2002/07/31


>>
Voetbal en minder belangrijk nieuws
Ben ik ff op vakantie, hebben ze Sikora en Boukhari gekocht. Leuk, maar waarom Cedric van der Gun weg? Hadden jullie niet ff kunnen bellen???
Benieuwd wat 't wordt..
Ff kijken, wat heb ik nog meer gemist?
Armstrong winnaar: Gaap.
Boogerd etappe gewonnen: Heel gaaf, jammer genoeg niks van gezien.
Vliegtuig gecrashed in Oekraïne: Gezien op TV in Türkiye. Spectaculair en errug kut. Doet me denken aan zo'n ongeluk in Oostende, een jaar of 5 geleden. Ik was vlakbij op vakantie en we zouden gaan kijken. Door regen zijn we niet gegaan, gelukkig maar..
Idioterij in Den Haag: het gaat maar door en wordt steeds leuker. In december weer naar de plaatselijke kleuterschool om een rood vlekje binnen de lijntjes te kleuren.
Nog meer gemist? Laat 't me weten...
Aldus Arno | Link |


>>
Back in Town
Wat een kutweer.
Hoor ik allemaal leuke verhalen over het weer in Nederland, dus ik denk dinsdagmorgen: "kom, ik ga weer eens huiswaarts", word ik blij (not) verrast met hoosbuien..
Dan was het maandag toch beter in Alanya, met meer dan 45 graden in de schaduw. Ik dacht dat ik dood ging man, maar das tenminste wel een mooi excuus om de hele dag lam aan het zwembad / zee te liggen.
Omdat elke dag tot diep in de nacht feesten toch teveel energie vroeg is er dus ook geen enkele excursie of activiteit ondernomen. Of je moet jetskiën op zee (enorm vet!!!) daar bij rekenen.
Toch heb ik uitgebreid van de Turkse eh.. Cultuur geproefd. Maar hierover later misschien meer...

In 15 dagen (die overigens 5 dagen leken) heb ik eigenlijk maar 1 ding gemist aan Nederland: in m'n auto rijden, dus dat was gisteren het eerste wat ik deed: ff wat snelheidsovertredingen begaan op de A2. Heb trouwens wel gemerkt dat je om taxichauffeur te worden in Alanya, je niet over een rijbewijs hoeft te beschikken. Het enige wat je nodig hebt is een briefje dat je een volslagen idioot bent..
Aldus Arno | Link |

 

2002/07/15


>>
Feest!
Gegroet gij allen. Deze jongen vertrekt 16 juli om half 8 naar de zon. Ik zie u over 15 dagen..

Hier alvast een vakantiekaartje:


Aldus Arno | Link |

 

2002/07/13


>>
Gewetensvraag
Even lijfloggen in Suffie-mode, soort van..
Zal ik het doen? Een hele post wijden aan een persoon met oogkleppen? Aan een randdebiel eerste klas? Aan een blogspottende medeburger?
Zal ik tikken dat ik me helemaal de tering erger aan iemand die integratie ziet als een noodzakelijk kwaad om nog een beetje serieus genomen te worden, maar die blijkens zijn uitspraken liever teruggaat naar strenge, achtergebleven dorpjes in het achterland van een niet nader te noemen staat aan de Bosporus?
Ja hem bedoel ik, die gast die van die klets uitkraamt waarvan we gehoopt hadden verlost te zijn op het moment dat we iedere burger gelijke rechten, kansen en waarden gaven.
U weet wel.. Dan zou ik ook nog wat kunnen schrijven over beroepsreageerders (gezien de hoeveelheid gebruikte namen is dit meervoud) die blijkbaar graag in de islamtische anus kruipen en zijn uitspraken als verhelderend zien in deze tijd van demonisering.

Ik denk dat ik het maar niet doe. Krijg ik weer ruzie enzo, moeten we niet hebben.. Of heb ik het nu toch gedaan??
Aldus Arno | Link |


>>
Zoef de haas
Nu woon ik niet in Amsterdorp en onderstaand nieuws heeft dus weinig invloed op mijn leven, sterker nog: de keren dat ik er kom is het met de trein.
30 Kilometer wegen in A'dam. Het zal vast een stuk veiliger zijn, maar ik wordt er dus goed gek van. Ook hier in BrabantsGat zijn ze al een tijdje bezig van alles een 30 km zone te maken. Heb ik daar verdomme een patserige bolide voor gekocht? Kijk, midden in een woonwijk snap ik nog wel, maar om nou alles maar tot kruipsnelheid terug te brengen... (Of weet je wat, we bouwen nog wel wat stenen Ardennen midden op de weg, mooi joh.. Ook goed voor die garagegasten, weer ff wat naar de tering gereden dempers en bumpers vervangen.)
Allemaal mooi en aardig die veiligheid, maar ik laat me niet inhalen door een oma met een opgevoerde brommobiel..
Aldus Arno | Link |

 

2002/07/11


>>
Deze Week in Liverpool..
- Maandag: Verboden te faxen
- Dinsdag: Verboden te bellen
- Woensdag: Verboden e-post te versturen
- Donderdag: Verboden te werken
- Vrijdag: Verboden koffie te drinken

Aldus Arno | Link |

 

2002/07/09


>>
Oh.. Das nog 's wat anders dan joyriden
Kan iemand mij ff uitleggen hoe DIT moet??
"En dan nu het nieuws van 8 uu... " kraak - piep Yippiekajee modderfokkers! hier spreekt uw eigen verslaggever, vanaf nu alleen VETTE TV, met veel opgefokte auto's en mooie vrouwen, aangevuld met de beste beats uit heden en verleden. Voor de diepgang volgt later nog wat discovery zooi over technische shit. Natuurfilms na 12. Veel plezier lieve kijkbuiskindertjes!
Aldus Arno | Link |


>>
Oh.. Das mooi.. Muzak
Uit het CD-rekje: deze fijne plaat uit 1991. James Brown Is Dead - LA Style (Link overigens niet gecontroleerd op vette versie).
Met name het intro blijft altijd geweldig, waar ik 't ook hoor.Het werd in 1992 de allereerste rave/techno-plaat in de Amerikaanse Billboard lijsten. De producers achter het project, Denzil Slemming, Maxx Mondino en Fonny De Wulf scoorden met LA Style nog 1 hit: I'm raving.
Later werden nog een paar klote platen gemaakt door anderen zoals "James Brown is Still Alive" en "Who the fuck is James Brown?"

Overigens: nog meer moois uit die tijd: Human Resource - Dominator (heel erg hard aan te raden!) en T99 - Anasthasia.
Binnenkort weer meer muziekmeuk!!!
Aldus Arno | Link |

 

2002/07/08


>>
Pleuro
Ik heb geen hekel aan de euro. Echt niet. Al dat gezeik van vorige week is totaal langs me heen gegaan.
Okay, ook ik reken nog de halve dag bedragen om naar de gulden, maar alles went. Waar ik me alleen zorgen om maak is dat het gat in mijn hand zich aardig heeft aangepast aan de euro.
Dat ik bijvoorbeeld 40 euro mee neem als ik ga stappen "omdat ik toch echt wat moet sparen voor vakantie". En dat je dan toch om half 3 's nachts geld staat te pinnen om nog het een en ander weg te werken en omdat die Shoarma-Turk toch ook z'n gezin moet onderhouden.
Het stukje maand dat ik overhoud aan het eind van mijn geld lijkt steeds groter te worden, en dat heeft helaas geen ruk met de euro te maken...
Ik heb gehoord dat je in Turkije af kunt dingen. Zou dat in de kroeg in Alanya ook zo zijn??
Aldus Arno | Link |

 

2002/07/06


>>
Afscheidsfeestje
Wegens de overweldigende reacties op mijn afscheidspost heb ik besloten vanavond een afscheidsfeest te geven. In Amsterdam, vlak bij station Duivendrecht kunt u terecht om mij een prettig leven te wensen.
U kunt mij herkennen aan mijn witte kleding, met zorgvuldig gekozen bijpassende zilver-met-zwarte kettinkje.
Ik hoop U daar allen te zien, graag met passende kado's (tip: €).
Onder het genot van een biertje / Smirnoff Ice en vette muziek kunnen we dan de internet sensatie bespreken. Of gewoon het dak er af feesten, dat kan ook.
Ik zie U...

Aldus Arno | Link |

 

2002/07/05


>>
Finito: Houdoe en Bedankt
Ik heb er genoeg van..
Iedere dag weer presteren valt me te zwaar.
Vaarwel aan U allen, ik keer nooit meer weder in LogLand. Echt niet.
Ik voel me eenzaam en alleen op het internet, heb genoeg van alle roddel en achterklap, van alle negatieve kritiek en alle persoonlijke aanvallen. Tot hier en niet verder. Ik ga proberen een sociaal offline leven op te bouwen.
Het ga u goed...
Aldus Arno | Link |

 

2002/07/02


>>
(Oude) Inbox [2]

THE CREATION OF A PUSSY

seven wise men with knowledge so fine
created a pussy to their design
first was a butcher with smart wit
using a knife he gave it a slit
second was a carpenter, strong and bold
with a hammer and chisel he gave it a hole
third was a tailor, tall and thin
by using red velvet he lined it within
fourth was a hunter, short and stout
with a piece of fox fur he lined it without
fifth was a fisherman, nasty as hell
threw in a fish and gave it a smell
sixth was a preacher whose name was macgee
he touched it and blessed it and said it could pee
last was a sailor, dirty little runt
he sucked it and fucked it and called it a cunt

Aldus Arno | Link |


>>
(Oude) Inbox

To whom it may concern

Due to the current financial crisis facing the world
at the moment, the light at the end of the tunnel will
be switched off to save on electricity costs,
until further notice....

Sincerely,

God

Aldus Arno | Link |


>>
Vette bak
Gevonden? Dit schijnt dus de 4e gen. CRX te zijn? Ziet er wel cool uit, maar das mijn mening...


Aldus Arno | Link |

 

2002/07/01


>>
Nobelprijs [2]
Okay, zonder twijfel één van de beste uitvindingen allertijden: De ontnieter.
Helaas met een waarschijnlijk volslagen onbekend genie als schepper. Bestaat er eigenlijk een prijs voor het meest-nuttige-maar-tegelijkertijd-zinloze-ding ter wereld? Als deze niet bestaat, bij deze. Ik stel voor een stichting op te richten om een soort Stichting Monument voor Onbekend Genie op te richten.


Aldus Arno | Link |


>>
Oh.. Das mooi.. Mijn Muziek
Vroeger, toen Arno nog een kleiner maar net zo irritant mannetje was, ging ik elke week naar de lokale discotheek. Altijd leuk, altijd feest. Een groot aantal liedjes uit die tijd draai ik nog steeds met enige regelmaart, en 1 nummer uit die tijd is altijd één van mijn favoriete nummers gebleven.
Het origineel is uit 1971 van Tony Ronald en is genaamd Help (Get Me Some Help), maar een deel van de tekst werd in 1995 wereldwijd beroemd door Charly Lownoise & Mental Theo: Wonderfull Days.


[Neer te laden bij de betere lokale p2p-boer. Zorg voor het origineel, niet de 2002 remix]
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >