2003/07/31


>>
Jong geleerd, is later GTI-rijder
BERLIN (Reuters) - A motor-mad three-year-old German boy crashed his father's car twice in four days, police in the western town of Borken said on Monday.
Using a ladder, the boy stole the keys to his father's Honda Accord, started the car and plowed it into a nearby Toyota, causing some 5,000 euros ($5,750) of damage but escaping unharmed.
When a television crew came to their home in the town of Bocholt near the Dutch border to reconstruct the incident four days later, the young lad took matters into his own hands.
Sitting behind the wheel with the car key given to him during filming, his urge to drive overtook him again.

Aldus Arno | Link |


>>
EasyJet Ad

Aldus Arno | Link |


>>
NIEUWS!
Komkommernieuws in de voetballerij:
Sporting Lissabon rekent op blinde toeschouwers

De bouw van de voetbalstadions voor het EK 2004 in Lissabon loopt niet van een leien dakje. Na het afwerken van het nieuwe Alvalade XXI-stadion van Sporting Lissabon (50.000 plaatsen) bleek dat vanop tientallen zitjes geen meter van het veld te zien is. De tribune blijkt deels geblokkeerd door een gigantisch tv-scherm. Sporting heeft nu inderhaast de zitjes weggeschonken aan een blindenvereniging, tot groot jolijt van de supporters van concurrent Benfica.
Al blijkt ook het nieuwe Stadion van het Licht van Benfica (65.000 plaatsen) niet vrij van zonden. Wie daar op de hoogste rij van de tribune rechtveert na een doelpunt, riskeert zijn hoofd te stoten aan het veel te lage plafond.

Commentaar van de Portugese sportkrant A Bola: ,,We mogen blijkbaar al blij zijn dat de velden de juiste afmetingen hebben.''

Aldus Arno | Link |

 

2003/07/30


>>
Mauwerd
Jorien loopt weer eens te zeiken..
U ziet het, ook deze zomer weer oud nieuws.
Aldus Arno | Link |


>>
Oproepadvertentieding
Welke geile meid wil er met mijn heerlijke joystick komen spelen??

Mocht je me willen houden: ik ben ook erg goed in huishoudelijke karweitjes, zoals wassen.
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/29


>>

Na de paarse ijsbeer zijn er nu ook muizen met een raar kleurtje:


Glowing mice : A fluorescent mouse family, provided by the Level Biotech, a transgenic company, is displayed inside a box during the Bio Taiwan 2003 at the World Trade Center in Taipei. The mice were implanted with the green fluorescent gene into the mice embryo combining genetic engineering and transplantion technology.
Aldus Arno | Link |


>>
Rossen
De Tilburgse politie heeft maandag aan het eind van de middag ingegrepen bij een gewelddadig treffen tussen circa tachtig Somaliërs en Antillianen. Zij gingen elkaar op het Verdiplein te lijf met honkbalknuppels en stokken, aldus de politie.

Op een plein, nietwaar? Lijkt me simpel.. Grendel de toegangswegen af, gooi er nog wat knuppels en messen in, en laat ze elkaar lekker afmaken. Diegenen die er levend uit stappen krijgen als beloning een nekschot. Live uitzenden op V8 en we worden rijk..
En voordat u denkt dat ik discrimineer ofzo (die link wordt nogal makkelijk gezegd), ik schaar me achter de beroemde woorden van de Grote Denker Bas Taart: "Ik heb een hekel aan iedereen".

Zouden die gasten zelf beseffen dat ze een dolle kudde randdebielen vormen?
"Zeg, het is maandagmiddag, ik verveel me de pleuris, wat zullen we gaan doen? Wat? Knokken? Oke.. Met wie? Ahja.. Ik moet die gasten niet, denk ik, want wij moeten ze allemaal niet en wij zijn veel beter en stoerderder en vetkeicooler dus we gaan ze keihard doodvermoorden."
"Haal jij de knuppels uit het vet?"
"Oke, ik bel die ene gast wel ff op en zeg dat ik zijn moeder geneukt heb en dan spreken we op dat plein af, oke?"

Zou het zo ongeveer gaan? Geen idee.. Ik schaar mezelf onder dat deel van de bevolking dat genoeg hersencellen heeft om 1) niet in de woonkamer te schijten en 2) niet met een stel andere idioten af te spreken om een potje te gaan rammen.

En U? Schijt u in de woonkamer?
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/28


>>
Blog-"tips" voor beginners..
"Hier vind je enkele tips voor je blogje.."

Handig! Kun je precies zijn hoe je een mooi, succesvol weblog opzet. Dus n00b's, allemaal naar hiero

Meer van deze schrijfster? Naamgenoten,
zoek je klasgenoten van vroeger..
, Dagboek(je) v/e hectische leven(tje), Coverband... Back to the sixties... en Pesten op school.

Veel plezier op deze sites!

[een beetje via]
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/25


>>
FotoFuck Vrijdag
Zoals elke vrijdag Reet's Foto Fuck Vrijdag, met vandaag e kent ze wel, van die auto's die er uit zien als of ze minstens 500 kilometer per uur kunnen, maar op de een of andere manier niet harder gaan dan 20 kilometer per uur.!

Mijn inzending:

Aldus Arno | Link |

 

2003/07/24


>>
Grasmaaien, maar dan anders
Voor gevorderden, dus..
Aldus Arno | Link |


>>
Dilemma's alom..
Kut. Een vloek en diepe zucht ontsnapten hem toen hij nogmaals flink aan het rukken sloeg. Zeker 10 minuten was hij al bezig en het lukte niet. Het lukte hem echt niet.
Teleurgesteld wierp hij de kettingzaag in de hoek. Vandaag zou er niet gezaagd worden. Misschien moest hij morgen dat kreng maar weer eens repareren. Om zich heen kijkend bedacht hij zich dat hij nooit meer wat bij de Gamma zou kopen. En vooral geen kettingzaag.
Daar in de hoek, daar lag toch nog een decoupeerzaag? Tenminste, daar had hij dat ding vorige week heen geslingerd. Niet dat het veel nut had te gaan zoeken want ook die zaag was van het Gamma-huismerk. Oftewel: na de garantietermijn was de wonderbaarlijke aftakeling begonnen waarbij na 3 uur slechts een nutteloos hoopje schroot resteerde.

De stank van het reeds 3 dagen ontzielde lichaam wierp hem hardhandig terug in de realiteit van het nu. Oh ja, fuck.. Die vleeszak vol botten moest nog netjes opgeborgen worden. Godzijdank regende het vandaag een beetje, de hitte van de afgelopen weken maakte de rotte, zurige lucht rond zijn woning nauwelijks te harden. De buren begonnen al voorzichtig te klagen en het laatste wat hij kon gebruiken was een inspectie van welke instantie dan ook.

Aan een touw sleepte hij het levenloze lijf door de modder naar een plek achter zijn schuur. Nogmaal keek hij rond, op zoek naar een tijdelijke oplossing. Het lichaam in stukken zagen en verdelen over de diverse kleinere tonnen was geen optie. Geen enkele zaag werkte en handmatig door het rottende vlees ploegen zag hij ook niet zo zitten.
Misschien in die regenton daar. Nee.. Daar had hij vorige week al een lijk in gedumpt.
Dat was hem trouwens ook nog niet meegevallen. Met een botte bijl moest het een en ander ingekort worden voor het er eindelijk compleet in paste.

Op deze manier had hij de afgelopen 3 weken al zeker 7 lijken opgeborgen. Wat moest hij anders? Die krengen langs de weg dumpen? En dan gepakt worden zeker.. Nee, dat risico nam hij maar niet. Even had hij erover gedacht alles op te eten. Een grote BBQ, wat vrienden en bekenden uitnodigen en een groot feest houden. Hij kende nog wel wat mensen die overheerlijke delicatessen kunnen bereiden met de meest eenvoudige ingrediënten. Maar, bedacht hij zich vervolgens, wat zou men wel niet van hem denken zodra ze wisten waar hij het vlees vandaan getoverd had??

Nee, tijdelijk opslaan leek hem de beste optie. Volgende week zou hij ze opruimen. Allemaal.. Echt, hij zou het doen.
In de verte hoorde hij de klok van de dorpskerk half 11 aangeven. "Hart van Nederland" zou zo beginnen, hij moest opschieten. Het dode lichaam verborg hij onder een stapel asbest-golfplaten. Stoere inspecteur die daar zou zoeken...

8 Ontzielde lichamen lagen er nu. Tijd voor 'n Bavaria, niet?
Aldus Arno | Link |


>>
Verrek! Das een Oh.. Das mooi.. IJsbeer!


Fourteen-year-old female polar bear, named 'Pelusa' stands in her cage in the Mendoza Zoo, 1100 kilometers northwest of Buenos Aires, July 18, 2003. Normally white, Pelusa turned violet after veterinarians administered a medicine to treat her for a skin condition. Her veterinarians said her coat should turn normal again within a month.
Aldus Arno | Link |


>>
Seth but True!!
Het is weer tijd voor de meest heersende Themadag van deze donderdag! Seth but True Donderdag dus..Vandaag gaan we weer Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!
Verzin een onderschrift bij nieuwsfoto's, verzin iets slechts op nieuws uit De Telegraaf, Nu.nl of welke bron dan ook!

Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo..

Mijn inzending:
Verklikkippen hebben geen vogelpest: Ze voelden zich blijkbaar nog kiplekker!

Dump je slechtste grappen in het reactiegeval, als dat kreng het tenminste doet.
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/23


>>
Over Mobieltjes
Een SMS pas na 3456 pogingen verzonden krijgen, zelf zowat niet meer kunnen bellen en mensen die direct de voicemail horen terwijl mijn telefoon gewoon aan staat. Daar wordt je niet vrolijk van. Dus vloog de Samsung na ruim anderhalf jaar trouwe dienst het raam uit en hop naar de Primafoon voor een nieuwe (qua nog een lopend abo bij KPN).

Moet ik godverdomme nog meer dan 200 euro bijbetalen voor een nieuwe fatsoenlijke telefoon! Dat dus niet he.. Ik moet met zo'n ding kunnen bellen en SMS-en, zo goedkoop mogelijk en al het andere is geinig maar overbodig.
Maar na ff rekenen blijk een I-mode abonnement van een jaar met bijbehoorende telefoon stukken goedkoper. Raar? Ja.. Maar het is echt zo.
Geinig ding, dat wel..

Maar kan iemand mij ff vertellen waar ik GRATIS I-mode dingen kan vinden, qua nieuws- en sportsites, qua ringtones en meer van die zooi.. Ze beloven veel maar voor alles wat er tot nog toe in staat moet betaald worden. En dat was ik dus NIET van plan..
(Note to self: zaterdag die Primafoondude onder zijn hol trappen omdat hij zogenaamd voordeed dat hij gratis ringtones downloadde.)
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/22


>>
Veer-in-den-Aarsch Dinsdag
Bijna vergeten dat het vandaag Veer-in-den-Aarsch Dinsdag is!!
Vandaag gaat de Vergulde Rubberen Veer naar niemand meer dan (denk hier tromgeroffel) Marnix!
De jury was vol lof over zijn simpele, subtiele doch rete-intelligente en bijzonder humoristische schrijfstijl.
(Naja, de jury wil eigenlijk gewoon een keertje uitgenodigd worden voor een BBQ met echt vlees en veel drank en lekkere frauen).

Ohja.. Ehm, een prijs zou ook wel leuk zijn, nietwaar? Wat dacht u van een gastbralfunctie? Oh nee.. Dat zou een beloning voor mij zijn, rare awardshow zou dat worden. Iemand een voorstel voor een prijs voor marnix? Een vergulde steengrill wellicht?

Volgende keer een ander, misschien wint dan Stip wel!
Aldus Arno | Link |


>>
Voetbal dan maar..
Even wat over Chivu en van der Meyde, over Frank de Boer en over Escudé
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/19


>>
Nog even een Oh.. Das warm.. weekendempeedrietje
De matige dance-remix (Clokx - Clocks) van het kutnummer Clocks (u weet wel, van die extreem zuyghende band Coldplay) heeft u misschien al eens op den neerlandse radio gehoord. Er is echter ook een "verboden" versie van, met de originele samples. Ook gehoord op de LoveParade, maar de enige versie die ik kan vinden is deze:

Coldplay - Clocks (Marco V Mix): Een livemix door Marco V (jah, live dus en dat is goed te horen.. Maar ik vind 'm heerschend/herfstend/whatever)

Nog even over die LoveParade he.. Wist u dat daar des avonds om een uurtje of half 10 op het centrale plein een heerlijk rocknummer werd gedraaid?? Verrassend, niet?
Een geweldig nummer van de band die ons een jaar geleden al door de strot werd geduwd door de ex-collega's Tonie en Jacco Heftklammern: The White Stripes - 7 Nation Army. Maar dat zoekt u zelf maar even op bij de lokale p2p-boer..

Verder heb ik voor u nog 1 nummertje om de zaterdagavond in te knallen: DJ Isaac - Go Insane.
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/15


>>
Vakantielol?
This is the placeholder for domain bastard-inc.com. If you see this page after uploading site content you probably have not replaced the index.html file.

WTF?
Aldus Arno | Link |


>>
Church Attacked Because of Drought
PHNOM PENH, Cambodia - About 12 police officers were guarding a church in Cambodia on Tuesday after villagers ransacked it, believing its presence was the cause of a three-year drought, police said.
Aldus Arno | Link |


>>
NSFW!
U heeft vast gehoord van die 31 jarige Amerikaansche ex-marinier Tony Studabaker die er vandoor is met een 12 jarig meisje. (Nee? Lees dan eens nu.nl of een echt nieuwsgeval)

Dat pedo's, en dan met name praktiserende pedo's finaal aan gort getrapt moeten worden, daar zijn we het allemaal over eens, nietwaar? Maar stel, je bent dus pedo.. Probeer dan verdomme tenminste nog wat lekkers te scoren!
Dit is namelijk Shevaun Pennington..
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/14


>>
Gaaf man!!!
Deze blogspot!
Aldus Arno | Link |


>>
Rondje nieuws
Zeg.. Had ik hier niet eens een verhaaltje voor geschreven?? Qua ongeveer hetzelfde ongeluk?

En nogmaals een bewijs dat Helmond niet veel heeft meegekregen van welke beschaving dan ook..
Naja, helaas kan zoiets in welhaast elke plaats in Nederland gebeuren.. Het schijnt bij de hedendaagse samenleving te horen, nietwaar? Graag een setje doe-het-zelf-castratie-setjes voor deze tyfuslijers.
Aldus Arno | Link |


>>
Ik wou dat ik mijn hele leven jou was..
Zoals zovelen vond ook ik "Ik wou dat ik jou was" van Veldhuis en Kereven (wahahah seth!) een leuk liedje. En nee, daar schaam ik me niet voor.
Maar al de hele tijd wist ik dat ik het ergens van kende. Van Theo Maassen natuurlijk, met zijn geweldige toespraak voor Henk van den Tillaart.
Het duurt 10 minuten, maar op het einde klinkt het prachtige:
"Ik wou dat ik jou was Henk.. Ik wou dat ik heel mijn leven jou was geweest.."

Met ook:
Want je weet dat ik geil op jullie Jeanette Henk. Dat weet jij, dat weet jij. En dat weet jullie Jeanette trouwens ook dondersgoed. Dat heb ik vaak genoeg gezegd. Wat dat betreft denk ik dat iedereen hier op het bedrijf wel weet dat ik geil op Jeanette.
Aldus Arno | Link |


>>
Terug..
Het was fijn in Berlijn.. Dr Steve nog gezien maar om daar nou echt blij mee te zijn. Ooit een vadsige nerd in een leren broek met zonder achterkant gezien? Dat idee dus. Wordt je niet vrolijk van..
Behalve noodweer tijdens de 2,5 uur dat ik reed op de heenreis verliep alles voorspoedig. Zelfs de Europese-terroristen-look-a-likes-uit-slechte -amerikaensche-actiefilms-van-steven-seagal die onze bolide en bagage compleet doorzochten op alles wat verderfelijk was, waren vriendelijk. Misschien maar goed dat ze de radarstinger niet gevonden hebben..
50 Km voor Berlijn nog een 3 sterren hotel aan een skitterend meer kunnen regelen voor 3 knaken en een zak drop en de volgende dag bijna gratis geparkeerd onder Potsdam HaubtBahnhoff.

De Loveparade zelf was nog leuker dan verwacht, groter en meer relaxed ook. En met meer skôn vrouwkes.. De meest spectaculaire foto's van zoenende frauen zijn helaas verloren gegaan (als iemand een Fuji Quicksnap heeft gevonden in het park vanaf de Brandenburger Tor naar de rotonde aan de rechterzijde, stuur ff een mailtje).
update: deze truck heerste het meest, qua muziek..

Om diverse redenen wilden we zondag niet al te laat in het Brabantse aankomen, dus werden de afterparty's gelaten voor wat ze waren. Na een rit van 40 minuten met de metro vertrokken we vanaf Potsdam HbtBhf, om 5,5 uur later en 720 km verder moe maar voldaan in bed te vallen..

Volgend jaar weer..
Maar dan 3 dagen..
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/11


>>
Seth but True!!
Zoals vorige week is het ook nu weer Seth but True Weekend (Oh? Was dat vorige week op woensdag?? Echt niet! Weet ik niks van!)Tijdens mijn afwezigheid dit weekend gaan we Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!
Verzin een onderschrift bij nieuwsfoto's, verzin iets slechts op nieuws uit De Telegraaf, Nu.nl of welke bron dan ook!

Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo..

Mijn inzending:
Twee asielgezinnen blijven op Ameland: De asielaanvragen van de Amelanders voor het vasteland werden afgewezen.

Marnix had overigens nog een briljante ECHTE Seth-but-true en verdient daarmee de Seth-but-True Wisselbokaal: Een snelle boer is niet bepaald een traagrariër.

Dump je slechtste grappen in het reactiegeval, als dat kreng het tenminste doet. En laat ik na het weekend niet merken dat er niet is gereageerd..
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/10


>>
Ophef.. Om niets, waarschijnlijk..
"Het is even schrikken als de naam ADO Den Haag valt", zegt vice-voorzitter G. van den Hurk van de Schijndelse club, met name doelend op het imago van de Haagse aanhang. "Van de andere kant weet je dat als je op een hoog niveau speelt je deze tegenstander kunt treffen."

Oftewel: Veiligheidsoverleg over Schijndel-ADO

Waarschijnlijk is er de vrees dat bijvoorbeeld FC Den Bosch supporters (waarvan er hier ook een flink aantal wonen) naar de wedstrijd komen. FCDB en ADO zijn nou niet bepaald vrienden, namelijk.
Aldus Arno | Link |


>>
14:00 uur
MILAN, July 10 (Reuters) - AS Roma have been banned from international transfer deals by world soccer's governing body FIFA due to an outstanding debt to a Peruvian club.
The ban means that Roma's 18 million euro transfer of Romanian defender Cristian Chivu from Ajax Amsterdam is now on hold until the Serie A club can satisfy FIFA that they have settled the outstanding sum.


Ondertussen meldt Galatasaray dat Frank de Boer daar heeft getekend [en nu ook VI] en dat Rennes een bod van Ajax op Julien Escude heeft afgewezen. Spannond!

[alles via Ajax Netwerk, natuurlijk]

Update: Ajax maakt bekend dat het een principe-akkoord heeft gesloten met Inter over een transfer van Andy van der Meyde
Aldus Arno | Link |


>>
Mededeling

IK BEN GESLAAGD!

Dus.. Een jaar te laat, en nu weer verder met de normale gang van zaken..
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/09


>>
ff niks..
Updaten zuygt sowieso.. en nu helemaal omdat ondergetekende voor de 800e keer een tentamen mag herkansen om eindelijk eens een diploma te halen. Omdat ze in Eindhoven nu ook wel eens van mij verlost willen zijn mag er donderdagmorgen mondeling herkanst worden.
En daarom gaat uw concentratieloze verslaggever maar weer eens proberen een boek naar binnen te rammen.

Oh ja.. Iedere keer op de laatste avond beginnen met leren zuyght ook.. Maar das al jaren bekend.
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/08


>>
Bijna ongeluk..
Een tijdelijke totale verlamming zorgde bijna voor chaos toen ik tijdens de rit van werk naar huis op de radio dit nieuws hoorde:
Chivu verruilt Ajax voor AS Roma.
Een bliksemtransfer, blijkbaar. Behoorlijk onverwacht ook, maar misschien wel logisch. Chivu kan bij AS waarschijnlijk veel meer verdienen, gaat spelen in een veel sterkere competitie (maar wel bij een club die minder goed is dan Ajax, zo bleek afgelopen seizoen) en het levert Ajax ook nog eens een grote smak geld op. En dat is een meevaller in deze tijd. Sterker nog: in mijn herinnering werd deze periode alleen voor David Beckham een groter bedrag neergeteld.

Chivu: ,,Ik heb vier mooie jaren gehad, waarin ik goede maar ook slechte dingen voor het team heb gedaan" (..) ,,Dat ik wegga, is het leven. Ik heb het net aan de groep verteld. Ze begrijpen het wel. Ze reageerden heel gewoon, zoals ze zijn. Wat ze precies zeiden, kan ik me niet meer herinneren. Het is allemaal heel snel gegaan." ,,Ik kom binnenkort weer even terug. Dan is er tijd genoeg om van iedereen afscheid te nemen. Ik hoop dat ik hier altijd welkom ben."

Uyteraerd. Chivu bedankt, succes bij Roma (maar niet in de CL tegen Ajax)
Aldus Arno | Link |


>>
Respect voor de doden..
Maar niet voor deze tyfuslijer.. Wat een eikel, de dood is nog niet eens goed genoeg voor zo'n varken.
Die gast zal vast een kutleven hebben gehad, maar dat lijkt me nog geen reden anderen een trauma te bezorgen. Ik zeg, niet begraven dat zwijn maar een grote barbecue maken en voeren aan de ratten..

Voor medeleven bezoekt u maar een andere pagina
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/06


>>
Kernproeven in Zambia?
An infant born with four legs, three hands, three kidneys and an abnormal liver to a rural Zambian woman two weeks ago, is pictured in Lusaka, July 2, 2003. Doctors at Zambia's main Lusaka University Teaching Hospital said July 3, 2003 the babies deformities were caused by incomplete growth of another fetus and multiplication of cells. They said the baby, whose is yet to be named, would be operated upon and is likely to lead a normal life.
Aldus Arno | Link |


>>
Wesley Sonck
Ajax heeft zaterdag bekend gemaakt dat het zich heeft versterkt met Belgisch international Wesley Sonck.
Sonck lag bij Genk nog één jaar onder contract, maar was na twee opeenvolgende seizoenen als nationaal topschutter niet meer in Genk te houden. "Ik neem met pijn in het hart afscheid van Wesley", aldus nog Vaessen. "Sonck is onvervangbaar. Met hem ziet België de beste speler uit de competitie verdwijnen. Maar Ajax is de beste ploeg voor hem, ook inzake mentaliteit. Hij is al een halve Hollander."
..
De ArenA is voor Sonck een droom die uitkomt. Eind dit seizoen, na een turbulente match op Germinal Beerschot, liet hij onomwonden weten weg te willen uit België. Bij onze noorderburen zal zijn kritische gedrag tegenover de ploegmaats alvast beter geaccepteerd worden. Meer zelfs, Koeman vraagt niet liever.


Wie het Belgisch voetbal wel eens heeft gevolgd, weet dat Sonck een aardige spits is die uit kan groeien tot een hele goede. Voor Genk scoorde hij in de Champions League o.a. tegen Real Madrid. Hij zal nu bij Ajax moeten bewijzen dat hij goed genoeg is voor de Europese (sub)top.
Ik heb er vertrouwen in, Sonck is een goede aankoop.

Morgen zal Sonck zijn eerste training voor Ajax afwerken. Dan begint voor hem de concurrentiestrijd met de andere spelers. ,,Koeman heeft me niets beloofd, maar dat is normaal. Ik zal ook gewoon moeten vechten voor een plek en daar is niks mis mee."
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/04


>>
Kut.. Hebben ze het bij een dorp te ver afgeleverd..
Donderdag 3 juli 2003 - VEGHEL - Bij Super de Boer aan De Bunders in Veghel is dinsdag een grote partij harddrugs aangetroffen. De drugs, vermoedelijk cocaïne, zaten verstopt in een partij bananen. Een deel van de partij zou ook zijn afgeleverd in een Laurus-supermarkt in Uden.

De politie wil in verband met het onderzoek nog geen mededelingen doen. Ook het personeel van de Veghelse supermarkt en de voorlichter van Laurus in Den Bosch houden de lippen stijf op elkaar. Inmiddels is een gerechtelijk vooronderzoek gestart. Het zou gaan om een partij van zo'n 40 kilogram cocaïne.
Aldus Arno | Link |

 

2003/07/03


>>
Statement
Beste Ajacieden,
De afgelopen weken zijn ruim 30 Ajax websites “op zwart gegaan”.
Er is bewust gekozen voor radiostilte. Hierbij informeren wij ieder over het hoe en waarom.

Aldus Arno | Link |


>>
Altijd weer die Duytschers..
BERLIN (Reuters) - A German man woke up to find himself stark naked in the middle of a street after sleepwalking from home, police said Thursday. The 37-year-old man called police in the southern town of Buchen at around 6 a.m. after discovering he had left his house keys at home.
"The man waited naked for police at the phone booth, who gave him a raincoat to wear," said a police spokesman.

Aldus Arno | Link |


>>
Is Sugar Lee Hooper toevallig vermist??
Scientists have been boggled by the 40-foot-long mass of gray, gelatinous flesh that was first spotted over a week ago near Puerto Montt, about 600 miles south of the capital, Santiago.

Aldus Arno | Link |


>>
Oorlog met de Duytschers
Mocht u ooit enige interesse hebben getoond in den Vaaderlandsche Geschiedenis, dan heeft u vast wel ooit van de Tweede Wereldoorlog gehoord. Voor Nederland als geheel werd het startschot gegeven in 1940 en in beïndigd in 1945. In de verlenging, dat wel want zuidelijk Nederland had er eind 1944 al schoon genoeg van.

Nog steeds heeft een groot aantal landgenoten een sterke aversie tegen onze oosterburen, hoewel waarschijnlijk meer veroorzaakt door oorlogen op een groene grasmat in een minder ver verleden.
Een veel gehoorde kreet richting een willekeurige passerende bratwurst is bijvoorbeeld: "Heej! Gib mein opa's fiets zuruck!"

De confiscatie van fietsen was in de Oorlog een leuk tijdverdrijf voor de Duytsche soldaten. Geef hen eens ongelijk, zo ver van huis en dan de hele dag lopen? Echt niet.. De fietsen van onze opa's en oma's verdwenen zodoende massaal onder Duytsche zitvlakken.
Niet bij mijn opa. Mijn opa had geen fiets. "Wurrum zo'k unne fiets moete hebbe? Dè he'k toch hillemoal nie nòdig! Ik hej mun pert en munne woage vur dur aachter, dus wurrum zo'k dan zelluf trappe? Oh, worde wit.. Neh, dizzen ouwe mins makt dè zo zonder fiets òk krek, dus gin gemauw"
Hij was altijd al een poëet, mijn opa.

Niet alleen had mijn opa in den beginnen geen fiets, ook bezat hij een diep geloof van binnen. Zijn hart klopte voor het Schoone Brabant en hij vervloekte iedere Duytscher die zíjn land bezoedelde, iedere minuut van de dag. Door armoe en het noeste werk op de boerderij zat een bijbaantje in Het Verzet er echter niet in voor mijn opa. Geen medaille voor hem, geen eeuwige roem.
En toch zal hij altijd mijn held blijven. Aangezet door de verhalen uit het dorp vatte hij het plan op om toch eenmaal een heldhaftige daad van verzet te plegen. Een daad waarover nog lang gesproken zou worden, waarmee hij de Duytschers een zuur koekje van eigen deeg zou bezorgen.

Op een warme maar regenachtige maandagmiddag stal mijn opa met gevaar voor eigen leven onderstaande fiets van een Duytscher.Dit alles gebeurde op maandag 2 Juli 1951.

Aldus Arno | Link |

 

2003/07/02


>>
Seth but True!!
Zoals vorige week is het ook nu weer Seth but True Woensdag (Oh? Was dat vorige week op donderdag?? Echt niet! Weet ik niks van!)Iedere woensdag gaan we Enorm Slechte Woordgrappen verzinnen waar zelfs Seth Gaaikema zich voor zou schamen!
Verzin een onderschrift bij nieuwsfoto's, verzin iets slechts op nieuws uit De Telegraaf, Nu.nl of welke bron dan ook!

Let op: probeer wel iets bij een nieuwsitem te verzinnen, en probeer ook naar dit nieuwsitem te linken ofzo..

Mijn inzending:
Pas op Scheveningen, de Duytschers hebben geoefend!

Dump je slechtste grappen in het reactiegeval, als dat kreng het tenminste doet..
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >