30 gulden kon 40 km/u geloof ik.. Met moeite.. Exacte gegevens onbekend qua alles wat een andere functie had dan rijden/sturen/remmen was kapot.
Aldus Arno | Link |


>>
Over briljante ondertitels bij foto's gesproken..
Wat dacht u van deze??
Aldus Arno | Link |


>>
Trieste dag, die dinsdag..
Op de radio werd namelijk verteld dat bonusheld Mike Levey overleden is..
Wie??
Mike.. Mike van "Wow Mike! Wat een Amazing Discovery"
Die Mike dus. Goeroe van de nachtTV, steun en toeverlaat bij dronkenschap na het kroegbezoek.
En die schijnt dus de pijp uit te zijn.. Een dode mug voor diegene die me een nieuwsbericht laat zien!En, is Mike nu bezig met The Amazing Discovery of Heaven??
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/04


>>
Ajax
en Steerpike
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/02


>>
Nieuwe trends zijn achterlijk..
IDIOTEN!
Aldus Arno | Link |

 

2003/08/01


>>
Collega-logger..
Upload u ook even een foto?
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >