2002/08/30


>>
Meer nieuws van de dag
Na het goede nieuws van gisteravond (zie vorige post) deze middag slecht nieuws over Ajax: AJAX supporters zijn zondag niet welkom in Groningen. Wat een belachelijke teringzooi weer.. Worden er eerst voor de zoveelste keer te weinig kaarten vrijgegeven (het aantal beschikbare uitkaarten is door de KNVB in de regels vastgelegd!!!), nu worden ze maar allemaal geweerd. En uiteraard zijn de supporters nu helemaal woedend. Idiote burgemeesters als deze maken de situatie alleen maar erger lijkt me..
UPDATE 31-08: Zoals op de site van de F-Side valt te lezen wordt de situatie steeds vreemder, nu supporters samen actie willen gaan voeren tegen het eeuwige gezeik rond uitkaarten op 7 september in Eindhoven, bij Nederland - Wit-Rusland. De supporters van fc utreg worden door de knvb alvast gewaarschuwd dat zij voor eventuele schade op zullen draaien.
Overigens heeft Ajax de knvb verzocht de wedstrijd Ajax-Groningen te schrappen, maar de knvb wilde hieraan niet meewerken. Het lijkt er ondertussen op dat er toch grote groepen supporters naar groningen vertrekken.. Wordt nog gezellig..

Nog meer belangrijks vandaag? JA! Reets RFFV!!! Maar helaas alleen voor mensen die de hele dag online zijn ofzo.. omdat ik 'gewoon' moet werken bij een niet-internet bedrijf kan ik dat dus alleen 's avonds doen. En dan de 324e reactie plaatsen.. Das dus ook nix.. Jammer, dan maar gewoon genieten.
Aldus Arno | Link |


>>
WELKOM TERUG JARI!!!
Zojuist zag ik het: het grote nieuws waar 'we' al weken (zie post van 17-06) op wachten: JARI LITMANEN keert terug bij AJAX!. Voorlopig voor 4 maanden, hopelijk nog anderhalf jaar langer.Enkele weken werd hij nog afgewezen, nu zegt Arie van Eijden: "De deur bij Ajax staat altijd open voor Ajacieden. En als je Jari in zijn hart kijkt, dan kijk je volgens mij een echte Ajacied in zijn hart. Jari heeft bij Liverpool een lastige periode achter de rug. Ik hoop voor hem en voor Ajax dat Jari in Amsterdam weer helemaal de oude Jari wordt. Hij heeft Ajax en vooral de Ajax-supporters in het verleden per slot van rekening enorm veel voetbalplezier gegeven".
Er wordt dus toch naar de supporters geluisterd!
Al speelt Jari belabberd of helemaal niet, hij is wel wat we nodig hebben. De ervaring door het winnen van zowat alle prijzen telt hard mee bij het begeleiden van de jongeren van Ajax. Zeker weten dat hij bijvoorbeeld van der Vaart nog het nodige bij kan brengen..
Bij deze reserveren we het Leidse Plein vast 3 maal..
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/29


>>
Ook mooi?
Zojuist dat binnengekomen Veronica-vodje eens doorgebladerd. Wat wordt dat een kutzender zeg.. Eerst de hele dag kindernet (bedankt.. kan hier geen MTV aan en nou ook al TMF pleite) en dan om 19:00 eindelijk, het oude vertrouwde en bewonderde VERONICA terug op de kijkbuis!!
NIET DUS...
In totaal 3 programma's en dat elke dag. En het ergste: eerst wordt het normaal uitgezonden en vervolgens direct herhaald!! Als dat allemaal mogelijk is, wordt dat Televisie nog groot...Okay, wat krijgen we dan?
19:00 - 19:30 - KinK TV (hh: 19:30 - 20:00)
Wordt nu dus ook al uitgezonden.. Wie heeft er in godsnaam trouwens besloten dat jongeren per definitie alternatief dan wel skater zijn? Nou weet ik niet exact hoe erg de skate clan is geïnfiltreerd in het Hilversums, maar ik weet wel dat er verdomd weinig te genieten valt voor de niet-rocker of niet-alternatieveling..
En nu ik toch bezig ben: waarom altijd maar die interessant-doenerij op de tv over alternatieve bands of de nieuwste rages onder het hippe skate publiek? Okay, soms is er een uitzondering. Wordt er over rotzooi dance geluld op TMF/MTV. Want dat schijnt ook modern te zijn.
"Vroeger" werd er ook voor de liefhebber van hardcore nog "HAKKUH" uitgezonden op TMF, maar waar moet je nu zijn voor de échte Trance, Hardhouse of Techno???

Back to het onderwerp:
20:00 - 21:00 - Tease (hh: 21:00 - 22:00)
Lifestyle voor vrouwen met Beertje van Beers, u weet wel, dat lekkere maar o zo dozige wijffie.. Met waarschijnlijk de allernieuwst trends.. of: de trends die door het selecte groepje randstedelijke en goed in de slappe was zittende vrouwvolk gevolgd worden. Tenminste, dat stel ik me erbij voor. Trends die 'in de provincie' gelukkig nooit doordringen..

22:00 - 23:00 - Men's Talk (hh: 23:00 - 24:00)
Kijk.. nou gaat het ergens over. Voorspelling: Lekkere wijven, auto's en gadgets.. Maar mannen zijn dan ook erg voorspelbaar in wat ze leuk vinden. En tja, door de vrouwen en auto's zal zelfs ik het leuk vinden..
Zal trouwens wel voor 95% reclame zijn, want hoe gaan ze die zender anders betalen?? Reclame tussen de herhalingen? Zal vast een vetpot zijn...

Conclusie: deze trouwe Veronica-kijker en -lezer heeft er een hard hoofd in..
Maak aub eens wat programma's voor alle groepen jongeren, dan wordt het nog wat.. Voor de dance-liefhebber, voor de skihutter, voor de band-zonder-banaan-liefhebber, voor de multi-culti-allochtoon, voor de GTI-rijder, voor het gothic-spook, voor de hardlerende student, voor de hardzuipende student, voor de hockey-er op bootschoentjes met polo en ribbroek (iets met winston gerstanogwa ofzo).. kortom: voor alle jongeren wat wils.. Of moet ik gvd zelf een zender beginnen???
Aldus Arno | Link |


>>
Voetbal

Heb dat zo 's bekeken, die loting voor de Champions League, en ik vind 't eigenlijk maar niks. Natuurlijk ga ik weer proberen in het Ajax stadion te zitten, maar Inter, Lyon en Rosenborg staan niet echt garant voor spektakel. Ik vrees voor redelijk saaie wedstrijden, maar laten we hopen dat ik het verkeerd heb.
Eerst maar 's kaartjes scoren...
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/28


>>
Gratis afhalen
In de aanbieding: 1 Mart Smeets.. Wie maakt me los? Please?? Iemand???
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/27


>>
Geweld
Soort van lifelog... Persoonlijke overpeinzing
Geweld is nooit goed te praten, en er zomaar op los rammen in bijvoorbeeld een kroeg is te achterlijk voor woorden. Toch zijn er idioten die dit dus wel leuk vinden en die (vooral als ze bezopen zijn) maar een kleine aanleiding nodig hebben om door te draaien.
Ik snap het niet.. Zelf werk ik in een niet nader te noemen groot uitgaanscentrum en ook daar is het iedere week raak. Zo ook afgelopen zaterdag. Na wat gedrang bij een lekkere stampplaat ontstaat er wat irritatie tussen twee groepen. Nog voor de brede uitsmijters er zijn staat er meestal al wat zaalpersoneel bij om het in de gaten te houden. Zo ook zaterdag, waaronder ondergetekend. Mooi kut, want toen ging het dus flink los.
Met flink wat lomp geduw, gesjor en een paar tikken probeer je dan die idioten uit elkaar te houden, wat eigenlijk maar half lukt. Er vallen wat rake klappen en de halve zolen worden de tent uitgebonjourd.

Je loopt naar de bar, haalt een biertje om even van die trillende benen af te komen en lult wat met collega's of klanten. En dan besef je dat je dit eigenlijk niet eens zo erg vindt. Een beetje actie in de tent. Even die adrenaline door je bloed voelen. Wetend dat je tussen 4 of 5 man staat die alleen maar willen slaan terwijl je zelf nou niet bepaald een uitsmijter bent.
Dezelfde adrenaline die je voelt als je zelf eens ruzie hebt, maar nu vermengd met de gedachte dat je als personeel wat minder snel op je bek geslagen wordt...
Het is niet zo dat je dit leuk vindt ofzo, maar meer het gevoel achteraf. De spanning en ook het gevoel dat je toch iets goeds hebt gedaan.
Raar eigenlijk...
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/26


>>
Reet en Roel
Naar aanleiding van Reet's (1e) Foto Fuck Vrijdag een nieuwsitem fotofucken over Roel en Roel, das mooi... Nu hebben ze het zelf ook gezien.
Vraag me alleen af of dit positief is voor mijn verdere weblogcarriere..
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/24


>>
Huishoudelijke mededeling
Als u zich afvroeg waar de posting blijven, volgen hier een aantal goedbedoelde maar waardeloze excuses:
- Kermis in Den Bosch en naburige dorpen ( = terras / kroeg)
- Teveel stappen, teveel ouwehoeren.. maar das goed!
- Teveel werken
Ideëen genoeg.. nu nog tikken..
Tot zover... Meer weten of gewoon spammen?? Zie ICQ-ding, de OhDasMooi-MSN functionaliteit en de HeetMailer..
Aldus Arno | Link |


>>
Porno
Het is weer tijd voor wat collega-loggers-linken. De bloggende archivaris Polter vond in het stof deze tekst uit 1930 over een (moedwillige?) aanavringen tussen twee schepen.
Mooi stukje vooroorlogse erotiek.. (18+)
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/22


>>
Nogmaals: droomauto

Aldus Arno | Link |


>>
Trekker
Tja.. ik kan er 300 leuke, lompe, flauwe of domme grappen over maken, maar kijk zelf maar:
Op de tractor naar Parijs en terug. Manon Ossevoort is vanaf 10 augustus zo'n 4 weken onderweg. Een kopje koffie drinken onder de Eiffeltoren en dan, ook weer op de trekker, terug. De opbrengsten van haar actie komen ten goede aan Unicef en Warchild
Tis voor een goed doel, dus lots of respect daarvoor. Maar ja, t blijft... eh.. grappig.. Overigens had je haar al op de TV kunnen zien, bij o.a. 5 in het land.. Maar welke idioot kijkt daar nou naar??
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/20


>>
Ja godver..
Heb ik weer.. heb je eens een mini-scoopje op 10 augustus, wordt het door niemand opgemerkt (ja okay, door JvV)..
En zie, 19 augustus.. ook LekkerBelangrijk ziet J4n d3 Vr135 bij voormalig Kutjebef opduiken...
BEETJE LAAT HE!!
Aldus Arno | Link |


>>
ow. Tie Pretty.
Via de bastaard:
Oh.. Das mooi.. op zijn Englandies
Klopt op zich nog aardig als je 't letterlijk vertaald... Alleen dat skôn stukskes lukte ze niet..
En die stukjes zijn helemaal om je kapot te lachen..
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/18


>>
En dat is 3...
1 down.. 33 to go..
Aldus Arno | Link |


>>
Bedankt
Mijn fans van de Marshall eilanden in de Stille Zuidzee hebben besloten een atol naar mij te vernoemen.Middels een aangetekende brief hebben zij mij dit hedenmiddag laten weten. Bijgevoegd vond ik een aantal vage foto's en een retourtje Pacific voor mij en wat vrienden. Ziet er leuk uit dacht ik zo..
Wanneer hier voor langere tijd geen postjes verschijnen, weet u dus waar u mij kunt vinden. Met een beetje geluk lig ik dan in een hangmat een cocktail weg te werken, omringed door skôn vrouwkes in (alleen) rieten rokjes. Begin ik lekker een strandtentje (soort kruising tussen Hollandse kroeg en Friet van Piet.. altijd gezellig), wordt rijk en lig m'n hele leven in de zon. Heerlijk..
En het mooie? Daar is het altijd zo'n weer!!!
U begrijpt 't: de mzzl...

PS: Heeft iemand wat info over de kernproeven die daar in de buurt genomen worden?? Niet dat er ineens een neefje van godzilla Arno-beach op klautert...
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/16


>>
Knippen en Plakken
Vandaag geen update.. voor mijn korte internetactiviteit van deze dag: zie Reet's knutselhoekje
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/15


>>
Ze hebben me door..

what sexual performer are you?
(ook via Relicious)
Aldus Arno | Link |


>>
JJJJJOOOOOOOOEEEEEEEEHHHHHHHOOOOOOOEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!
Oh.. Das Mooi..
(Via Relicious)
Aldus Arno | Link |


>>
Meer superhelden
1. Van der Vaart in Oranje


2. WK-ganger Angelo Di Livio blijft Fiorentina trouw in de serie C2. En dat voor 1/10 van zijn oude salaris..
Aldus Arno | Link |


>>
De held der Superhelden
"This is 29 Acacia Road, and this is Eric, a schoolboy who leads an amazing double life..
For when Eric eats a banana, an amazing transformation occurs. Eric is Bananaman, ever alert for the call of duty"
Download het muziekje..

Bananaman is één van de tekenfilmseries die ik me nog kan herinneren van toen Arno nog een Arnootje was. Vooral omdat er nog steeds ergens een videoband ligt waar toevallig 1 aflevering op staat... Op de band staan nog meer wazige tekenfilms, dus later zeker meer!!!

Links:
Info, discussie enz..
Geluid en meer plaatjes
Info
Plaatjes
Aldus Arno | Link |


>>
Slimmerd..
Uit recent onderzoek is gebleken: Treinen rijden niet op tijd, maar op rails.


Aldus Arno | Link |

 

2002/08/14


>>
'80
Vroeger... Toen Twix nog gewoon Raider heette...

(Helaas... gezocht, maar geen logo gevonden..)
Aldus Arno | Link |


>>
You're exactly like the Germans, except that nobody hates you
De top 10 om Nederlands te zijn.. Op een Duitse site.. (Trouwens ook van andere landen)

TOP 10 REASONS FOR BEING DUTCH
1. You can get arrested for growing plants, but not for smoking them.
2. You can make jokes about the Belgians and still drink their beer.
3. They pay you back by selling you illegal fireworks and let you blow up small parts of your country.
4. You're exactly like the Germans, except that nobody hates you.
5. You think you are a world power, but everyone else thinks Copenhagen is your capital...
6. You get to insult people and defend yourself by saying it's a national tradition.
7. You can put your finger in a dyke and it will save your country.
8. You live in the most densely populated country in Europe, and still you've never seen your neighbours.
9. If the economy is bad, blame the Germans. If a war is started, blame the Germans. If you loose your keys, blame the Germans.
10. Bikes are public property. Locks are a challenge.


Aldus Arno | Link |


>>
All bound for Mu Mu Land !!
Om nog even terug te komen op The KLF: HJ heeft uit zijn oude HEMA-Doos een originele 12" van de eerste versie van Last Train to Trancentral (1989 pure trance original - the stadium house trilogy part III [6:42] ) gevist..
Persoonlijk vind ik het niet de beste versie, maar wel leuk om de allereerste versie te horen!
Ik zeg: "Hoezee voor hj !!!"

Volgens deze site werd de originele single in maart 1990 uitgebracht, maar hiervan werd nagenoeg niets verkocht. Na het succes van 3 A.M. Eternal werd de single in April 1991 opnieuw uitgebracht.
Naar aanleiding van voorgaand commentaargeval: de live-geluiden die The KLF gebruikte, kwamen van "Absolutely Live" van The Doors en "Rattle & Hum" van U2.
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/13


>>
Klassiek
Nu we toch in de muzieksfeer zijn: zojuist viste ik uit mijn CD-collectie deze schitterende CD:The KLF..
Ik hoorde vanmorgen nog het geweldige Last train to Trancentral op de radio en dat was dan ook de reden om de CD weer eens te zoeken. 3 A.M. Eternal ("This is radio freedom") en What time is Love zijn gewoon klassiekers in het genre. Jammer alleen dat op deze CD Last train to Trancentral gemixed is met het rustige Church of the KLF. De grootste verassing toen ik deze CD kocht was dat Justified and Ancient een enorm langzaam, rustig nummer is met wind-geruis en een mannenstem. Dus geen Tammy Wynette remix.. En ook America: What time is Love staat er niet op. Maar toch: het blijft een wereld-CD..


The KLF werd gevormd door Bill Drummond en Jimmy Cauty. KLF was slechts één van de namen waaronder deze geniale idioten werkten ("The Justified Ancients of Mu Mu"). En dat ze gek waren is o.a. te zien bij de plaatjes en advertenties die ze verzonnen.

This is what the KLF is about.
KLF Online - veel info over de producers en meewerkende artiesten
ManCentral - veel info, plaatjes en zelfs het script voor The White Room film!!!
Links e.d.
Links
KLF is gonna rock you!
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/12


>>
Geile Muziek
Vandaag presenteert Oh.. Das mooi.. speciaal voor U:
Enkele geile nummertjes die U natuurlijk volgens het NadaCostaTM principe kunt bestellen via ons online-postorder kanaal KaZaA(C).

Om te beginnen het behoorlijk vernaaide (dat vind Sjors Maikel vast wel fijn) maar lekker klinkende The Sax Brothers - Careless Whisper (de 6:11 min. versie). Die bekende sax, maar dan met fijn verneukend basslijntje erachter dus...
"Hebben ze nou al weer zo'n klassieker gejat?" Ja!! Maar wel enorm lekker...

Lekker stampen kan voorts op Out of Grace - 140 BPM (Deepack remix). Of op Cosmic Gate - The Truth.. (bij de weg: pluk maar gelijk alles van Cosmic Gate: altijd goed! Bijv. Fire Wire, The Drums of Mental Atmosphere)

Helaas dus wederom geen cultureel verantwoorde plaatjes, leest u daarvoor een fatsoenlijk blad of site (of de about:blank.. ff tussendoor: dat about:blank is toch 'voor loggers, door loggers'?? Waarom staan er dan gvd stukjes over klote cd's in?? Niet alle loggers houden van moeilijke rock enzo..).
Maar om terug te komen bij het onderwerp: als afsluiter deze fijne nieuweling: The Truth Hurts - Addictive.. In het kader van: een beetje vreemd maar wel heel erg lekker.. Moet je eerst een keer op luid volume in een rokerige toko horen. Enorme aanrader. Doet het ook erg goed op familiefeestjes.

Ik wens U veel luisterplezier!!
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/11


>>
:-)
3-1.. Das mooi.. Das heel mooi...

Aldus Arno | Link |


>>
Ook lekker..
Jaja... zeggen dat je lag te slapen maar ondertussen een schelp proberen te doppen..

En ondertussen in Bangkok: de Zelfmoord van de Maand.
Aldus Arno | Link |


>>
Het Gevoel
Soms bekruipt je het gevoel dat je wat gemist hebt. Dat er een lege plek is in je gedachten. Je wil er wel over praten, maar er valt niets te bepraten. Er gebeurt namelijk niets. Helemaal niets. Okay, af en toe is er een kleine opleving. Een moment waarop je je realiseert dat het er wel degelijk aan zit te komen.
Op een zeker moment beginnen deze momenten elkaar steeds sneller op te volgen en je wordt stiekem al wat nerveuzer. Je betrapt jezelf erop dat de krant en het internet toch net weer met wat meer interesse gelezen worden, op zoek naar die kleine aanwijzingen. Dat bepaalde sites net weer vaker gezocht worden.
En zo bedenk je bij jezelf dat je al maanden zit te verlangen naar die ene dag. Die ene dag waarop het ingezakte leventje weer een extra dimensie krijgt. Je krijgt weer zin in die verhitte discussies, in die ene, alleszeggende glimlach op maandagmorgen.. Of in die allesvernietigende blik..
En vandaag voel je het.. het gaat gebeuren, echt waar.. Je voelt het in al je zintuigen. Je hoort gejuich, je voelt de zenuwen en je ziet alles weer rood-wit..
Zometeen begint dan eindelijk het nieuwe voetbalseizoen...
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/10


>>
Mietje
Beroepslul Ertan heeft zijn reactiegeval van zijn site gehaald. "De voornaamste reden hiervoor is dat ik de reacties niet van te voren kan inzien alvorens ze te publiceren."
Ah.. Censuur, in modern Nederlands. Maar het woord censuur zal hij wel niet willen gebruiken. Net als modern nederlands, daar moet hij ook al niks van hebben. Goed bezig mannetje, nu kun je je idioterie spuien zonder kritiek te krijgen. Misschien werd het je teveel dat zelfs mede-moslims kritiek hadden op je gezwets? Of was het de reactie waarbij hier "homo's" werd vervangen door "moslims" die de emmer deed overlopen?
Jammer... want ik begon het net leuk te vinden dat die mafkees van islamitische lezers ook kritiek kreeg..
Aldus Arno | Link |


>>
Jantjebef
Nu Kutjebef nietjes aan het rammen is op Heftklammern.net heeft Jan de Vries de laatste post op Kutjebef.Blogspot maar even aangepast. Had zeker ook z'n links/bookmarks niet aangepast?
PS: Ideetje voor Jacco??
Aldus Arno | Link |


>>
Ja das logisch
Sta je op de rand van de zoveelste hongersnood, staat er na 27 jaar oorlog geen boerderij meer overeind, en dan ga je het importeren van varkensvlees uit Nederland en België verbieden omdat dit "mogelijk besmet" is.
Weet je wat, DAN KRIJG JE VOORTAAN OOK HELEMAAL NIKS MEER. Afgesproken? Gaan we lekker gezond gras eten. Of van die kleine, leuke wilde beestjes bakken, daar zit in ieder geval geen MPA-hormoon in.
Aldus Arno | Link |


>>
Er was eens een heer
Bij gebrek aan updates aan des Heeres zijde, deze koppiepeest uit het reageerding van HJ:
"Nog een waar gebeurd verhaal: ik had een nieuwe (tweedehands) motor en ging hem aan m'n moeder laten zien. Daarna even naar binnen en weer naar huis. Moeder stond achter het raam. Ik zag de buren ook kijken, evenals een nogal leuk meisje een stukje verderop. Even flink gasgeven, dacht ik. Wham! Het hele achterwiel de lucht in. Ik wist niet wat me overkwam. Stond met de motor helemaal schuin, kon hem niet meer rechtop krijgen en liet hem langzaam op de stoep vallen. Wat bleek: het schijfremslot zat er nog op.... Zelden zo voor lul gestaan!"
Uiteraard gejat zonder toestemming, maar het zou zonde zijn als zo'n verhaal over onze koene motorheld zijn dagen zou slijten in een nooit gelezen reactieding. Toch?
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/09


>>
Hoor wie klopt daar kinderen
De Poltergeist zegt waar 't op staat.
Dit naar aanleiding van oeverloos gezever en lange tenen.
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/08


>>
Need for DTM
Ein schöne Oh.. Das Mooi.. erlebnis!Formule 1 is mooi, maar dat zijn geen echte auto's. Rally is heerlijk om te zien, maar is niet met z'n allen tegelijk. Nee, doe mij maar de Deutsche Tourenwagen Masters!
Voorbeeldje? De laatste race op de Nürburgring, de finish.. Na 28 rondjes komen Alzen (Mercedes-Benz CLK-DTM), Aiello (Audi TT-R) en Schneider (Mercedes-Benz CLK-DTM) over de streep met een verschil van 0.617 seconden. Kijk, dat is racen!!
En dan niet denken aan een paar opgefokte wagens, nee hier praten we over de topmodellen van de Duitse fabrieken. Mercedes gooit de speciale DTM versie van de CLK in de strijd, De beroemde Opel Astra Extreme komt rechtstreeks van het DTM circuit en de Audi TT-R is ook geen misselijk autootje.
In de DTM zijn een groot aantal technische zaken voor alle teams gelijk: Iedereen dezelfde banden en remsystemen, iedereen een 4 liter V8, testen met speciale materialen zijn verboden, en voor een groot aantal onderdelen liggen gewicht en afmetingen vast. Zodoende is het voor een team veel lastiger om zo'n geweldige stempel op de races te drukken als Ferrari in de Formule 1, en strijden met name de Audi's (de sterksten) en de Mercedessen om de overwinningen.

Het leuke is dat, in tegenstelling tot F1, de DTM ook naar Neerland komt! Vorig jaar september ben ik op het circuit van Zandvoort gaan kijken en sindsdien ben ik verkocht. Ook dit jaar, van 27 tot 29 september zal ik er waarschijnlijk weer zijn. In principe ergens in de Tarzanbocht, met uitzicht op het rechte stuk (iemand 'n idee voor een betere plek?) en halverwege de race toch ff kijken langs het rechte stuk. Even aan het hek hangen als ze met 300 voorbij komen..
Helaas zal in september het kampioenschap al wel beslist zijn, maar misschien dat Christijan Albers of Patrick Huisman in eigen land kan stunten..

Tot die tijd: eind augustus snel DEZE GAME kopen en oefenen.. (Hé: Codemasters sponsort Oh..Das Mooi!!)

Aldus Arno | Link |

 

2002/08/07


>>
Tijd zat!!
Het meest ongrijpbare wat er maar is: tijd. Je bezorgt jezelf een hersenfractuur als je er iets van wil begrijpen. Toch zijn mensen die het proberen, mega-intelligente mensen als Stephen Hawking (zo'n beetje het grootste natuurkundige genie van deze tijd) begrijpen er misschien iets van, maar zoiets uitleggen aan mensen als u en ik is weer van een compleet andere orde.
Toch is het leuk om op 'normaal' niveau er wat over te lezen, bijvoorbeeld op het forum van KIJK: Wat is de tijd?. Geen idee of die mensen er verstand van hebben, maar toch leuk om te lezen...
Probeer het eens.. bevatten wat de tijd is.. Uw verslaggever zal het ook 's proberen, en dat leest u dan natuurlijk hier als eerste!
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/06


>>
Keepers en meer belangrijks
Omdat Lobont 4 maanden is uitgeschakeld vroeg Ajax Fredje Grim terug als 2e keeper achter talent Stekelenburg. Maar Grim wil niet: "Ik heb vorig seizoen na mijn afscheid een zware periode doorgemaakt. Ik ben bang dat ik dat straks weer mee moet maken, als Joey Didulica of Bogdan Lobont weer terugkeert. Dan ben ik net weer fit en moet ik andermaal de teleurstelling slikken dat het allemaal voorbij is." Dus dat wordt kopen..
De pot is open, place your bets: wie wordt er gekocht???
Verder: P$V verliest of wint van zichzelf: 3-2, dankzij 2x het fenomeen Romario
En tot slot: De FIFA wil een boete zetten op het vertonen van religieuze boodschappen door spelers bij het vieren van doelpunten of overwinningen. 'Sektes zouden het voetbal kunnen gebruiken als publiciteitsstunt', zegt een woordvoerder van de FIFA. Dit is niet de bedoeling, vindt de bond. (Nu.nl)
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/05


>>
Komkommertijd
Ook hier heeft het komkommervirus toegeslagen en is de updatefrequentie van leuke, interessante stukjes gedaald naar bedenkelijk niveau.
Waarom? Gisteren uiteraard genoten van Ajax - Barcelona om vervolgens het weekend feestelijk en in stijl af te sluiten: de kroeg in dus.
Vandaag moesten de handen weer flink uit de mouwen worden gestoken: in de planning stond de renovatie van mijn oude mountainbike. Alles gesloopt en binnen korte tijd staat deze weer te glanzen in dezelfde kleuren als de wervelende bolide van onderstaande.
Tot zover dit lifelog.
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/04


>>
Koopje
Een tweedehands Passat voor 14 pleuro. Ik ben nog op zoek naar een CRX VTec uit '90 in goede staat voor een pleurootje of 50. Iemand??
Aldus Arno | Link |


>>
Vervolgverhaal
Graag zou ik een geweldig vervolgverhaal schrijven. Uit een ver en grijs verleden, over een diep in mijn geheugen weggestopte gebeurtenis. Over spannende momenten, over verre reizen of over geheime sexuele escapades.
Iedere dag zou ik U dan trakteren op een aantal nieuwe regels en iedere dag zou U dan smeken om meer. Op elk vrij moment van de dag zou U checken of er al een nieuw stukje gepost was. Bij het opstaan, bij de lunch en voor het slapen gaan nog even gauw op "Oh.. Das mooi.." kijken. Gewoon uit nieuwsgierigheid en misschien wel als verslaving.
Ja, dat zou mooi zijn..
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/03


>>
1,10,100..
UNIEK!
Ik geloof dat dit zo'n beetje de enige log is zonder bezoekersstatistieken! Er is me wel eens gevraagd waarom ik dat niet bijhoudt en het antwoord is simpel: omdat dat me niet interesseert!! (Wat me overigens wel interesseert is een eventuele reactie van iemand op een stukje..)
Wat kan ik met de wetenschap dat mijn log dagelijks gelezen wordt door 1, 5, 10 of 50 mensen?? Niks toch? Okay, de referstats zijn natuurlijk wel altijd aardig: hoe komen mensen op deze site? Maar om van het bekijken daarvan nu een bezigheid van te maken... Die referstats zijn alleen leuk voor loggers die in postje hiernaar linken en dan willen zien hoeveel mensen doorgeklikt hebben.. "Kijk, je hebt 25 bezoekes gehad door mij!". Bedankt enzo..
Nee, voor mij geen superdeluxe Nedstats. Laat mij maar lekker onwetend, heb ik ook geen slapeloze nachten als mijn bezoekersaantallen dalen. Voor mij geen druk om te presteren, geen noodzaak om mijn ongetwijfeld grote schare fans te behagen.

Ik tik mijn simpele stukjes voor mezelf en dank de enkele vaste bezoekers en reageerders. Elke passant op deze stek heet ik van harte welkom (met koffie en gebak, eventueel naar believen een biertje en chips), maar uw aantal laat me koud.
Aldus Arno | Link |


>>
Oh.. Das mooi..
Via Rik Mulder kwam ik op de site van de Nederlandse Graancirkels. Ik moet toegeven: erg mooi om te zien, dat creatief met graan. En ook ik vraag me af hoe die dingen in 's hemelsnaam gemaakt worden.
Maar voor de gein moet je de artikelen maar eens lezen. Schitterend geneuzel over dimensies en krachten. Maar een echte geloofwaardige verklaring kan ik nog niet vinden op deze site...
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/02


>>
Lang verhaal
Okay, zojuist de vakantiefoto's en -video gezien. Errug lachen.. Ik zie al dat ik weer een hoop uit te leggen heb aan iedereen die ze te zien krijgt. Lange verhalen over proeven van de Turkse 'cultuur', over Amsterdamse snollen en over Finse danseressen..
Zucht..
Hoe red ik me hier nou weer uit???
Aldus Arno | Link |


>>
Jeuk
Oh God, wat nu weer? Krijgen we discussies over de intelligentie van de webloggers?
Krijg ineens een behoorlijk deja-vu..

Even lijfloggen:
Als inwoner van BrabantsGat en zoon van 'boeren' heb ik een behoorlijk accent waar ik nog trots op ben ook. Het werd wat minder toen ik naar de hoogste vorm van middelbaar onderwijs ging, de R.K. Kakschool, alwaar een deel van de Brabantse Elite was verzameld. Maar omdat je je afkomst nooit moet verloochenen, vind ik het nog steeds heerlijk met een lekker accent te ouwehoeren.
Door een langdurige relatie belandde ik regelmatig in hockey-kringen waar het mode was met dure woorden te spreken en intelligente gesprekken te houden. Maar ik spreek Brabants en werd daarom in het begin niet voor vol aangezien door de heren Havo-ers. Ik lachte me werkelijk kapot... De fascinatie voor intelligentie van deze personen is werkelijk te belachelijk voor woorden. Het leukst is dan zo'n zinloze discussie aanhoren en dan met wat subtiele opmerkingen de boel ff op zijn kop zetten.. Moet je dan die zogenaamd intelligente koppen zien...
Nee, dan heb ik liever een gesprek met wat minder intelligente mensen die écht weten waar ze over praten of op zijn minst geïnteresseerd zijn in het onderwerp, en niet discusiëren om maar zo intelligent mogelijk over te komen.

Wat ik met dit onsamenhangende verhaal wil zeggen: Intelligentie is voor mij net zo belangrijk als uiterlijk, je bankrekening of snikkellengte / tietgrootte. Een kutjanus is voor mij een kutjanus, hoe intelligent ook...
En zodoende krijg ik altijd een enorme jeuk als mensen gaan lopen roepen wie er het meest intelligent is en waarom dan wel. Zoals ik ook jeuk krijg als ik verhalen aan moet horen wie het meest verdiend heeft met zijn aandelen of wie het meeste personeel in dienst heeft. Flikker toch op met dat gezwets...
Dus als je je afvraagt wie die aan zijn zak krabbende Brabantse Boer is die je keihard loopt uit te lachen als je semi-intelligente onzin uitkraamt op een zonnig terras: dat ben ik. Aangenaam..

PS: Nu zal ik commentaar krijgen: "je zet er zelf ook je opleiding bij". Klopt, dit om te voorkomen dat mensen roepen dat ik jaloers ben ofzo...
Aldus Arno | Link |

 

2002/08/01


>>
Türkiye
Ertan is gestopt. Dat is het goede nieuws van de dag. De Alwetende Allochtoon houdt zijn smoel dicht, hopelijk ook in zijn echte leven.
Tijdens mijn vakantie heb ik met veel Turkse jongeren gesproken, ben met hen op stap geweest en heb zelfs een Turkse vakantievriendin gehad. Al deze mensen waren 100x moderner en toleranter dan wat je op Nederlands/Turkse fora en op bijvoorbeeld Ertans log leest. Normale jongeren zoals je die in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Swahili ook tegen kunt komen. De enige groep Turken waar ik me echt aan ergerde hadden een Amsterdams accent...
Ertan, vriend, ik weet dat je dit toch niet zult lezen maar de mzzl en veel plezier bij de gemeentereiniging..
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >