2002/06/30


>>
Racebakken
[autolifelog]
Vandaag net als gisteren weer even aan de bolide gekuntseld. Het blauwe licht is er bij de APK keuring uitgesloopt, en das dus niet de bedoeling! Nog een nieuwe hoedenplank van nep-leer, het wordt nog wel iets...
Een goeie bekende van me heeft deze week trouwens zijn rijbewijs in moeten leveren, wegens deelname aan de illegale straatraces in Venray/Venlo. Zelf zegt hij genaaid te zijn omdat hij alleen toeschouwer was. Ik weet 't niet.. De keren dat ik met hem meegereden ben was ik blij dat er een goede gordel in de auto zat, dus.. En met 120 km per uur geflitst worden waar je 50 mag is ook niet al te slim :-)
Nog een jaartje met het huidige barrel rijden, en dan komt Hij er waarschijnlijk toch: de CRX V-Tec. Jaja, bespaar me uw kritiek, maar ik heb er gewoon een zwak voor. Zoals anderen een zwak kunnen hebben voor een Eend of Kever (waar ik persoonlijk dus geen ruk aan vindt). Zwart, geblindeerd en alle teringzooi erop en eraan. Alleen nog even werken..
Reminder voor mezelf: nog op internet opzoeken hoe de te bouwen 4e generatie CRX er uit komt te zien. Maar dat later...
Tot zover dit interessante nieuws, verder met knutselen...
[/autolifelog]
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/29


>>
Vrienden
Beters.. heb al vrienden gemaakt op internet. Ff chronologisch verhaaltje?? Komt 'ie:
In een reactieding bij Reet wenst Flupke The Man een eenvoudig gezinnetje toe dat deze een mongooltje op de wereld zetten. Fijne mededeling, vriendelijke mens.. Ik reageer dat hij een loser is en sluit af met de woorden "tijd voor drank", heb immers wat te vieren hiero (zie paar postjes terug, 'prijzenfestijn').
Hieruit trekt Flup De Ziener de conclusie dat ik een "klein, irritant zielig mannentje" ben. Die jongen moet paranormaal begaafd zijn, zo dicht zit hij bij de waarheid!!! Mensen die mij beter kennen vinden dat namelijk ook altijd.. raar..
Wat schets mijn verbazing nu? Hij reageert ook op deze site!! Ik voel me vereerd. "He Arno ? Jij bent best wel een ruige kerel ! Heel stoer dat je zuipt. Snap je het niet ? Check mijn site (gare_rapen) HUFTER !".
Heerlijk om zo terug op internet welkom geheten te worden.
Dus ik ff kijken op Flup.nl, geweldige site en ik wordt vernoemd!!! De eer!! Bovenin de titelbalk, "Ja, Arno is best wel stoer. Hij zuipt drank enzo". Gaaf man. Op zijn sub-pagina Gare Rapen (??) wordt ik zelfs nog veel uitgebreider vernoemd..
Leuke site overigens, lees de zwaar heersende verhalen over de versierpraktijken van heer Flup (17). Over zijn liefde voor bier (ieder bezoeker gratis bier, stemmen over bier) en over de geile sms-jes met zijn liefje. "Ze vind me namelijk lief en ik haar ook".. aaahhh.. wat romantisch... samen aan de Maas zitten en de hele avond praten. Jij komt er wel jongen..
Heer Flupke heeft Reet als grote voorbeeld, is ook te merken aan zijn postjes. Maar mannetje, ga dan niet een slappe kopie maken, ga geen sites afzeiken als je dat niet kunt. Doe ik toch ook niet..
Succes nog mannetje, je hebt 't nodig.. (oh ja: laat je 't even weten op je log als je eindelijk voor het eerst sex hebt gehad? "toen trok je mijn kleren uit en begon je me te neuken")

PS: En d'r kan gvd niet eens een linkje af... hehe
[edit: spelvouten]
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/28


>>
Miesjeslog-reactieding-jeuk
De zeer gerespecteerde Heer Nimo heeft een tijdje terug het meisjeslog behandeld. Hij was hier een groot liefhebber van, zo vertelde hij. Ook ik lees zo nu en dan een meisjes/vrouwens log, bijvoorbeeld van Kim en Kristel (ook Juulstreepjepuntpuntcom maar da's meer dumperij).
Op zich altijd wat leuks te melden, leuke log, way to go girls.

Maaaarrr... Ik lach me vaak helemaal de tering om de commentaren (nee, geen voorbeelden). Wat een slijmerig gedoe! "Wat goed meisje *knuf*" "Oh wat naar voor je! Ik hoop dat je er snel bovenop komt, liefs" "Wat leuk voor je, kusjes" "Wat ziet je site er leuk uit!! (rotste blogspot template, redactie)"

HALLOOOO!!! MAG IK FF EEN TEILTJE!!! Doe d'r ook maar gelijk een knuppel bij... Stelletje aarskruipers..
Wat willen die gasten nou? Tieten zien voor de webcam ofzo? Heb je betere sites voor. Afspraakje?
Zoek een kroeg / feestje / vrienden-met-leuke-zussen of vraag aan die gast van Camarados of 'ie nog ergens
een reserve heeft liggen..

Om ongeveer dezelfde reden zijn al deze dames natuurlijk regelrechte kijkcijferkanonnen. Gokje?
Wanneer een vent dezelfde teksten schrijft trekt hij nog niet de helft van deze bezoekersaantallen (okay, tijd voor de flauwe woordgrappen!)..
Maakt niet uit, ben echt niet jaloers op jullie tellertjes meissies (naar deze site komt geen mens denk ik, heb ook niet eens een teller).

De strekking van dit onsamenhangende verhaal:
Hee vrouwkes, worden jullie nou nooit moe van al dat geslijm???
Heb je niet zoiets van "als je nou niet ophoudt met je gezever spreek ik met je af en laat ik je door 35 negers afrossen misbruiken"?
Vind je het niet klote dat het de helft van je bezoekers totaal niet interesseert wat je schrijft, maar alleen wil lopen slijmen of geilen?

Zal wel niet.. ik zou het ook niet erg vinden als hier 300 vrouwen kwamen slijmen :-)
Aldus Arno | Link |


>>
Nobelprijs
Het zijn de dagen van verlichting.
Na een donkere periode vol afstudeerperikelen schijnt nu echt de heldere periode te zijn aangebroken. Verraste ik u vannacht al met een onweerlegbare complottheorie, zojuist schiet me weer een waarlijk geweldig idee te binnen. Omdat ik dit u natuurlijk niet wil onthouden, zal ik u deze nu, tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden, vol trots presenteren.
HET BESTE IDEE VAN DE LAATSTE DAGEN:
Vanavond Bier.
Proost..

Oh ja: zorg dat u vanavond nog wederkeert. Het zou best eens kunnen dat ik een poging doe iets serieus te schrijven over de webloggerij. Dus.. Das mooi..
Aldus Arno | Link |


>>
Complot!!
JayJay van Raay weet 't: Al-Qaeda heeft Volkert vd G ingehuurd om die gevaarlijk kale bosnicht om te leggen.
Eerst verklaarde ik hem voor gek, maar deze man heeft het als enige Nederlander goed gezien, alles valt op zijn plaats.
Door de ideale mogelijkheden in Nederland voor een guerilla oorlog (Veluwe, Limbabwe, Waddenzee en niet te vergeten Woensel-West) is reeds een aantal kampen voor milities opgericht. Hier houden zich al enkele jaren verdachte mannen in witte pakken op. Deze zijn de Grote Vuile Oorlog aan het voorbereiden door alvast Dirty Bombs te maken van het 'verdwenen' radio-actieve materiaal na de Bijlmerramp. Dit is helaas al eens mis gegaan (zie het Oosterse dorpje E.).
De oprichting van deze Al-Qaeda kampen verklaart uiteraard meteen de Amerikaanse Invasie wet.
EN PIMMIE HAD ALLES DOOR!!!!!! En moest daarom naar de eeuwige darkroom...
Ik snap het, bedankt JayJay!!!!

Update 18:30:
Na deze onthulling vluchten Al-Qaeda leden massaal naar de buurlanden in voertuigen met grote, opvallende, witte voorraadwagens. Deze staan beter bekend als de zogenaamde "sleurhutten". U wordt verzocht deze zo hard mogelijk van de snelwegen te rammen.
Overigens wordt ons via correspondent Bastaard BV gemeld dat de Dombo van de week (zie voorgaand bericht) in het complot zat en door middel van proeven met het splijten van uranium een kuil te graven in Den Haag (een paar kilometer verder een kuil graven en ik geloof dat 't een duitser is).
Aldus Arno | Link |


>>
Dombo van de dag
Ja joh.. ga alvast je eigen vuurwerk maken in de schuur.. Dat is vragen om problemen. En dan niet ff wat stijkers mixen in een potje, nee gewoon met een paar geleend scheikunde-dozen en een half lab aan zooi midden in een woonwijk in je kleine schuurtje de big-bang herontdekken.
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/27


>>
En dan nu tijd voor voetbal:

[1] Wie is John Jaakke. Hier het antwoord.
[2] Van der Vaart met 23.. Zoals het hoort! Ajax luistert 's een keer naar de fans..
[3] Zege voor Brazilië zou uniek zijn (7 gewonnen wedstrijden), voor der Manschwanz een evenaring van Argentinië (1 gelijkspel, 6x winst). Hoe dan ook een kutfinale.
[4] Boeve van AJAX naar FC Tonie Zwolle. Fokkin' Zwolle?? Kun je nog beter naar FCDB gaan ofzo..
[5] Geen betaald voetbal in Almere City Nou en?

Tot zover.. Volgende week meer!
Aldus Arno | Link |


>>

Aldus Arno | Link |


>>
Prijzenfestijn
Voor de mensen die de 24e op deez' webstek op 'Nee' hebben ingezet: U kunt uw beloning ter waarde van 100 maal de inleg af komen halen.
(Gelukkig ben ik zo populair dat dit me geen ruk gaat kosten)

PS: Bedankt voor alle fijne kado's, de grote hoeveelheid bier / malibu en de welgemeende complimenten en gelukswensen
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/25


>>
Botten
Naar aanleiding van een link van ::407:: moest ik denken aan een kerkje in Rome waar ik ooit eens geweest ben. Santa Maria della Concezione heet dat, een bijna 400 jaar oud kerkje waar de monniken de rare gewoonte hebben de botten van hun dooie voorgangers te gebruiken voor o.a. kunst en als wand- cq. plafondversiering. Complete kroonluchters van botten. Ook mooi. Heel leuk om een keer te zien, ga er eens langs als je toevallig in de buurt bent (wel ff paar euro in de brievenbus gooien bij 't naar buiten gaan). Er zijn botten van zo'n 4000 Cappucijners verwerkt, overleden tussen 1528 en 1870.

Zie o.a. hier: Churches of Rome: Santa Maria della Concezione de Cappuccini"
en hier: Spooky art in Rome


Bij de weg:
Op zoek naar meer over die gekke stofkappen kwam ik nog bij een achterdeur ofzo van psy-gothic, zo te zien een try-out, maar wel een erg leuk idee eigenlijk.
Aldus Arno | Link |


>>
Presentatielog
Zo.. 1:45 's nachts. Lijkt wel tonie.net, de hele nacht zwoegen.
Zojuist de proefpresentatie op de e-bus gedaan, kan ik 'm op m'n werk nog ff bijschaven en uit m'n hoofd leren.
Morgenmiddag dan weer fijn met de fokkin' bus en trein. (Oh.. Da Rijmt.. Ik ben trouwens ook heel goed in sinterklaasgedichten)
'Eventjes een proefpresentatie houden' in Eindhoven City.
Klote, want de verbinding vanuit m'n werk is ronduit brak. Met de auto dan? Nee.. Mijn ernorm vette megabolide is namelijk pleite voor de APK keuring. Ook belangrijk. Grote beurt erbij enzo, kost een paar centen, maar dan heb je ook wat.
Een goede nachtrust voor U allen, vooral voor mij want moet om 7 uur al weer op.

Yippiekajee Mothafuckaz! (vrij naar Bruce Willis, Die Hard 2)
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/24


>>
Vraag van de week
Deze week: Ga ik mijn afstudeerpresentatie verneuken?
Uw inzet graag:
Ja: 1 : 1.5
Nee: 1 : 100
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/22


>>
2 Minder
"-Mama, die aap lijkt op ome Heinrich. -Kind toch! Zoiets zeg je niet! -Rustig maar mam, die aap heeft het niet gehoord"
Stomme actie van de week: "Jager ziet Duitser voor baviaan aan. Zou hij Oliver Kahn neergeschoten hebben???
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/21


>>
Luna weg
Nog even dit zo na het avondeten: De stukjes van Luna konden me nooit echt geweldig boeien. Leuk geschreven dat wel, maar niet meer dan dat. Die geilerij van de fans in de commentaren was nog vermakelijker. Begrijp me niet verkeerd, ik heb dus niks tegen Luna, wens haar nog veel plezier enzo, maar dit commentaar van Kwaadbloed is toch wel zwaar heersend en ik sluit me daar graag bij aan!
Aldus Arno | Link |


>>
Weekend
[lifelog]
Zo.. en dan is het nu weer tijd voor dittum, dattum en natuurlijk nog wat van dit.
Nog ff voetballen en dan hop naar de kroeg...
[/lifelog]
Aldus Arno | Link |


>>
Lekker.. echte discussies
Dat we bij reet nog iets zouden kunnen leren over de Islam, wie had dat verwacht. Met dank aan Eikel Ertan deze interessante discussie.
Ook bij Tonie wordt nog regelmatig een boompje opgezet, maar helaas worden deze vaak verpest door egotrippers (zie bijv. hier) die hun eigenwaarde blijkbaar halen uit een grote hoeveelheid zinloze postjes vol eindeloos gezever. Lijkt me dat Tonie hier zelf ook flink de balen van begint te krijgen.
Aldus Arno | Link |


>>
Gezever
Het is geen kwestie van in de zeik genomen worden, het is een kwestie van in de zeik gaan staan.
Als je iets publiceert, moet je kritiek krijgen, zowel positief als negatief. Kun je hier niet tegen, publiceer dan niets of stuur alleen een mailtje naar je vriendjes die jou wel geweldig vinden. Wanneer ze deze trogspot tot de grond afbranden: ik geef er geen ruk om, ze doen maar. De tere zieltjes worden hier wel door geraakt (okay, soms worden ze wel erg hard aangepakt) en dan komt het gehuil. En daar wordt ik dus doodziek van.
Het lijkt wel alsof er alleen nog complimentjes gegeven mogen worden. Sorry, maar die tijd is toch echt voorbij.
Hoe dapper ik de poging van zijperspace om negatieve kritiek te veroordelen ook vindt, het blijft gelul. Zolang er niemand persoonlijk wordt aangevallen is alle onderbouwde kritiek en elke mening toegestaan.
Aldus Arno | Link |


>>
De Lijst
Dé slectie is bekend
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/20


>>
Weer wat geleerd
Nou weet ik hoe ik aan extra pleuro's kan komen: Manier 1, Manier 2.
Nog even met betrekking tot Fontys Hogescholen: U zijt gewaarschuwd: Eenmaal, Andermaal, Boem...
Aldus Arno | Link |


>>
[lifelog]
Fokkin Hell
Kutschool, Kutvakken, Kuttentamens, Kutafstuderen, Kutextrajaar, Kutextrajaarcollegegeld, Kutkantine, Kutweer, Kutwijf
Tijd voor drank. Veel drank...
[/lifelog]
Aldus Arno | Link |


>>
Kokend bloed
Via de bastaard bv: WAAR WOONT DIE GAST???. 2 jaar voor iemand doorzeven voor de ogen van zijn gezin en dan de weduwe aanklagen. Hoe is 't in godsnaam mogelijk dat zo'n eikel sowieso hier nog rondloopt? 10 jaar is te weinig straf en als je dan het gore lef hebt die weduwe en haar dochter (die voor hun leven een trauma hebben) aan te klagen moeten ze die gast weer 10 jaar terugschoppen. En hard.
Stenigen zou weer ingevoerd moeten worden als straf. Ik heb trouwens nog wel ergens een loden pijp en een "ik ben labiel" smoes liggen.. mijn buurman heeft namelijk toen ik 8 was mijn voetbal niet teruggegeven en nu heb ik iets tegen nare buurmannen.

Aldus Arno | Link |

 

2002/06/17


>>
Dit was het nieuws:
Het laatste nieuws dat u natuurlijk allang op Nu.nl gelezen heeft:
[1] Queen Mom weer opgegraven
[2] "Ik zal geen GTI rijden"
[3] Ik werk nog steeds voor een hongerloon in de kroeg
[4] Acherlijke boswachter (v).. Duh..
[5] Steed meer Bic Mac's in de Ustated Nites
Aldus Arno | Link |


>>
Debiel
Kom je thuis na tentamen/terras, ff op de bank hangen omdat 't in de auto ook al 45 graden was en binnen stiekem toch wel lekker koel, ff wat drinken erbij, afstandsbediening, krantje.. ff relaxen zogezegd..
Voetbal is afgelopen dus dan maar TMF. SHit, geen doorlopende clips maar PLAY met Post en Muts...
WAT EEN RANDDEBIELEN!!!! En dan ben ik toch echt wel wat gewend (zie mijn held Mike Levi), maar de stupiditeit die zij uitkramen is wel erg schokkend. Psychiater Post en Welzijnswerker Muts lossen even alle problemen op van geile pubers. Tieten niet even groot? Zie het als een pukkel, je moet gewoon op een ander deel van je lichaam focussen Oh?? Bij sex zie ik mijn ouders voor me? Gewoon concenteren en uit je hoofd zetten.. Oh?? Is daar een psychiatrisch meesterbrein verloren gegaan??
Het gaat ook alleen maar over (alle vormen van) sex.. Das mooi, maar niet als ik godverdomme muziek wil.
(Voel me nou al oud als ik naar die BrEeZaH Generatie kijk. En ik ben verdomme pas vooraan in de twintig....)
En nou opzouten... En neem die SMS rommel mee..
Aldus Arno | Link |


>>
Daar gaat je naam
Heer Nimo meldt dat ik over vrede op aarde schrijf. Shit, niet zo hard joh, dadelijk horen mensen dat nog. Probeer ik zorgvuldig een imago op te bouwen, krijg je dit.. Toon ook een keer betrokkenheid hoor..
Dus maar weer over tot de orde van de dag met meer:
Voetbal: JARI TERUG NAAR AJAX??????
Auto's: Vette bak, baggersite
en Sex dus...
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/16


>>
De zichzelf herhalende geschiedenis
Komt u dit ook bekend voor?? Een land plaatst een hek langs zijn grenzen om mensen ervan te weerhouden naar het buurland af te reizen. Lijkt een zwart stuk uit een geschiedenisboek toch?
Het hek moet meer dan honderd kilometer lang worden en komt waarschijnlijk onder stroom te staan.
Tuurlijk, het is onvoorstelbaar moeilijk om in dit conflict een juiste keuze te maken, maar het vraagt weinig inbeeldingsvermogen om te zien dat de situatie zo alleen maar verslechterd. Maak dan geen keuze...
"Goede grenzen maken goede buren. Slechte grenzen maken slechte buren" hoorde ik een Palestijnse woordvoerder zeggen. Maar waar moet je een grens trekken als twee buren in hetzelfde huis willen wonen?? Wie het weet mag het zeggen...
Aldus Arno | Link |


>>
Nou nog ff op bezoek
Weer een ontdekking van wereldformaat: Jupiter heeft een Zusje!!!!
Wanneer er nu ook een Gaia zusje bestaat, is er een kans dat er nog zo'n Arno rondloopt in space. Zouden ze daar ook Trogspot accounts hebben???
Aldus Arno | Link |


>>
??
WAAROM MAAK IK DIT NOU NOOIT MEE???

ps: in mijn verbeelding gaat het hier dus om mooi spul he..
Aldus Arno | Link |


>>
Nee
Nee.. Ik ga 't niet doen.. Ik ga niet zeggen dat de Ieren de nederlaag tegen Spanje over zichzelf hebben afgeroepen door ook een penalty te laten nemen door Holland. Dat find ik te flauw..
Zouden "wij" ook van dit Spanje hebben verloren?? Zoals "we" ook van Zuid-Korea en de VS zouden hebben verloren???
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/15


>>
Ganz Verrot
Kan iemand mij er de volgende keer aan herinneren dat ik na het stappen echt nooit meer naar de shoarmatent ga. Of dat ik in ieder geval niet meer zoveel shoarma met knoflooksaus ga vreten.
Zeg er dan gelijk bij dat ik ook nog wat pleuro's moet bewaren voor de rest van 't weekend en dat zo'n avond me weer een brakke dag gaat veroorzaken.
Alvast bedankt..
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/14


>>
Stand van zaken
Okay.. schijttentamen voor de 4325e keer niet gehaald geloof ik. Een diploma zit er nou dus niet in...
Maar hé, 't is weekend dus dat wordt weer 'n feestje. Ik heb wel wat opgekropte frustraties weg te drinken geloof ik, dus dat kan nog mooi worden. Misschien hier nog naar wat tips kijken (link via weetikveel) ? Laat maar..
Hop naar de kroeg..
mzzlAldus Arno | Link |

 

2002/06/12


>>
Vette film, kutmuziek
Zojuist weer die geweldige film A Few Good Men gekeken. Blijft mooi dat 'gevecht' tussen Cruise en Nichelson. Hierbij moest ik weer denken aan dat lekkere klotenummer (was toen wel vet!) van DJ Paul: Code Red. Down te loaden bij de lokale P2P-boer... En niet schrikken..
Aldus Arno | Link |


>>
Kent u 'm nog
Andres Escobar werd vermoord nadat Colombia in '94 uit het toernooi vloog. In de wedstrijd tegen de VS scoorde hij een eigen goal en Colombia verloor met 2-1. Dit kostte de drugsmaffia een fortuin aan weddenschapsgelden en deze waren uiteraard not amused. En als je ergens geen ruzie mee moet hebben......
De vraag is nu hoe men in Argentinië zal reageren. Als je de beelden ziet en de verhalen leest, was het Argentijns elftal het enige lichtpuntje in donkere dagen. Helaas een lichtpuntje dat als een nachtkaars uitging...
Aldus Arno | Link |


>>
KUTVOETBAL!
SHIT... Mijn favorieten liggen eruit..
Wat een prutsers ook, als je niet kunt winnen ga je toch geen spits wisselen?? Wat is er mis met én Batigol én Crespo in de spits???
Niks toch? Helaas.. dat wordt niet meer genieten van Batigol, Veron, Ortega en Lopez..
En nu?? Hoewel Totti de held is, toch maar op de Engelsen hopen. Alhoewel, die spelen ook niet bepaald geweldig..
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/11


>>
Dodelijke Doos
Moest net denken aan een film die ik laatst gehuurd heb. Al in 1997 uitgekomen en ik vraag me nu af waarom ik deze niet eerder heb gehuurd. The Cube (site) dus..
Mijn recensietalent heb ik nog niet ontdekt, maar bij dit stuk (zie hiero) kan ik me helemaal aansluiten:

Cube is a movie that explores human nature and our instinctive urges for survival vs our humanitarianism. Not a new concept, I know, however this movie does it in style, with a plot so simple that it could only be the work of a conceptual genius. I don't intend to give too much away, as the power of the film lies in it's mystery, but I will say that this movie could almost be classified as disturbing, not due to its content, but rather the thoughts that it instills in the audience. I found myself rather shaken as I left the cinema, feeling as though I had been exposed to an ugly, hidden side of humanity and society. Don't get me wrong, this movie is definitely worth seeing, I would even be so bold as to say that it must be seen! I must admit that there are few movies I have seen that have had such a profound affect on me, and I don't think I am alone in my feelings.

Zien dus!!!!!
Aldus Arno | Link |


>>
Zelfgeilerij
Over mij! [1]
Over mij! (nobelprijs) [2]
Over mij! [3]
Over mij! [4]
Over mij! [5]
Over mij! [6]
Wat ben ik beroemd zeg...
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/10


>>
Mietjes
Via ::407:: dit Stelletje mietjes...
Valt één van mijn grootste helden weer door de mand...
Aldus Arno | Link |


>>
SMILE
Ik dus blijkbaar... [via Juul-punt.com]
Aldus Arno | Link |


>>
Oud Hollands Gezellig [3]
Afgelopen zaterdag weer een lekker avondje in een niet nader te noemen uitgaanscentrum. Lekkere muziek, aan vrouwelijk schoon geen gebrek en een volle tap. Kan het beter? Ja.. Als die Neandertalers in hun grot blijven zitten. Beetje rare beestjes op de muur tekenen, en vrouwen aan hun haren naar de grot slepen (al dan niet door ze eerst neer te knuppelen met een zelfgevonden stuk rots).
Beetje indruk maken op andere holbewoners door te kijken wie de grootste meur om zich heeft hangen en wie het grootste deel van het kampvuur uit kan pissen.
Maar kom ff niet waar ik wil feesten ofzo..
Kijk, een keer wat actie oké, mooi om te zien enzo (adrenaline voelt toch lekker), maar 3 keer op een avond midden in een rospartij? Laat mij d'r ff buiten de volgende keer..
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/08


>>
Lekkende raket gaat al 40 jaar mee
Ik schreef er vorige week al eens over, en nu zag ik het bij de reclame: De Raket bestaat 40 jaar!!! Gefeliciteerd met dit heuglijke feit. Een erorme mijlpaal voor deze verfrissing.
Voor mij geen echte chocolade, slagroomijs, 435 verschillende verse vruchten of wat ze ook verzinnen in het ijs...
Doe mij maar de enige echte...


Aldus Arno | Link |


>>
Meezingers
Op deze site vrolijke liedjes die gezongen worden door supporters van clubs uit de hele wereld. D'r zit een hele hoop meuk bij, maar zo af en toe briljantjes... Voor de leukste moet je toch in Englandië zijn, bij bijv. Man United of Liverpool. Manchester we are here, to fuck your women and drink your beer!. Tja, beetje humor moet je toch hebben.
Ik mis alleen de complete Bohemian Rhapsody die de Man Un. supporters ooit over Eric Cantona hebben gemaakt en gezongen...
Aldus Arno | Link |


>>
Holy Cow
Heel vet..
Nog niet helemaal waar ik naar op zoek was, maar vooruit..
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/07


>>
Waarom en meer van die klets
<soort van loglog> Zo.. het begin is gemaakt.. de eerste postjes op Oh.. Das mooi.. staan er nu een paar dagen, en vandaag heb ik een lay-outje gefabriekt en scriptje toegevoegd (goed bezig!). Geloof dat ik me ook hoor aan te melden voor de loglijst, dus dat ook maar gedaan. Nog ff geen tellertje, dat ziet er allemaal leuk uit maar het staat zo lullig als er dan 3 verdwaalde zielen komen in 2 weken tijd. Eerst eens kijken of ik dit langer dan een aantal dagen volhoudt.

De kunst is natuurlijk een interessante log te maken en ook regelmatig updaten. Maar waarmee? Geen echt lijflog. Wat ik zoal privé doe gaat de bezoeker niet zo heel veel aan. Ook geen linkdumperij hiero, daavoor zit ik te weinig op internet. Cultuurlog zoals Cioran?? Respect voor zijn werk, maar daar weet ik niets van, doe mij maar lekker plat vermaak.
Ik doe maar wat.. zie dit als mijn digitale prikbord, misschien wordt 't nog wat. Met Jeronimo is het ook goed gekomen...
</ loglog> Tot zover...
Aldus Arno | Link |


>>
Weest niet bevreesd
Hakan K.zit veilig opgeborgen in Alanya. Tot 2008 in ieder geval. Dus alle mooie (Nederlandse) vrouwen kunnen weer met een gerust hart naar Alanya komende zomer!
Gelukkig maar, want wat moet ik daar anders doen? Beetje op zo'n banaan zitten? Van het natuurschoon genieten?? Me verdiepen in de Turkse cultuur??? Heb wel wat beters te doen..
Duzz.. Moeders aarzelt niet en stuur uw dochters naar die feestparadijs!!
Aldus Arno | Link |


>>
Plaat met ballen
Nu te downloaden bij de beter p2p-boer: A little less conversation van held Junkie XL. Zegt u niks? Een schiterende Elvis remix. Zegt u nog niks? Kom nou..
Van de vette NIKE-reclame!!!!
Aldus Arno | Link |


>>
Oud Hollands Gezellig [2]
Volgens een nog onbevestigd bericht op de F-side-site zal het voetbalseizoen 2002-2003 gezellig beginnen.
Rik Mulder zit zich al handenwrijvend te bezinnen op wraak na de heerlijke nederlaag in de kuip.
Aldus Arno | Link |


>>
Dombo van de week

Ik vroeg me al af waarom Emerson, één van de sterspelers van Brazilië, niet meedeed afgelopen maandag tegen Turkije.
Vandaag las ik pas waarom... Daarom..
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/05


>>
Oud Hollands Gezellig

Zo.. nu ff naar de kroeg, bandje van wat bekenden bekijken. Wat is het leven toch slecht...

mzzl
Aldus Arno | Link |


>>
Blog Bashin'
Altijd mooi, vechtende loggers. Nico, Aliëtte en anderen zijn lekker bezig. Toch jammer dat ze nu de verkeerde pakken, waarom nou toch een dichtkneus? Zo makkelijk...
Dat heb je wel eens beter gedaan Nico. Tegen Robert Jensen bijvoorbeeld. Als Nico en Verbal Jam nou wat meer tegen elkaar in gaan? Dan kunnen we lachen. Niet dat ik Arnout nou zo hoog heb zitten, maar das toch nog een beetje meer richting Nico's niveau.

Maar vraagt u zich nu ook niet af: hoe zijn zij in het echt? Trieste kantoorpikkies die zich op deze manier afreageren? Zal toch niet...

Anyweg: ik kan niet wachten op het volgende gevecht!
Aldus Arno | Link |

 

2002/06/04


>>
ff lifeloggen, ja ik krijg ook jeuk als ik 't zie maar dit is mijn trogspot dus niet zeiken:

Weet je wat kut is? Daten vlak voor je herkansingen (die je moet halen). Kut voor je resultaten dus..

Tot zover dit levensintermezzo.
Bedankt voor de aandacht. Binnenkort meer over schone dames.
Aldus Arno | Link |


>>
TV reclame deel 2


Na mijn postje over Quick 'n Brite moest ik denken aan één van de grootste TV-iconen van de moderne tijd. Helaas al weer van de kijkbuis (geloof ik) maar vereeuwigd in GIF: Mike!!!!!!!

Link: Ode aan Mike Levy uit 1996.Aldus Arno | Link |


>>
Aaaaaahhh.. heerlijk zo'n vrije dag. Lekker de hele dag in de zon zitten en 'n lekker koel drankje erbij.. Wat kan het leven toch mooi zijn..

(te downloaden: flessie als desktop achtergrond. Is gezond voor je, je krijgt dorst en realiseert je dat je met dit weer op 'n terras moet zitten.)


Aldus Arno | Link |

 

2002/06/03


>>
I believe I can fly

Mijn Auto
Aldus Arno | Link |


>>
Mucho respect voor Meneer Groen. Niet vanwege zijn stukkies, maar vooral vanwege zijn foto's. Dat vind ik nou mooi. Eenvoudig, mooi. Foto's waarbij je een goed gevoel krijgt. De foto van 6 juni 2001 (Zie zijn archief, daar krijg je toch spontaan een hoera-t-is-weer-zomer-lekker-de-hele-dag-bier-drinken-op-een-terras-gevoel van??
Aldus Arno | Link |


>>
Goed weekend: gisteren alles goed voorspeld, vandaag speelde Totti super, maar jammer dat het Vieri was die scoorde.

Tot zover mijn scherpe analyse van de dag.
Aldus Arno | Link |

 


< Oh.. Das Mooi.. | Archiefkast | ohdasmooi-hotmail >